İnkar eden eş...

Boşanırsan asla evlenme bidaha kimse mükemmel değil çünkü her erkek meyilli olabilir aldatmaya😠😠😠😠
Aldatan kadin cok. Erkekler bu işi tek basina yapmiyor. Ne kadar gunaha girdiginizin farkinda misiniz genelleme yaparak?

Bu nasil bir akil vermedir bir daha evlenme ?!

Bir kadinin cinsel ihtiyaclari olamaz mi ? Sevgi saygi ilgi her kadinin hakkidir.

Bu çağda bu ilkel dusunceler yuzunden kadinlar paranoyak, mutsuz, mahkeme duvari suratli, donuk, hayattan zevk almayan canli cenaze.

Bosaninca insanin hayati felan kaymiyor. Calisin, üretin, ne erkege ne de ailenize bagimli olmayin.

Bir penis ugruna cocuklarinizi üzmenin köle olmanin ömür tüketmenin anlami yok.

Anlamadığım masaj salonunda aldatılmak alakalı şeymi? Ay biraz safça oldu ama Hani diğeri çok kötü tabiki de.
Mutlu son masaj salonu normal masaj değil... ben sadece masaj derken, kocam ada girdi ben girmedim seni aldatmadim diyorsa kesin bi halt yenmis ki aldatmadim diyor masaj yaptirmadim degil...

Yapabiliyorsan adami evden at.en guzeli bu cocuklarin duzeni bozulmamış olur, 2 cocukla annenin evinde rahat etmeyecegini biliyorum.durumun paran varsa ailenin yaninda kucuk bir ev kiralayip cocuklarinla yasayip calisabilirsin.hic paran yoksa adamin arabasi evi varsa sattir yarisini al kendine bir hayat kur.o pislikte Allahindan bulsun
Ayrilsam babam beni birakmaz. Calistirmazda bakar o parasi olmasa bile.

Kizlar sanki ben aldatmisim gibi hastalik kaparsin veya nasil duruyorsun veya dahada hakaret iceren mesajlar yaziyorsunuz... bosanmam demiyorum. Hatayi ben yapmadim o yapti. Bi kararida lap diye veremiyor insan. Hayat bu gec olsun güç olmasin.

Ayrilsam babam beni birakmaz. Calistirmazda bakar o parasi olmasa bile.
nasil anlatsam insan 2 cocukla annesinde de olsa rahat edemiyor.cocuklar evi dagitir, kirar, döker bilirsin.ve bu düzensizlik icinde insan eski düzenini evlilik hayatini özler.ama kendi evin düzenin olursa o adami aramazsin diye düşünüyorum

nasil anlatsam insan 2 cocukla annesinde de olsa rahat edemiyor.cocuklar evi dagitir, kirar, döker bilirsin.ve bu düzensizlik icinde insan eski düzenini evlilik hayatini özler.ama kendi evin düzenin olursa o adami aramazsin diye düşünüyorum
Evet ama bu zor, zaten ailem birakmaz beni ben istemesemde ayri kalacagim desemde birakmazlar.

Tamam boşan demek kolay olabilir, şartlarınız boşanmaya uygun olmayabilir ya da cesaret erteleyebilirsiniz hadi bunu anladım ama birlikte bari olmayın hastalık kapacaksınız, evet Allah korusun Allah korur ama önce siz kendinizi koruyacaksınız... hem gereğini yapmayıp Allah'a bırakmak olmaz ki

Tamam boşan demek kolay olabilir, şartlarınız boşanmaya uygun olmayabilir ya da cesaret erteleyebilirsiniz hadi bunu anladım ama birlikte bari olmayın hastalık kapacaksınız, evet Allah korusun Allah korur ama önce siz kendinizi koruyacaksınız... hem gereğini yapmayıp Allah'a bırakmak olmaz ki
Doğru diyorsun kuzumda, şuan hala onunla evliyim. Nasıl davranacağımıda kestiremiyorum. Konuşmuyorum konuş diye kızıyor konuşuyorum çok konusuyon diye kızıyor. Dengesiz yani... çok tepki koyarsam şiddete başvuruyor.

