İnitihar etmek istiyorum. Cok uzaklara gıtmek ....

herkes bi taraftan çeker bazıları her taraftan ... derdinin şiddeti nasıl da anlaşılıyor yazdıklarında. seni anlıyorum... bazen yazamıyor işte insan,anlatamıyor herşeyi,belki de nereden başlayacağını bilmiyor. susunca da anlayan olmuyor,konuşunca da... derdini çeken biliyor. çektirenler ise RAHMAN'A havale...

Sana şuan sonuna kadar haykırark geL... desem gelr misin?
Duyar mısın sesimi?
Bu aşka verdğimiz emek duyurum mu haykırşları mı?
Şu an avuçlarından kayıp gitsem tutur mısın beni sevgili?
Kucaklar mısın? öpermisin anlımdan..

Ayağım kaysa düşsem uçurumdan..
üzülür müsün?
atlar mısın arkamdan..?
İçine kor gibi düşer miyim?
ömür boyu acıtabilirmiyim yüreğini..
her aynaya baktığında ben gelirmiyim aklına?
Sever misin beni bu kadar çok?
Cıkmazmıyım aklından hiç..?
Toprağımı ıslatırmısın sevgili?
En sevdiğim çiçeği dikermisin mezarıma?
İyi bakrmısın toprağıma?
Temizlermisin otlarını?

Ağlar mısın baş ucumda?
pişman olurmusun...
keşke der misin...
Toprağımı öepermisin?
Alnımdan öpermiş gibi...

Şimdide bir oyun oynayalım mı?
zaten her şey bir oyunla başlama dımı?

İçimizdeki her şeyi döküp..
saklanalım mı?
Ben saklanayım ...
sen beni bulmaya çalış..
varmısın herseyim..
aşkımız bu lekeyle bıtmesın..

Neden sürekli şiir tarzı konuşuyorsunuz..söylenenleri okuyor musunuz burda insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor sizin umrunuzda değil sanki..

Benim de bir arkadaşım vardı aynı sizin gibi dertlenince dünyası yıkılır şiirler hikayelere sarardı.. Allah yardımcınız olsun o melankolik ruh hallerinin yakından tanığıydım gerçekten zor çok zor.. ama dikilmeniz kendinize gelmeniz şart böyle melankoliye bağlayarak yine kendinize yapıyorsunuz :31:

acaba gerçeklermi bunlar yoksa sadece şiirmi yazıosunuz.onca ınsan merk ettı keske azıcıkta olsa bır acıklama yapsaydınız şuan dalga geçıosunuz gıbı hıssettım.ama eger uzuntunuz varsa tek dıyecegım bır erkek ıcın degmez....

Ameliyat masasında anestezi verilen hastayı konuşturmaya çalışı ya doktor... hasta olabıldiğince çabalar bir ses vermek içinde analamaz kimse onu.. boğazında kalır tüm sözcükler..
konuşmak ister konuşamaz..
yazmak ister gücü yetmez..
sonraa uykuyaa dalar.... kocaman bir karanlıktır onun dalgığı şey.. uçsuz bucaksız sonu yok...

benımkıde o misal.. ben niye şaşmıyorum?? benım duygularım yokmu? bni neden şeytan kandıramıyor? haşa ben cokmu manevıyatlı biriyim. ben cok mu iyiyim? cokmu güçlüyüm?? HEPSINE KOCAMAN BIR HAYIR!
bnm kocam benım sevdiğim, ilk göz ağrım , bitanem , alınyazım , sevgilim. ince sızım , kalp atışım , bitaenm herşeyimmm..:((((((((((((((((

Keşke öleüm haberini alsaydımda seni o haberını gormeseydim. Keske hayallrımde hep ıyı bir eş olarak kalsaydın. Dualrım ahırette kavuşmak olaydı.. olaydı yaa olaydı! ızın verseydın keske... sımdı ahiretini kaybedişinemi ağlıayayım_ sevgimizi ihanetinemi??

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir.
üzülme!!! herseyin ilacı zaman sen ondan oyle bısey beklemezdın; belkı o da cok pısman ama genişlik sabırdan doğar sadece sabret....

Hyatımda bu kadar saçma yorum görmedim. dayanamıycam söyleyeceğim. Kusura bakmayın lütfen. Konu sahibi birde sana danışsaydı acısını nasıl yaşaması gerektiğini belki yer mekan zaman verırıdın hıı?? Allah senınde içine bır acı düşürdüğü zaman bol bolll kafiye tutturursun... o zaman görürsün kafiyeyii tövbbeee tövbeee..

kadını sizin yorumlarınız daha bir çökertmiştir eminim.. Bari yorum yapmayın. destek olacagınıza köstek olmussunuz birde ergenler gıbı alınganlık yapmıssınız Hoş konu sahibi sizden akıl istememiş istemek zorundamı ? İnşaallah kadın cagızz kendıne gelmiştir..

