Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim , bu defa ben florance Nighhtingale'de tedavi olacagim. doktorum Nuri Delikara.. kendisini ve merkezi forumlarda okurken buldum, hastaneyi aradim ve kendisine bagladilar. benimle hic tanismadigi halde 40 dakika telefonda konusup neler yapilabilir diye anlatti. cep tel'ini verdi. ondan beri her hafta arayip aklima ne geldiyse sordum. icim cok isindi doktoruma. aslinda Memorial sisli'ye gitmeye karar vermek uzereyken son an'da vazgecip bu doktora yoneldim. Arkadasim dedigin gibi birazda sans isi..
Evet Ulun Bey banada B vitamini vermisti; Benexol.. onu halen kullaniyorum... yeni doktorum DHEA denilen bir hap verdi, hatta burada licence olmadigi icin GP'im veremedi. bende amerka'dan getirttim. yumurta kalitesini arttiriyormus.. bu arada arastirdinmi bilmiyorum ama CQ 10 muhtesem bir vitamin.. Fertility icin gunde 600mg alin diyorlar Fertility Friends forum'da okudum. ben aliyorum.
evet Ulun Bey banada demisti yolculuk yapabilirsin diye.. Hepimiz icin guzel olsun hersey insallah.. hepinizden once benim tedavim olacak sanirim. Ingiltereye bebisimle donup size umut olmayi cookkkkkk ama coookkkkkkk istiyorum...
Canim bende Adalet Bakanligina bagli olarak Mahkemelerde resmi tercumanlik yapiyorum. 20 senedir buradayim. Burada sizleri bulmakdan cok memnunum. Sevgiler...
Bende heyecan ve kaygiyla Turkiyedeki olaylari izliyorum..Taksimimizde kalan son yesil alanimiz, gezi parkimiza sahip cikalim..Kapitalist, diktator hukumet sasirmis durumda!!!!!ulkemizin en guzel yesil ve bos kalmis alanlarina saldiriyorlar..AVM ne demek!!!Taksim zaten yeterince magaza ve AVM dolu.Bunlar yetmiyor mu????.Bunlar menfaatin, cikarin, paranin kolesi olmuslar..
Bende heyecan ve kaygiyla Turkiyedeki olaylari izliyorum..Taksimimizde kalan son yesil alanimiz, gezi parkimiza sahip cikalim..Kapitalist, diktator hukumet sasirmis durumda!!!!!ulkemizin en guzel yesil ve bos kalmis alanlarina saldiriyorlar..AVM ne demek!!!Taksim zaten yeterince magaza ve AVM dolu.Bunlar yetmiyor mu????.Bunlar menfaatin, cikarin, paranin kolesi olmuslar..
Ben de londradayim ama tedavi icin istanbula gidecegim. Sen NHS de mi yoksa private mi yaptirdin? Arastirdim £9000 istiyorlar burda bir de turk doktora daha cok guveniyorum. GP 'ye bile nadiren giderim burda.