Evet ama bu zor, zaten ailem birakmaz beni ben istemesemde ayri kalacagim desemde birakmazlar.
hemen bosan demek olmaz ama seninkinin elle tutulur bir yani yok.onun icin ailenin yanina dön.bir duzen oturttur, bagrina tas bas gerekirse.cocuklar buyudukce calisirsinda baska evede gecersin

Bu kişi sensin galiba dimi ;)

Bu kişi sensin galiba dimi :KK66:
Yok Canim ben degilim bende bu konuyu gordum ayni seyleri yasamisiz. Ama ben degilim ayni seyi görünce dedim ayni yalanlar hep ayni.. adamların kafa ayni calisiyor.

Valla hasta olcan bak kesin falan dediniz aklımdan çıkmıyor şimdi... inşallah yoktur öyle bişey. :(

madem bosanmayacaksınız neden sureklı esınızın telını kurcalayıp yakalayıp yuz goz oluyorsunuz
bosanmayacak kısıler barı kurcalamasın yuz goz olmasın bılmıyorum duymadım gormedım desın , en azından kadın bunca sey yapıyorum herseye eyvallah dıyor kabul edıyor demesın genıs demesın barı . barı kendınıze bunu yaptırmayın
Bu konuda okuduğum en mantıklı yorum. Hala orada yaşanacaksa, birlikte devam edilecekse kesinlikle yüz göz olunmamalı

Ya kapmam inşallah rabbim firsat vermesin inşallah boyle biseye
arkadasım ınsallahla masallahla olmaz bu ısler. turlu turlu kısılerle ılıskı yasayan erkekler hastalık kapar ve esıne de bulastırır cok partnerlı kısılerın yasadıgı cınsel hastalık bellı
bır oncekı yorumunuzda da sankı ben aldatmısım gıbı hastalık kaparsın demıssınız dıye sıtem etmıssınız uyelere gercekten en ufak bılgınız olmadıgını burdan anladım.

burda bukadar ınsan bosuna konusmuyor. ve madem sız ustesınden gelebılıyorsunuz madem bız abartıyoruz madem sevgı var bag var kolay degıl hersey e ozaman sorun ne yanı konunun sonlarına dogru nerdeyse esınıze haksızlık yaptıgımızı falan soyleyeceksınız oyle yumusama gordum sızde

bu ıhanetı kabul etmek normal degıl. sızde bunu kabul edın. ha elım kolum baglı ıs guc sahıbı degılım kendıme guvenemıyorum bosanamam dıyorsanızda kurcalamayı bırakın ve esınızle bırlıktelıgınızden de bulastıracagı hastalıklara karsı tedbırlı olun ne dıyelım

Deliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda...
bukadar dramatıklestırmeye gerek yok cunku, sahsen benım basıma boyle bırsey gelse su rezıl herıfle daha fazla hayatımı curutmeyecegıme sevınıyorum zararın neresınden donsem kar allahın sevgılı kuluymusum karsıma cıkardı da gordum ayıbını derdım

sımdı bu yasadıgınızı tum ınsanlıga mal etmeyın her erkek aldatıyorsa tum kadınlar da aldatıyor demektır sahsen ben kocamı aldatmadıgıma gore ? erkekler kımle aldatıyor kadınlarla degıl mı ? eee demek kı hepsı aldatmıyor . durduk yere ınsanların dusuncelerıne nıfak sokmayın acınızla bas edebılmenız lazım

yanınızda aılenız var ve cok dogru demısler madem donecektınız ne dıye ortalıgı ayaga kaldırdınız ınsanları sıkıntılara soktunuz degıl mı ama .

