İnitihar etmek istiyorum. Cok uzaklara gıtmek ....

sima123

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
4
0
16
Aksaray
tohumu gömersin toprağa... sonra o bütün zorluklara rağmen.. üzerindeki tüm toprağı yükü üstünden atıp filizlenir gökmavisine doğru..
İlkbahar gelir.. çiçek vermeye başlar.. inadına büyür o filiz.
Yaz gelr meyve vermeye başlar.. KIpkırmız<ı yada yemyeşil.. yada simsiyah bir üzüm olarak..
Sonra sonabahar gelir.. o eski haşmetini döker rüzgarla birlikte...
İntihar ediyormuş gibi..
Cok yüksek bır yerden atlarmış gibi..
Dalında bir tane yaprak yeşil durmaz da
O aldırmaz..
Sonra..
Sanki kaybolmak istercesine.. kuru dallarının üstüne kar yağdırı Mevla..
Bembeyaz olur dalları.. maske takmış gibi..
Ne garip... bir tohumun hikayesinin sonunda bile dökülmek var.
Benim sonbaharımda gelmiş meğer..
Güvendiğim dağlara karlar yağmış.
Nasıl yapa ......bildi. Vicdanı nasıl elverdi... insnalara guvenmek bu kadar ucuzmu? Şeytan seni tebrık edıyorum. Benım kocamıda şaşırttın ya helal olsun sana. Benım kocam öle bir esmeyle şaşacak adam değildi ya... boşver. Hepsi yalan. Ben daha babama bile güvenmem!

çok içten yazmışsın,çok üzüldüm.
fakat cnm,tek suçlu şeytan değil elbet.
ama sanırım eşin ona uyucak kadar zayıf bir insan.
biraz anlat,belki yoluna girer herşey.
burda konuşmak,dertleşmek çok daha iyi yaknlarınla konuşmak yerine..

Bende konuyu anlamadım ama inşallah aldatılma vakası değildir.İntihar falan yakışmaz bize bu sözler.Allah insana kaldıramayacağı yükü vermezmiş.Lütfen sakin olun önce...

Şeytanı uydu gibisinden yazınca ben aldatılama olarak düşündüm.Umarım öyle değildir canım.İntihar falan sakın ağzına bile anma kimse için değmez

Ne oldu bu kadar içini acıtacak

Satırların insanın içine kıvılcımlar düşürecek kadar acı, anlatırsan bir nebze rahatlarsın belki ....

belli ki aldatma vakası.. çok üzüldüm.
ama intihar lafı etmeyin lütfen. insan böyle anlarda çok üzülür, yıkılır resmen doğru.
sonuçta evli isen bütün dünyan eşin oluyor. insan eşine güvenmeyecek de kime güvenecek..
o da insanı arkadan vurursa insan ne yapar...
çok üzüldüm inan ki. ama lütfen intihar lafı etmeyin bir daha...
burada içinizi dökmeyi deneyin. yorumları okudukça rahatlarsınız..

anladıysam zenci olayım
hehehee :1: kız yazdığına çok güldüm hee...

ama haksızda sayılmazsın bende pek anlamadım..önce şair gibi sözler yazmış dedim heralde bişey yok sonunda sonradan da yazdıklarına üzüldüm :5: acaba ne oldu da kız uzaklara gıtmekten olmekten bahsetti..........:20:

Ameliyat masasında anestezi verilen hastayı konuşturmaya çalışı ya doktor... hasta olabıldiğince çabalar bir ses vermek içinde analamaz kimse onu.. boğazında kalır tüm sözcükler..
konuşmak ister konuşamaz..
yazmak ister gücü yetmez..
sonraa uykuyaa dalar.... kocaman bir karanlıktır onun dalgığı şey.. uçsuz bucaksız sonu yok...

