İnitihar etmek istiyorum. Cok uzaklara gıtmek ....

evet katılıyorum sana .. herkes dönem dönem kendince sorunlar yasar .. bende yasadım ama Allahtan baska kapım hiç olmadı ..
intihar etse ne olacak Allah katında yeri bile olmayacak ..
gidene olur olan .. kalan bişekilde devam ediyor hayatına .. yasamsal faaliyetlerine ..
kesinlikle haklıısın herkes bi takım sıkıntılar yaşıyor her acı çeken intiharla çözüm bulsaydı yeryüzünde pek az insan kalırdı ben bu konuların ilgi çekmek amacıyla açıldığını düşünüyorum gerçekten acı çeken insanlar var (aldatılmadan daha ağır)ama hayata tutunuyorlar

kesinlikle haklıısın herkes bi takım sıkıntılar yaşıyor her acı çeken intiharla çözüm bulsaydı yeryüzünde pek az insan kalırdı ben bu konuların ilgi çekmek amacıyla açıldığını düşünüyorum gerçekten acı çeken insanlar var (aldatılmadan daha ağır)ama hayata tutunuyorlar

katılıyorum sana kimsenin günahını almak istemem ama geneli dikkat çekme amaçlı ..
klavye tepesinden uydurmasyon işler ..
allah akıl fikir versin herkese şaşırtmasın ..
ben çevremde ne acılar çeken insanlarla karşılastım hiçbirisi intiharan bile söz etmedi ..
allah korkusu olanın pek intihardan söz edeceğini düşünmüyorum :26:
ne demek rabbin verdiği cana kıymak haşaa !

katılıyorum sana kimsenin günahını almak istemem ama geneli dikkat çekme amaçlı ..
klavye tepesinden uydurmasyon işler ..
allah akıl fikir versin herkese şaşırtmasın ..
ben çevremde ne acılar çeken insanlarla karşılastım hiçbirisi intiharan bile söz etmedi ..
allah korkusu olanın pek intihardan söz edeceğini düşünmüyorum :26:
ne demek rabbin verdiği cana kıymak haşaa !
kesinlikle inançla ilgili bazı şeyler allah akıl versin... .bu arada klavye başındaki uydurmasyon konular da arttı bu ara bunu eğlence haline getirenleri de anlamak mümkün değil onlar da ayrı sorunlu vakit harcamamak lazım

Hyatımda bu kadar saçma yorum görmedim. dayanamıycam söyleyeceğim. Kusura bakmayın lütfen. Konu sahibi birde sana danışsaydı acısını nasıl yaşaması gerektiğini belki yer mekan zaman verırıdın hıı?? Allah senınde içine bır acı düşürdüğü zaman bol bolll kafiye tutturursun... o zaman görürsün kafiyeyii tövbbeee tövbeee..

kadını sizin yorumlarınız daha bir çökertmiştir eminim.. Bari yorum yapmayın. destek olacagınıza köstek olmussunuz birde ergenler gıbı alınganlık yapmıssınız Hoş konu sahibi sizden akıl istememiş istemek zorundamı ? İnşaallah kadın cagızz kendıne gelmiştir..

Olabıldıgınce ağla sima123 dök içini bagır içinde bir şey bırakma bırakmakı rahatlıyasın... Bu tür seyleri aklına asla getırme... sevgıne verdıgın emek intiharla yükselmez... sadece o sevgı senı cehenneme götürür. Sen cok duygusal bır kadına benzıyorsun. cok ınanmıssın. bence yuzde yuz emın olmadan karar verme. şeytan işte şaırtıyor. Hepımızın ynlsıları oluyor... oyle birr hatayla sevginin topraga gömme aksıne savaşşş cabala... Suan senn eşin bir hasta hsatalıga yakalanmış gibi düşün.. şuan hipnoz gıbı düşün.. eger bu kadar guzel bır ask yaşamışsanız.. eminim.. cabalamaya deger bundan sonra ve emınım eşiinn suan hasatlıga yakalnmıs gıbı senın sabrınla iyileşicek ve kıymetını bılecek. Egerkı kendıne bır sey yaparsan ne aşkınızın degerı yukselr nede eşin senın kıymetını anlar onuda o hastalıkla ve vıcdan azabıyla mahfedersın

SANANE..
Ben yasadım
su kırmızı ıle boyadıgım yerde de sızın ne kadar uyumlu ve vıcdanlı bırı oldugunu gosterıyor
Allah sıze acı yasattıgında boyle şiir gibi yazamdıgınızı sizde görürsünüz...

Son düzenleyen: Moderatör:
:) amin cnım. Insanlar çok bencil. Nden cvp vrmdı dıe sitem ednler kendlrı gbı herkesn boş wakti rahat kafası zman ayırabilecek vkti war zannediyor. Ne komik. Kadn kmblr suan nelerle uraşydr. Allah yardmcsı olsn. Bir yandan da cwp wrmemesi bni ürkütüyor. Rbbm muhafaza etsn.
Amin canim! Cok haklisin, o yorumlar için cok şaşkınım. Arkadaşın cevap vermeme durumu benide Korkutsada, ( sanki veda mektubu/ şiiri burakip gidiyor gibi düşündürsede, yinede israr edip kirici davranamayiz! bu gibi şeylere dikat etmeye calisirken, bazı arkadaşların yorumu onu daha cok bunalıma bile soka bilir( sırf internet yüzünden kaç kişi intihar etti)

Demekki, burda bir şey öğrenmiş olduk. Oda dediğin gibi bencil ve okadarda sevimli yaklaşmaya biliyorlarmiş. Burda zaten herkez kendini belli ediyor ya neyse, mesela en ufak bir olayda, cok rahat boşa git adamı boşa diye biliyorlar, cok tuafima gidiyor bazen...