bukadar karısacak bukadar ölecek bıtecek bırsey yok netıcede bır ınsanla evlısınız hata yapmıs karakterı ahlakı noksanmıs ıyı terbıye almamıs bırıymıs. aldatılmak sızın sucunuz da degıl acaba ben soyle yaptım ondan mı boyle yaptım ondan mı dıye de dusunmeyın sakın . sızle degıl baskasıyla evlı olsa yıne aldatırdı karakter meselesı. ve ben ıhanetı kabul edenını daha gormedım sonuna kadar ınkar eder ne dıyecek evet yaptım mı dıyecek ne beklıyorsunuz kı yanı bunu sorup cevap beklemek daha gurur kırıcı degıl mı madem bukadar zor kurcalamayın

Evliyim. Eşimle problemler yaşamıştım annemin evine gittim eşim ne aradı ne sordu. Abim yengem annem bir oldular eşimi ailesini aradılar. Eşim aramadı beni yine gideli 4 gün olmuştu annem gece 11 de eşimi aradı dedi ki 'böyle olmaz ya gel al ya da sizin bileceğiniz iş ama çocuk var(hamileyim)' eşim geldi aldı. Sonra arkamdan demiş ki kendi arattı. Neyse annem eşimi aradığında anladım ki gidecek kapım yok. Mecburum buraya. (Belki çocuğum büyüdüğünde çalışırım ayrı ev falan orası ayrı) bazen telefonunu karıştırım ama şey derim kendi kendime hemen bir şey yakalarsam yüzüne vurma yüz göz olma gidecek kapım yok sahip çıkanım yok. O yüzden bakmayın kardeşim gidecek yeriniz yoksa karıştırmayın şu telefonları.

Evliyim. Eşimle problemler yaşamıştım annemin evine gittim eşim ne aradı ne sordu. Abim yengem annem bir oldular eşimi ailesini aradılar. Eşim aramadı beni yine gideli 4 gün olmuştu annem gece 11 de eşimi aradı dedi ki 'böyle olmaz ya gel al ya da sizin bileceğiniz iş ama çocuk var(hamileyim)' eşim geldi aldı. Sonra arkamdan demiş ki kendi arattı. Neyse annem eşimi aradığında anladım ki gidecek kapım yok. Mecburum buraya. (Belki çocuğum büyüdüğünde çalışırım ayrı ev falan orası ayrı) bazen telefonunu karıştırım ama şey derim kendi kendime hemen bir şey yakalarsam yüzüne vurma yüz göz olma gidecek kapım yok sahip çıkanım yok. O yüzden bakmayın kardeşim gidecek yeriniz yoksa karıştırmayın şu telefonları.
Suan tek korkum hastalik kapmis olmak diger dediklerinizde dogru ama boyle bisey yaptiysa bilmem lazim benim cocuklarim var bu hastaliklar kolay hastaliklar degil...

Aslında ayrılmak istiyorum. Ama ilkte döndüm özledim gene aynisini yaparim diye kabul etmedi ailem napacagimi sasirdim kadin olarak sizden destek bi yardim bekledim. Ayrilmiyosan goze al falan diyorsunuzda bu isin sevmemle falan ilgisi yok sevgimi yitirdi zaten kalmadi. Sadece kararimi vermistim ama bazi sebepler sonucu kararimi ertelemek zorunda kaldim. O arada bikere iliski kurdum. Bilgili bi insan yok mu kesin kapmış denmez herhalde demi? Nolur boyle bisey olmasin cok pismanim cokkkkkk insan kocasiyla birlikte olmaktan pisman olur mu? Bu adam beni o hale getirdi. Elbette sevemiyorum kendisini. Ama simdi aileme diyemiyorum ki ben ayrilcam. Babam kalp hastasi zaten. Onlara duyurmadan yapsam gidecek yerim yok. Kadin siginma evine tek olsam giderim ama iki cocugum var.

Back
X