benımkıde o misal.. ben niye şaşmıyorum?? benım duygularım yokmu? bni neden şeytan kandıramıyor? haşa ben cokmu manevıyatlı biriyim. ben cok mu iyiyim? cokmu güçlüyüm?? HEPSINE KOCAMAN BIR HAYIR!
bnm kocam benım sevdiğim, ilk göz ağrım , bitanem , alınyazım , sevgilim. ince sızım , kalp atışım , bitaenm herşeyimmm..:((((((((((((((((

Keşke öleüm haberini alsaydımda seni o haberını gormeseydim. Keske hayallrımde hep ıyı bir eş olarak kalsaydın. Dualrım ahırette kavuşmak olaydı.. olaydı yaa olaydı! ızın verseydın keske... sımdı ahiretini kaybedişinemi ağlıayayım_ sevgimizi ihanetinemi??

İhanete uğradınız belli ama ne hayattan vazgeçmek ne de ölmek değmez .....
Acı çekiyorsun , çekeceksin de hemde çok.
Hayalkırıklığı bırakmayacak yakanı uzun müddet.
Ama kendini öldürmek yerine içindeki onu öldür.

Son düzenleme:
Ameliyat masasında anestezi verilen hastayı konuşturmaya çalışı ya doktor... hasta olabıldiğince çabalar bir ses vermek içinde analamaz kimse onu.. boğazında kalır tüm sözcükler..
konuşmak ister konuşamaz..
yazmak ister gücü yetmez..
sonraa uykuyaa dalar.... kocaman bir karanlıktır onun dalgığı şey.. uçsuz bucaksız sonu yok...

benımkıde o misal.. ben niye şaşmıyorum?? benım duygularım yokmu? bni neden şeytan kandıramıyor? haşa ben cokmu manevıyatlı biriyim. ben cok mu iyiyim? cokmu güçlüyüm?? HEPSINE KOCAMAN BIR HAYIR!
bnm kocam benım sevdiğim, ilk göz ağrım , bitanem , alınyazım , sevgilim. ince sızım , kalp atışım , bitaenm herşeyimmm..:((((((((((((((((

Keşke öleüm haberini alsaydımda seni o haberını gormeseydim. Keske hayallrımde hep ıyı bir eş olarak kalsaydın. Dualrım ahırette kavuşmak olaydı.. olaydı yaa olaydı! ızın verseydın keske... sımdı ahiretini kaybedişinemi ağlıayayım_ sevgimizi ihanetinemi??

canım yaaa allahım kımseyı sasırtmasın keske ama malesef ınsanlar şaşırıyor bazen..eşin seni aldatmış sanırım bu hayatının sonu değil ki neden uzaklara gıtmekten yada ölmekten bahsediyosun ki bırak uzaklara gıdecek olan o olsun..bırak yaptığından pişman olsun aklına geldikçe o ölsün acısından..sen neden kendine bunu yapıyosun kı elbette kolay bısey deıl ınsan nasıl hazmeder bunu ama allahım sabrını verır merak etme sen

Sevmenin bedeli bu kadar ağır olmamalıydı...
Benim herşeyim;
Sen bilmiyormuydun senın yanında her şeyi unuturu olurdum..
Gözüm kimseyi görmezdi...
Telefonunu kurcalardım...
Sorgulardım..
Sen bılmıyormuydun bunlar senın kaybetme korkumdandı..
Seni çok sevdıgımdendi...
Biz dünyanın en mutlu çiftiydik.
Bizi gören evlenmeye heves ederdi..
Biz ahiretliğim diye sevdik birbirimizi..
basımız secdeye vardıkca hep şükrettik..
Yokmuydu bızım hatalrımız...
Elbet vardı..
buyukte kucukte...
Ama bız sevdık be bıtanem.
Unutuk hemen..
kin tutamadık..
kavganın en ateşli yerinde gözlerimiz içine bır kac saniye ayırmadan bakmamız yetti.. gülümsememize...
sen cok mutluydun..
biz farklıydık..
kıskanılıyorduk..
nazar değdi bize sevgili..
hani iy, günde kötü günde evet...dik biz!

