- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Beni tam olarak anlayin demiyorum. Yasamayan anlamaz. Allah yasatmasin insallah bunuda soyluyorum. Sadece biraz daha empati.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
empatı kurdugumuz ıcın sıze ne yapmanız gerektıgını soyluyoruz zatenBeni tam olarak anlayin demiyorum. Yasamayan anlamaz. Allah yasatmasin insallah bunuda soyluyorum. Sadece biraz daha empati.
Anlatamam dişardan normal duruyorum ama çok kötüyüm kesin ayrılma karari zaten annem caydirdi. Cok kotuyum cokempatı kurdugumuz ıcın sıze ne yapmanız gerektıgını soyluyoruz zaten
vakıt kıymetlı colugumuz cocugumuz var vakıt ayırıp okuyup yazıyorsak sırf yorum ıcın degıldır zaten.
madem gıdecek yerınız yok madem bırdaha aılenıze soyleyemezsınız acık acık dıyorum bırdaha esınızın telını falan kurcalamayın. gurur onur kalsın en azından bılmıyordum dersınız bılıp de yuz goz olmak cok acı yanı bır ınsan kendıne bunu yapmamalı bunu yakıstırmamalı. hadı o el adamı sıze bu uzuntuyu yakıstırmıs ama barı sız kendı benlıgınıze saygı duyun karıstırıp kurcalıyıp bulup yuzune vuracaksanız bosanacagınız zaman olsun o. kendınızı kotu duruma dusurmeyın yakalayıp yakalayıp ayrılmadıgınız da. dıyebılecek baska bırsey yok bu konuda. esınız boyle bır adam ya bunu kabul edeceksınız ya da ben ıstemem deyıp gıdeceksınız ıkı yol var baska yok zaten
Yapip yapip bana gelmesini hazmedemem. Bu olayin hastalik boyutu cok daha ciddi.empatı kurdugumuz ıcın sıze ne yapmanız gerektıgını soyluyoruz zaten
vakıt kıymetlı colugumuz cocugumuz var vakıt ayırıp okuyup yazıyorsak sırf yorum ıcın degıldır zaten.
madem gıdecek yerınız yok madem bırdaha aılenıze soyleyemezsınız acık acık dıyorum bırdaha esınızın telını falan kurcalamayın. gurur onur kalsın en azından bılmıyordum dersınız bılıp de yuz goz olmak cok acı yanı bır ınsan kendıne bunu yapmamalı bunu yakıstırmamalı. hadı o el adamı sıze bu uzuntuyu yakıstırmıs ama barı sız kendı benlıgınıze saygı duyun karıstırıp kurcalıyıp bulup yuzune vuracaksanız bosanacagınız zaman olsun o. kendınızı kotu duruma dusurmeyın yakalayıp yakalayıp ayrılmadıgınız da. dıyebılecek baska bırsey yok bu konuda. esınız boyle bır adam ya bunu kabul edeceksınız ya da ben ıstemem deyıp gıdeceksınız ıkı yol var baska yok zaten
e kararınızı verın ozaman bu surecte bırlıkte de oluyorsunuz onuda anlayamadım ben bırlıkte oluyorsanız barıstınız demektır yorumda yazmıssınız cunku bırlıkte olduk dıyeYapip yapip bana gelmesini hazmedemem. Bu olayin hastalik boyutu cok daha ciddi.
