• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiltere’de Yaşayan Biriyle Tanıştım ama Davranışları Beni Tedirgin Ediyor?

morcicek6040

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
18
12
8
22
Yaklaşık 2 aydır Reddit üzerinden tanıştığım biriyle konuşuyorum. Kendisi psikolojik danışman olduğunu söyledi. Ben de depresyon tanısı aldığım için, başta sadece konuşmak ve dertleşmek amacıyla iletişim kurmaya başladım.

İlk başta her şey normaldi, ama son zamanlarda konuşmalar çok tuhaflaştı. Önce bana aşık olduğunu söyledi, sonra cinsel içerikli şeyler yazmaya başladı. Yaşım 20, üniversite öğrencisiyim. O da 26 yaşında olduğunu ve İngiltere’de yaşadığını söylüyor. Fotoğraflarını attı, dışarıdan bakıldığında normal biri gibi görünüyor.Ama sosyal medyası yok görüntülü de konuşmadım.

Fakat şu an aşırı derecede "love bombing" yapıyor. Yani sürekli bana seni ne kadar çok sevdiğini söylüyor, abartılı iltifatlar ediyor, her an yazıyor. Daha romantikleşmekten çok, baskı altında hissediyorum. Bu durum beni biraz korkutmaya başladı çünkü aşırı hızlı ve yoğun bir ilgi gösteriyor.

Hiç para istemedi bugüne kadar ama kafam çok karıştı. Hem dolandırıcı gibi değil ama niyeti de net değil. İngiltere’de yaşadığını ve orada çalıştığını söylüyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.

Sizce amacı ne olabilir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Gerçekten kötü bir niyeti olabilir mi?

Yaklaşık 2 aydır Reddit üzerinden tanıştığım biriyle konuşuyorum. Kendisi psikolojik danışman olduğunu söyledi. Ben de depresyon tanısı aldığım için, başta sadece konuşmak ve dertleşmek amacıyla iletişim kurmaya başladım.

İlk başta her şey normaldi, ama son zamanlarda konuşmalar çok tuhaflaştı. Önce bana aşık olduğunu söyledi, sonra cinsel içerikli şeyler yazmaya başladı. Yaşım 20, üniversite öğrencisiyim. O da 26 yaşında olduğunu ve İngiltere’de yaşadığını söylüyor. Fotoğraflarını attı, dışarıdan bakıldığında normal biri gibi görünüyor.Ama sosyal medyası yok görüntülü de konuşmadım.

Fakat şu an aşırı derecede "love bombing" yapıyor. Yani sürekli bana seni ne kadar çok sevdiğini söylüyor, abartılı iltifatlar ediyor, her an yazıyor. Daha romantikleşmekten çok, baskı altında hissediyorum. Bu durum beni biraz korkutmaya başladı çünkü aşırı hızlı ve yoğun bir ilgi gösteriyor.

Hiç para istemedi bugüne kadar ama kafam çok karıştı. Hem dolandırıcı gibi değil ama niyeti de net değil. İngiltere’de yaşadığını ve orada çalıştığını söylüyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.

Sizce amacı ne olabilir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Gerçekten kötü bir niyeti olabilir mi?
Ben uzak dur derim. Baksana hiçbir sosyal medyası yokmuş belki oradan sahte bir hesap açıp seninle iletişim kuruyor. Sosyal medyadan tanıştığın birine nasıl güvenebilirsin ki neler duyuyoruz Allah korusun. İçine bir rahatsızlık da gelmiş bence bu uzak durman için bir işaret. Abartılı iltifatlar ve cinsel içerikli mesajlar bana çok garip geldi. Sonuçta daha hiç yüz yüze görüşmediniz değil mi

Ne kadar güvenilebilirim sorusuna cevap veriyorum, sıfır. Sosyal medyası yok, görüntülü konuşmadınız neyine güveneceksiniz? Belki Nijerya’dan 55 yaşındaki bir muhasebeciyle görüşüyorsunuz. Söylediği her şey yalan olabilir. Kaldı ki her söylediği doğru bile olsa 2 aydır internetten konuştuğunuz kendisini, çevresini görmediğiniz insana güvenmeyin. Para isteyebilir, çıplak fotoğraf isteyebilir, cinsel içerikli yazışma yapıp şantaj yapabilir. Konuşmayın demiyorum ama güvenmeyin.

böyle bir şeye inandığınıza göre inanılmaz duygusal boşuktasınız yada cok safsınız, iyi niyetlisiniz. tabi ki yalan dolan. ingilterede yaşayan 26 yaşında psikolog redditte 20 yaşında kızla ne ilişkisi yaşasın allah aşkına, görmeden etmeden. hiçbir şeyi doğru değil. ne yaşı, ne ülkesi, ne işi öyle söyleyeyim.

Yok hayır gerçekten İngiltere'de yaşayan iyi niyetli bir psikolog.

böyle bir şeye inandığınıza göre inanılmaz duygusal boşuktasınız yada cok safsınız, iyi niyetlisiniz. tabi ki yalan dolan. ingilterede yaşayan 26 yaşında psikolog redditte 20 yaşında kızla ne ilişkisi yaşasın allah aşkına, görmeden etmeden. hiçbir şeyi doğru değil. ne yaşı, ne ülkesi, ne işi öyle söyleyeyim.
Depresyon tedavisi görüyorum dediğim gibi

Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer. Hangi sağlıklı ilişki hiç görüşülmeden "Çok seviyorum"a döner? Adamın adını verin de İngilterede yaşayan biri yanlışlıkla çift terapisine falan gitmesin. Sizden pound isterse kesin gönderin, size hediye almıştır onun kargosu içindir.

Back
X