injury( rahimde yaralama) olan var mı?yardım lütfeeeen

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
358
Diğer
Merhaba
3. denememize başlamak üzereyiz, ama bundan önce doktorumuz injury ( rahimde küçük yaralamalar, rahimi uyarma gibi birşey) önerdi, adete 4-5 gün kala bu yapıldı,tutunmayı kolaylaştırıyormuş... ama yapıldığı gün hafif kanama oldu geçti, şimdi de ara ara akıntı gibi kanamalar oluyor geçiyor, bu adet başlangıcı mı değil mi ben karıştırdım, doktoru arasam da bana adet kanaması gibi mi diye soracak, bu daha çok akıntı gibi..adetin 2. günü tedaviye başlamamız gerek, ama ben bu adet mi değil mi bilemedim.. injury yapılan ya da başına böyle bir şey gelen var mı? yardımcı olursanız bana fikir verirseniz çok sevinirim...

canım diger topiktede yazdım..........bana co culturle birlikte yapıldı..................ınjurıy çok akıntı yaparmı bilemem ama benim olmadı o kadar........
sen mutlaka ara sor onlar bilgi verirler sana.............

canım banada co-kültürle birlikte yapıldı ama mantık aynı benimde 2 gün hafif kanama sonrada lekelenmem oldu doktorum normal dedi. akıntım olmamıştı.

kızlar bu topiğin ertesi günü zaten kanama çoğaldı, adet oldum yani, ama çok panik yaptım..
yardımlarınız için çok çok teşekkürler.. tedavime başladım, hayırlısıyla olsun hepimiz için...

hayirlisi olsun tatlim

bende injury ve culture oldum pazartesi günü
benimde biraz kanli akintim var--adetim ama haftaya gelmeli--yani 01-07 gibi
senin adetin erken mi geldi ozaman?
dr un dedimi bu adetten sayiliyor diye?
benim de kafam karisti--

Merhaba arkadaşlar konu epey önce açılmış ama umarım cevap alabilirim. . Bu yöntemden sonra hamile kalabildiniz mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…