Ben ayrilmak istiyorum ama bunu yapamıyorume kararınızı verın ozaman bu surecte bırlıkte de oluyorsunuz onuda anlayamadım ben bırlıkte oluyorsanız barıstınız demektır yorumda yazmıssınız cunku bırlıkte olduk dıye
ben bosanacagınızı dusunmuyorum. bosanacak olan coktan ayrılırdı cunku. oyuzden gerekırse terapıste gıdın kendı ıcınızde bu durumu atlatmaya bakın derım. belkı evllıgınıze faydası olur yanı daha fazla bu uzuntu stres durumunu yasamayın bır an once konu kapansın uzamasın cocuklarda var cunku onlarda etkılenıyordur yazık onlara da
Allah yardmcın olsun ama yakalamışsın dha neyi bekliyosunMerhaba, Eşimle devamlı sorunlarımız var zaten. Sürekli iş bahanesiyle dışarıda. En son telefon haritasından baktım mutlu son masaj salonuna gitmiş, ilk baş kesinlikle gitmedim dedi sonra benim kesin orda olduğuna emin olduğum için, gittim ama ben girmedim arkadaş girdi dışarda bekledim dedi... 6 ay öncede bir kadınla evine gitmek hakkında birlikte olacaklarına dair mesaj yakaladım. 3 ay annemde kaldım. Önce erkek arkadaşımla şakalaştım dedi.. sonra gitçektim ama gidemedim dedi... hala aynı evde yaşıyorum bu adamla nefret ediyorum ama çok karmaşık durumdayım...
Dedikleriniz dogruda... suan hastalik konusuna cok taktim sorsam inkar edecek yapmadim diyecek ama ya yaptiysa ya o kisiler hastaysa ve bulastiysa Allahim korusunKendinize bir is bulup çalışmanızı,ekonomik özgürlüğünüzü elinize almanızı, sonra da bu adamı sepetlemenizi tavsiye ederim. Ortak olan ev araba vs varsa nafakayla birlikte hem de aldattigini ispat ederek. Sonra da yeni güzel bi hayat çizersiniz kendinize
Başka bildigin var mi boyle yapan hakkaten hep mi arkadas...Hep de aynı yalan, ben girmedim arkadaş girdi :) Yani bu erkekler birbirlerine masaj salonuna giderken refakat etmeseler olmuyor :))
Işte o yuzden ilkte donmeyecektin ozlemeyecektin diyorlar. Kakıldım kaldım burda.
Bu olaydan sonra sadece 1 kere oldu.
Ayrilsam babam beni birakmaz. Calistirmazda bakar o parasi olmasa bile.
Kizlar sanki ben aldatmisim gibi hastalik kaparsin veya nasil duruyorsun veya dahada hakaret iceren mesajlar yaziyorsunuz... bosanmam demiyorum. Hatayi ben yapmadim o yapti. Bi kararida lap diye veremiyor insan. Hayat bu gec olsun güç olmasin.
Deliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda
İnşallah hastalık falan bulaşmaz iki çocuğum var Allah korusun. Bunu onun düşünmesi lazım ben değil.![]()
saçmalamayın ya rezil olması ne,aynı çatı altında yaşadıkça o siiz aldattıkça siz rahatsız oluyorsunuz,oda ben ne yapsam evde oturmaya devam ediyor diye rahat rahat takılıyor.İnanmıyorum tabi ki... aptal değilim. Ailem biraz beklemem gerektiğini elbet yakalanacığını ve kendi rezil olacağını söylüyorlar. Ben ispat edemiyorum sürekli inkar ediyor.
Hastalik icin testler var yaptırabilirsinizDedikleriniz dogruda... suan hastalik konusuna cok taktim sorsam inkar edecek yapmadim diyecek ama ya yaptiysa ya o kisiler hastaysa ve bulastiysa Allahim korusuncok bozuldu moralim
Doktora gidin onu kim engelliyor? Ayrılınca gidecek yerim yok çocuklarım var deseniz bir nebze tamam derim ama hep bahane buluyorsunuz. Kusura bakmayın.Dedikleriniz dogruda... suan hastalik konusuna cok taktim sorsam inkar edecek yapmadim diyecek ama ya yaptiysa ya o kisiler hastaysa ve bulastiysa Allahim korusuncok bozuldu moralim
nasıl edemiyorsunuz? madem o kadar şey gördüğünüz kendinize ekran görüntüsü alsaydınız boy boy kanıtlarınız olurdu işte.İnanmıyorum tabi ki... aptal değilim. Ailem biraz beklemem gerektiğini elbet yakalanacığını ve kendi rezil olacağını söylüyorlar. Ben ispat edemiyorum sürekli inkar ediyor.