- 19 Mayıs 2025
- 31
- 133
- 8
- 26
- Konu Sahibi morcicek6040
görüntülü konuşun size telefonla londrayı gezdirsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta elinde satılık köprü varmış:))Yok hayır gerçekten İngiltere'de yaşayan iyi niyetli bir psikolog![]()
Bence güvenmemelisin sosyal medya üzerinden yalan dolu hayat hikayesi yazmak gerçekten çok kolay, ben de size burdan Amerika da yaşadığımı orada kafede garson olduğumu falan filan söyleyip bir şekilde inandırabilirim, dediğim gibi sosyal medyada yalan dolan çok. Sosyal medyası yok diyorsun belki vardır ama sana söylediği isim kendine ait olmadığı için yok deyip geçiyordur. Görüntülü konuşmayı teklif edin kabul etmezse direkt engelle derimYaklaşık 2 aydır Reddit üzerinden tanıştığım biriyle konuşuyorum. Kendisi psikolojik danışman olduğunu söyledi. Ben de depresyon tanısı aldığım için, başta sadece konuşmak ve dertleşmek amacıyla iletişim kurmaya başladım.
İlk başta her şey normaldi, ama son zamanlarda konuşmalar çok tuhaflaştı. Önce bana aşık olduğunu söyledi, sonra cinsel içerikli şeyler yazmaya başladı. Yaşım 20, üniversite öğrencisiyim. O da 26 yaşında olduğunu ve İngiltere’de yaşadığını söylüyor. Fotoğraflarını attı, dışarıdan bakıldığında normal biri gibi görünüyor.Ama sosyal medyası yok görüntülü de konuşmadım.
Fakat şu an aşırı derecede "love bombing" yapıyor. Yani sürekli bana seni ne kadar çok sevdiğini söylüyor, abartılı iltifatlar ediyor, her an yazıyor. Daha romantikleşmekten çok, baskı altında hissediyorum. Bu durum beni biraz korkutmaya başladı çünkü aşırı hızlı ve yoğun bir ilgi gösteriyor.
Hiç para istemedi bugüne kadar ama kafam çok karıştı. Hem dolandırıcı gibi değil ama niyeti de net değil. İngiltere’de yaşadığını ve orada çalıştığını söylüyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.
Sizce amacı ne olabilir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Gerçekten kötü bir niyeti olabilir mi?
Dolandırılmak için şansınızı daha fazla zorlamayın ve engelleyin, diyorum ben de.Görüntülü konuşalım dedim beni engelle dedi
Depresyon tedavisi görüyorum dediğim gibi
Psikolojik olarak dezavantajlı birinden faydalanmak istiyor hepsi buYaklaşık 2 aydır Reddit üzerinden tanıştığım biriyle konuşuyorum. Kendisi psikolojik danışman olduğunu söyledi. Ben de depresyon tanısı aldığım için, başta sadece konuşmak ve dertleşmek amacıyla iletişim kurmaya başladım.
İlk başta her şey normaldi, ama son zamanlarda konuşmalar çok tuhaflaştı. Önce bana aşık olduğunu söyledi, sonra cinsel içerikli şeyler yazmaya başladı. Yaşım 20, üniversite öğrencisiyim. O da 26 yaşında olduğunu ve İngiltere’de yaşadığını söylüyor. Fotoğraflarını attı, dışarıdan bakıldığında normal biri gibi görünüyor.Ama sosyal medyası yok görüntülü de konuşmadım.
Fakat şu an aşırı derecede "love bombing" yapıyor. Yani sürekli bana seni ne kadar çok sevdiğini söylüyor, abartılı iltifatlar ediyor, her an yazıyor. Daha romantikleşmekten çok, baskı altında hissediyorum. Bu durum beni biraz korkutmaya başladı çünkü aşırı hızlı ve yoğun bir ilgi gösteriyor.
Hiç para istemedi bugüne kadar ama kafam çok karıştı. Hem dolandırıcı gibi değil ama niyeti de net değil. İngiltere’de yaşadığını ve orada çalıştığını söylüyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.
Sizce amacı ne olabilir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Gerçekten kötü bir niyeti olabilir mi?
Tamam Türkiye’nin gidişatı kötü de bir vize uğruna yapma derimYaklaşık 2 aydır Reddit üzerinden tanıştığım biriyle konuşuyorum. Kendisi psikolojik danışman olduğunu söyledi. Ben de depresyon tanısı aldığım için, başta sadece konuşmak ve dertleşmek amacıyla iletişim kurmaya başladım.
Londra Köprüsü mü?Eğer bunun doğru olduğunu düşünüyorsan benimle iletişime geçer misin ? Elimde harika satılık köprü var![]()
Olur oda olur.Maksat halka hizmet olsunLondra Köprüsü mü?![]()