• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiltere’de Yaşayan Biriyle Tanıştım ama Davranışları Beni Tedirgin Ediyor?

Hiç mi görüntülü konuşma talebiniz olmadı? Olduysa ne diye savuşturdu sizi? Siz ingiltere’de yaşayan başarılı bir psikolog olsaydınız reddit’ten tanıştığınız birine deli divane aşık olur mıydunuz? Yaşam standartlarınız ve temponuz buna uygun olur muydu? Hikaye unsurları yaşamın olağan akışına aykırı. Bunu görmek çok zor olmamalı.

Yaklaşık 2 aydır Reddit üzerinden tanıştığım biriyle konuşuyorum. Kendisi psikolojik danışman olduğunu söyledi. Ben de depresyon tanısı aldığım için, başta sadece konuşmak ve dertleşmek amacıyla iletişim kurmaya başladım.

İlk başta her şey normaldi, ama son zamanlarda konuşmalar çok tuhaflaştı. Önce bana aşık olduğunu söyledi, sonra cinsel içerikli şeyler yazmaya başladı. Yaşım 20, üniversite öğrencisiyim. O da 26 yaşında olduğunu ve İngiltere’de yaşadığını söylüyor. Fotoğraflarını attı, dışarıdan bakıldığında normal biri gibi görünüyor.Ama sosyal medyası yok görüntülü de konuşmadım.

Fakat şu an aşırı derecede "love bombing" yapıyor. Yani sürekli bana seni ne kadar çok sevdiğini söylüyor, abartılı iltifatlar ediyor, her an yazıyor. Daha romantikleşmekten çok, baskı altında hissediyorum. Bu durum beni biraz korkutmaya başladı çünkü aşırı hızlı ve yoğun bir ilgi gösteriyor.

Hiç para istemedi bugüne kadar ama kafam çok karıştı. Hem dolandırıcı gibi değil ama niyeti de net değil. İngiltere’de yaşadığını ve orada çalıştığını söylüyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.

Sizce amacı ne olabilir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Gerçekten kötü bir niyeti olabilir mi?
Bence güvenmemelisin sosyal medya üzerinden yalan dolu hayat hikayesi yazmak gerçekten çok kolay, ben de size burdan Amerika da yaşadığımı orada kafede garson olduğumu falan filan söyleyip bir şekilde inandırabilirim, dediğim gibi sosyal medyada yalan dolan çok. Sosyal medyası yok diyorsun belki vardır ama sana söylediği isim kendine ait olmadığı için yok deyip geçiyordur. Görüntülü konuşmayı teklif edin kabul etmezse direkt engelle derim

çok şanslısın ki biz varız. bu forum var. gözünü açıyoruz. bence bize dua et. ve yavaşta o şahsın numarası ya da profilini engelle. yoluna bak. yaşın çok küçük. bu işlere bulaşma. sakın psikolojini daha da bozacak adımlar atma. abla sözü dinle. tanımadığın erkeklerle internet üzerinden anonim sohbetlere girişme. inanma. kimseye güvenme. yoluna bak.

mucizeler ve mükemmel aşklar sadece yaz dizilerinde olur. aklını başına al kardeşim.

Depresyon tedavisi görüyorum dediğim gibi

Evladım sen aç gözünü aç biraz, hangi uzman psikolog forumlarda gezip bedava terapi dağıtır? Saat başına para alıyor bu insanlar bedavaya hizmet vermezler. Adam belli ki olta atıyor forumda ağına düşen saf kızları kafalıyor.

Onun dışında gencecik kızsın, çocuk yaştasın ne işin var internetteki tiplerle :KK51: Romantizm arıyorsan da etrafına, yaşıtlarına bak. İnternet sapık dolu uzak dur, zaten depresyon hastasıyım diyorsun iyice içlere gçöme sonra.

Yaklaşık 2 aydır Reddit üzerinden tanıştığım biriyle konuşuyorum. Kendisi psikolojik danışman olduğunu söyledi. Ben de depresyon tanısı aldığım için, başta sadece konuşmak ve dertleşmek amacıyla iletişim kurmaya başladım.

İlk başta her şey normaldi, ama son zamanlarda konuşmalar çok tuhaflaştı. Önce bana aşık olduğunu söyledi, sonra cinsel içerikli şeyler yazmaya başladı. Yaşım 20, üniversite öğrencisiyim. O da 26 yaşında olduğunu ve İngiltere’de yaşadığını söylüyor. Fotoğraflarını attı, dışarıdan bakıldığında normal biri gibi görünüyor.Ama sosyal medyası yok görüntülü de konuşmadım.

Fakat şu an aşırı derecede "love bombing" yapıyor. Yani sürekli bana seni ne kadar çok sevdiğini söylüyor, abartılı iltifatlar ediyor, her an yazıyor. Daha romantikleşmekten çok, baskı altında hissediyorum. Bu durum beni biraz korkutmaya başladı çünkü aşırı hızlı ve yoğun bir ilgi gösteriyor.

Hiç para istemedi bugüne kadar ama kafam çok karıştı. Hem dolandırıcı gibi değil ama niyeti de net değil. İngiltere’de yaşadığını ve orada çalıştığını söylüyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.

Sizce amacı ne olabilir? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Gerçekten kötü bir niyeti olabilir mi?
Psikolojik olarak dezavantajlı birinden faydalanmak istiyor hepsi bu

Tamam Türkiye’nin gidişatı kötü de bir vize uğruna yapma derim

Psikolog insan karşısında ki ne nasıl yaklaşması gerek bilir

İstesem şu an Fake hesap açarım çeşitli platformlar da doktorum mühendisim ABD de yaşıyorum falan filan aman dikkat sakın resim göndermeyin

Depresyonla ne alakası var durumunuzun. Adama güvenmiyorsanız kesin konuşmayı gitsin. Neyinizi anşadı tanıdı da aşık oldu, ingiltere'de kadın kıtlığı mı var? Türkiye'de erkek kıtlığı mı var?

Muhtemelen Türkiye'de. 130 kilo, 45+ yaşında, işsiz, ailesiyle yaşayan bir abimiz. Hiç şaşmaz. Senin yaşında saf bi kızın duymak istedigi herseyi sıralamış 🤣 Yurtdışı duyunca anında dibiniz düşüyo çünkü. Bi de genç başarılı filan. İngiltere'de kız bitti sana kaldı 😁 Nasıl inanıyorsunuz bunlara ya?

Back
X