İhanet ateşten bir gömlek, bir çoğumuz yaşadık acını anlıyorum

İlk öğrendiğimde tepkim aynı böyle olmuştu, ölmek istedim

Ama yaşadım, hayatta daha ağır acılar olduğunu öğrendim, Rabbim kimseye yaşatmasın

Zamanla durulacak içindeki fırtına, biraz sabret. Vademiz dolduğunda hepimiz öleceğiz zaten bu düşünceyi kafandan uzak tutmaya çalış. Aldatılmak sadece sevgiyi yaralamaz bilirim, içindeki her duygu yerle bir şimdi ama biraz zaman ver kalbine, dik durmaya çalış, Allah'a sığın. Ve kittyy e katılıyorum, kendini harab etmek yerine, içindeki onu öldür...

bir erkek için ve onun ihaneti için mi hayattan vaz geçip intiharı seçeceksiniz?

değer mi acaba bi düşünün? bu kadar m zayıfsınız,bu kadar mı güçsüz?

ihanet ve ayrılık bir şeylrin sonu değil başlangıcı da olabilir,hayat ne sürprizlerle dolu..

Demişsiniz ya kaybettiği ahiretine mi üzüleyim diye...

Sizde intihar ederek ahiretinizi kaybetmeyi mi göze alıyorsunuz?

Her şeyin geri dönüşü var ölüm hariç...

Son düzenleme:
hayatta hıçbır erkeğe yuzdeyuz guven olmaz bunu bılır bunu soylerım. evlıyım eşimi çok sevıyor ve guvenıyorum ama kalkıpta eşim yapmaz başıma gelmez demem. gelırsede asla ıntıhar gıbı saçma duşuncelerı aklıma getırmem.oh ne ala o hayatına devam edecek ben oleceğim oyle mı... yok canım... ben her zaman guçluydum ALLAH yaşatmasın ama guçlu durmaya çalışırım. uzulurum hırparalnırım ama ayağa kalkarım gık demem kımsenın benı yıpratmasına izin vermem benı annem uzmelerı ıçın dunyaya getırmedı. ne zorluklarla buyuttu benı. el oğlu uzsun dıye değil
hayat eşten ıbaret değil. biz kadınlar hayatımızın merkezına alsakda kocaları oyle...
eşiniz bellıkı buyuk bır hata yaptı..evet hiçbir şey eskısı gıbı olmayacak ama hayat devam edecek. guçlu olun ne o intihar felan. eşiniz için yaşamıyordunuz herhalde...

Sana şuan sonuna kadar haykırark geL... desem gelr misin?
Duyar mısın sesimi?
Bu aşka verdğimiz emek duyurum mu haykırşları mı?
Şu an avuçlarından kayıp gitsem tutur mısın beni sevgili?
Kucaklar mısın? öpermisin anlımdan..

Ayağım kaysa düşsem uçurumdan..
üzülür müsün?
atlar mısın arkamdan..?
İçine kor gibi düşer miyim?
ömür boyu acıtabilirmiyim yüreğini..
her aynaya baktığında ben gelirmiyim aklına?
Sever misin beni bu kadar çok?
Cıkmazmıyım aklından hiç..?
Toprağımı ıslatırmısın sevgili?
En sevdiğim çiçeği dikermisin mezarıma?
İyi bakrmısın toprağıma?
Temizlermisin otlarını?

Ağlar mısın baş ucumda?
pişman olurmusun...
keşke der misin...
Toprağımı öepermisin?
Alnımdan öpermiş gibi...

Şimdide bir oyun oynayalım mı?
zaten her şey bir oyunla başlama dımı?

İçimizdeki her şeyi döküp..
saklanalım mı?
Ben saklanayım ...
sen beni bulmaya çalış..
varmısın herseyim..
aşkımız bu lekeyle bıtmesın..

konu sahibi şiirler yazıyor galiba dertli insan bu kadar mısra mısra uğraşır mı derdi olan noktalama işaretini geçtim satır bile atlamadan yazıyor. bu ne böyle şiir gibi hiç birşey anlamadım:44:

Back
X