• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnkar etmek ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaslar esımın annesı gorumcem yegenı hakkımda konustukları herseyı birbirlerinin agzından duydugum halde ınkar etmelerı sonucu hıcbırıyle gorusmek ıstemedgmı soyledım annesıne ıse mesafe koymak ıstedıgmı soyledım esıme. Esım suan benımle kavgalı. Aılemle ıyı ol dıye suratıma bakmıyor ve ben cok uzuluyorum. Sonucta onlar arkamdan konusmus ınsanlar nasl hıcbırsey olmamıs gbı davranablırım ? Sız olsanız ne yapardınz ? Bende esıme sımdı onun gbı davranıyorum yokms gbı ama cok uzuluyorum.

Sen de onların yüzüne karşı pat pat konus. kisasa kisas yap. boylece hem konusarak esinin gonlunu yaparsin hem de icin rahatlar.

Böyle bişeyi eşinize demeden de yapabilirdiniz.
Ne diye adamı karşınıza alıyonuzki.
Eşinizin yanında iyi olun, o yokken alın sazı elinize.
Bukadar dümdük olmayın, düşmanlarınız okadar sinsiyken...

Ben kadının yuzunu bıle gormek ıstemıyorumkı artık. Mecburıyetten sadece selam selam olablrm nasıl davranablrm oyle. Dıbdıbe oturuyoruz brde. Hıcbırsey yokmus gbı gelır blıorm

Böyle bişeyi eşinize demeden de yapabilirdiniz.
Ne diye adamı karşınıza alıyonuzki.
Eşinizin yanında iyi olun, o yokken alın sazı elinize.
Bukadar dümdük olmayın, düşmanlarınız okadar sinsiyken...
O yokken nasıl davranablrm kı geldı mesela kahvaltıya flan hergun gelırdı normalde

sende ağzına geleni onlara söyle, eşinin karşısına geçip demedim ben öyle şey de. bu oyun karşılıklı oynanır.

"hıcbırıyle gorusmek ıstemedgmı soyledım annesıne ıse mesafe koymak ıstedıgmı soyledım esıme."

bunu eşi,ne değil onlara diyeceksin gerekirse tek tek

hakkımda şunu şunu deyip ne yüzle evime geldiniz deyip kapayacaksın kapıyı

telefon edene bana şunu diyen hangi yüzle aramış hadi iyi günler deyip kapayacaksın telefonu

çata çat kavga olacaksa da eşinin yanında edeceksin ki farklı anlatılmasın oldu bitti

her gün gelirse daha iyi dün bana bunu diyen hangi yüzle gelip kapımı çalıyor bir de soframa mı buyur edeceğim olmaz diyeceksin

sen düşüneceğine o düşünsün

Ne demişler neden demişler?
Kv her gün kahvaltıya gelmeye niye alışırtınız ?

O yokken nasıl davranablrm kı geldı mesela kahvaltıya flan hergun gelırdı normalde

Eşinin yanında gayet sevecen ol.
İkiniz (kv ya da görümceyle) yalnızken dök içini.
Ben eşim üzülmesin diye ona yansıtmıyorm ama niye böyle yaptınız diye hesap sor.
Salağa yatma yani bilsinler nanelerini öğrendiğini.
Ama erkekler anlamaz böyle şeyleri avukat kesilirler oyüzden o varken girme bu konulara, çok samimi olmasan da gülümse, ortama ayak uydur.
Yalnızken de teker teker sor şunu niye dediniz, niye şöyle yaptınız vs vs diye..

Back
X