Bu yüzden, arada senin gibi iyi niyetli arkadaşlarımız olmazsi cok güzel!

Bu arada bu konu sayibi arkadaşımızda cok merak ediyorum... Ne oldu acaba, iyimi, kendine inşallah bir zarar vermemişdir..
o ismini verdikleri arkadaşlar hiç haber almadimi ondan?

SANANE..
Ben yasadım
su kırmızı ıle boyadıgım yerde de sızın ne kadar uyumlu ve vıcdanlı bırı oldugunu gosterıyor
Allah sıze acı yasattıgında boyle şiir gibi yazamdıgınızı sizde görürsünüz...

yazıdığın yorumu onaylamak zorunda mıyım?eğer ki yapılan yorumlara sanane diyecek kadar alıngan ve eleştiriye kapalısanız sizin bu tür paylaşım sitelerine girmenizi uygun görmüyorum. Konu sahibi fakete olabilir yasadıkları gerckte olabılır. Her ihtimal yüzde elli. sizin baskalrının acılarıyla dalga gecer gıbı yorum yapmanız, sonrada bana yaptıgınız vicdan analizi beni kocaman gülümsetti. :) ve sizden böylesi bir yorum almak gayet normal.çok tutarlısınız. :)

Şiir yazmak yetenek işidir. O yüzden şairler yaşadıkları acıyı yada sevinci şiirleştirerek isimlerini tarihe kazımışlardır. Ne yazık ki öyle bir yeteneğim ve iddam yok. o yüzden üzüldüğümde şiir yazabılcegımı düşünmüyorum. :34:

o kadar çok olayla karşılaştık ki burda inan ben artık üzülmekle üzülmemek arasındayım ..
sadece burada bazı forumlardan almam gereken faydalar praik bilgileri alırım..bazı kişilerle sohbetimi yaparım ..
bu konularda hiç bulunmamak en iyisi ,, geneli insanların iyi niyetini suistimal ediyor bu hoş değil ..
Ben kuzenim intihar ölümünden sonra ne olursa olsun ciddiye aliyorum.
Kafasinda öyle bir şey getirmezsi bile normal değil. Ayrıca cevap vermediği icinde, sessiz kalmazida biraz ciddi gibi geldi, yoksa bizimle konuşurdu, okadar çiddi olmasaydı, Zadece bir ilgi olsaydı..

bilemedim ama yinede hoşumuza gitmeyen her konuya, bazen yorum yapmamak gerekiyor diye düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canim! Cok haklisin, o yorumlar için cok şaşkınım. Arkadaşın cevap vermeme durumu benide Korkutsada, ( sanki veda mektubu/ şiiri burakip gidiyor gibi düşündürsede, yinede israr edip kirici davranamayiz! bu gibi şeylere dikat etmeye calisirken, bazı arkadaşların yorumu onu daha cok bunalıma bile soka bilir( sırf internet yüzünden kaç kişi intihar etti)

Demekki, burda bir şey öğrenmiş olduk. Oda dediğin gibi bencil ve okadarda sevimli yaklaşmaya biliyorlarmiş. Burda zaten herkez kendini belli ediyor ya neyse, mesela en ufak bir olayda, cok rahat boşa git adamı boşa diye biliyorlar, cok tuafima gidiyor bazen...

Bu yüzden, arada senin gibi iyi niyetli arkadaşlarımız olmazsi cok güzel!

Bu arada bu konu sayibi arkadaşımızda cok merak ediyorum... Ne oldu acaba, iyimi, kendine inşallah bir zarar vermemişdir..
o ismini verdikleri arkadaşlar hiç haber almadimi ondan?

ben bu tür konularda cok nadir yorumlar yaparım. Mesela cok basit bir neden den eşini boşa yorumlarının çoğunlukta olduğu topiklere, yada gelinin kayınvalidesini kocasını kandırmakla kalmayıp birde ağlanmasına bunada destek verenlerin cok oldugu yorumlarda cevap verırım. Haklı gordugum yerde genelde yorum yapmam cunku benım haklı gordugum cogu konu herkes ıcın haklı gorulmus oluyor zaten bu konu hakkında konu sahıbıne bır sürü benzer yorumlar yapılmış oluyor. ama bu topikte cogunluk dalga geçer gibi olmuş.

fake denmiş. ama ne kadar emin olabılırız ki? daha gecenlerde gencecik polis aklı başında bir insan sevdiği ona karsılık vermedıgı ıcın kafasına sıkmış bu gercek bır olay. bır gorsenız o kdar yakısıklı bır ınsanki... tertemiz yüzü var. asla beklemezsiniz.
konu sahıbı tam kafasını bozmuş olsaydı zaten buraya yazmaz direk intihar ederdi. demek ki bir şeye tutunmaya bir çift söze ihtiyaç duymuş olabılır. bu kadar sessiz olması benıde ürküttü. Suan hakkında hıc bır sey bılmıyoruz. buraya dalga gecer gıbı yorum yapanlarında gercek oldugundan emın olamayız belkı onlarda faketır. o yuzden bence bız üstümüze düşen görevi yapalım varsın olsun fake olsun en kotu ıhtımal ınsaallah faketır

Yeni trend intihar etmek hiç tutmayalım seni ....

Kötü olduğunu ifade etmek için böyle cümleler kullanamazsın !

Back
X