Olabıldıgınce ağla sima123 dök içini bagır içinde bir şey bırakma bırakmakı rahatlıyasın... Bu tür seyleri aklına asla getırme... sevgıne verdıgın emek intiharla yükselmez... sadece o sevgı senı cehenneme götürür. Sen cok duygusal bır kadına benzıyorsun. cok ınanmıssın. bence yuzde yuz emın olmadan karar verme. şeytan işte şaırtıyor. Hepımızın ynlsıları oluyor... oyle birr hatayla sevginin topraga gömme aksıne savaşşş cabala... Suan senn eşin bir hasta hsatalıga yakalanmış gibi düşün.. şuan hipnoz gıbı düşün.. eger bu kadar guzel bır ask yaşamışsanız.. eminim.. cabalamaya deger bundan sonra ve emınım eşiinn suan hasatlıga yakalnmıs gıbı senın sabrınla iyileşicek ve kıymetını bılecek. Egerkı kendıne bır sey yaparsan ne aşkınızın degerı yukselr nede eşin senın kıymetını anlar onuda o hastalıkla ve vıcdan azabıyla mahfedersın
Yorumunu beyfendim;)Allah razı olsun!

Yorumunu beyfendim;)Allah razı olsun!
:) amin cnım. Insanlar çok bencil. Nden cvp vrmdı dıe sitem ednler kendlrı gbı herkesn boş wakti rahat kafası zman ayırabilecek vkti war zannediyor. Ne komik. Kadn kmblr suan nelerle uraşydr. Allah yardmcsı olsn. Bir yandan da cwp wrmemesi bni ürkütüyor. Rbbm muhafaza etsn.

aman tarım bir intihar vakası daha :60:
gülüp geçicem artık öyle dandik konular olusmaya basladık ki kk da ..
Allahım sen kk ya saglık ver :27::27:

aynen çok acayip bu aralar konu sahibinin de ilk konusu hayırlısı olsun ne diyelim

o kadar çok olayla karşılaştık ki burda inan ben artık üzülmekle üzülmemek arasındayım ..
sadece burada bazı forumlardan almam gereken faydalar praik bilgileri alırım..bazı kişilerle sohbetimi yaparım ..
bu konularda hiç bulunmamak en iyisi ,, geneli insanların iyi niyetini suistimal ediyor bu hoş değil ..

konu fake yada değil onu geçtim de bu zırta bırta intihar etmek istiyorum vs.. yazanlara kızıyorum hayat bu kadar ucuz mu bu hayata bizi bağlayan sadece eş yada sevgililerimiz mi ?yapmayın arkadaşlar aldatılsak dahi çözüm bu değil dimdik ayakta durmak varken intihar niye ??? bi de şiirsel anlatım falan .....

o kadar çok olayla karşılaştık ki burda inan ben artık üzülmekle üzülmemek arasındayım ..
sadece burada bazı forumlardan almam gereken faydalar praik bilgileri alırım..bazı kişilerle sohbetimi yaparım ..
bu konularda hiç bulunmamak en iyisi ,, geneli insanların iyi niyetini suistimal ediyor bu hoş değil ..
insanlar vaktini ayırıyor kafa yoruyor birileri de klavye başında dalga geçiyor belki de dediğin doğru bu aralar bulunmamak lazım buralarda

ben konu baslıgını görünce berceste hortladı sandım :1::1::1::1:

amma velakin umarım gerçektir içinde yaşadıgın acı kimseyi kandırmaman acısından ..
umarım intihar etmedin :ssz:

insanlar vaktini ayırıyor kafa yoruyor birileri de klavye başında dalga geçiyor belki de dediğin doğru bu aralar bulunmamak lazım buralarda

aynen ben zaten forum takipte bi ilginçliğe denk gelmesem girmem bu dert sorun topiklerine :ssz:
insan okuya okuya kafayı yer :50:

ben konu baslıgını görünce berceste hortladı sandım :1::1::1::1:

amma velakin umarım gerçektir içinde yaşadıgın acı kimseyi kandırmaman acısından ..
umarım intihar etmedin :ssz:
walla beniim de aklıma geldi belki de olur İNTİHAR falan....

walla beniim de aklıma geldi belki de olur İNTİHAR falan....

ne diyelim şeytan kimseyi intihar yoluna sürüklemesin :50::50: bu konu fakeyse bile başkaların zihninde olusmasın intihar falan ..
acısı bi yana günahı çok büyük ..
allah korusun

Son düzenleme:

ne diyelim şeytan kimseyi intihar yoluna sürüklemesin :50::50: bu konu fakeyse bile başkaların zihninde olusmasın intihar falan ..
acısı bi yana günahı çok büyük ..
allah korusun
evet günahı büyük.ben gerçekten öyle bi düşüncesi olsa burda takılacağını düşünmüyorum ben de zaman zaman kötü dönemler geçiyorum ama arkadaşlar intiharı düşünüyorum falan yazmıyorum Allah a sığınıp dua ediyorum

Sabir !! Biraz sabirli ve sakin olun intihar cözum degil siz ölseniz bile en fazla 40 gun yasinizi tutarlar herkez hayatina devam eder

evet günahı büyük.ben gerçekten öyle bi düşüncesi olsa burda takılacağını düşünmüyorum ben de zaman zaman kötü dönemler geçiyorum ama arkadaşlar intiharı düşünüyorum falan yazmıyorum Allah a sığınıp dua ediyorum

evet katılıyorum sana .. herkes dönem dönem kendince sorunlar yasar .. bende yasadım ama Allahtan baska kapım hiç olmadı ..
intihar etse ne olacak Allah katında yeri bile olmayacak ..
gidene olur olan .. kalan bişekilde devam ediyor hayatına .. yasamsal faaliyetlerine ..

Back
X