canim ben kullanmadim ama arkadasim kullaniyor inglesina ve cok pratik kullanisli. O da zaten ikinci bebek arabasi olarak aldi bebegi 6 aylikken tatile gitti cunku. 1 defa alirsin iyi bir bebek arabasi olur. Ben stokke xplory almistim cok saglam rahat konforluydu ama buyuyunce ve tatillerde kullanmak icin 1 yasinda chicco liteway aldik. Yani o da iyide. 2 yastan sonra buyuk bebek arabasi hantal gelmeye basliyor insana.
Bugaboolar cok saglam ama hafif oldugu icin benim pek hosuma gitmemisti. Ama tabi cok kaliteli saglam bir bebek arabasi. yinede sen bilirsin. Tabi turkiyede bozuk yollar ve kaldirimlarda buyuk tekerli araba daha kullanisli ama dar kaldirimda surmesi nasil olur bugaboo bilmiyorum buyuk oldugu icin. Ben tek sunu soyliyim sana yurtdisinda heryer dumduz pek indirip kaldirma sanirim yok stokke rahatti ama turkiye gidince o yokuslarda bozuk yollarda chicco liteway kullanmak iskence kan ter incinde kaliyordum o yuzden genelde esime sen sur diyordum resmen erkek gucu gerektiriyordu bana gore.
Birde kaldirimlara araba park ediyorlar kaldirimdan in cik in cik cok yoruluyordum.
Ben tecrubelerimi yazdim cunku bir fikir olsun sana karar verirken. bozuk ve dar kaldirimda yollarda hangi araba kullanisli ona gore bir karar ver cocuk buyuyunce agirligida bir rol oynuyor. Bos bebek arabasi tabi daha kolay suruluyor icinde 15 kilo cocuk olunca daha baska. Sonucta ikiside pahali arabalar.