Erkek İnfertilitesi inmeiş testisler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zetene

YA ALLAH YA FETTAH
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
217
7
48
Van
arkadaşlar benim eşimde inmemiş testis rahasızlığı var aranızda böyle olup geç farkeden var mı ????????? ameliyat kesin olmalı mı???? sonuç alan var mı insan çok üzülüyor :43::43::43::43::43::43::43:

Arkadaşım merhaba benim eşimdede inmemiş testis sorunu var 6 yaşında olmuş ameliyat, tek testisini almışlar diğerinide tam indirememişler,şuan çocuk için tedavi görüyoruz.Anladığım kadarıyla senin eşinin testisleri yerinde değil hiç ameliyat olmamış,canım testisler kasıktaysa eğer,testisler gelişmiyor ve bu durum çocuk olmasını engelliyor ama en önemlisi testisler kasıkta kalırsa tümör gelişme riski var oyüzden eşin bir üroloji doktoruna gitmeli, gerekli kontrollerini yaptırmalı,

Arkadaşım merhaba benim eşimdede inmemiş testis sorunu var 6 yaşında olmuş ameliyat, tek testisini almışlar diğerinide tam indirememişler,şuan çocuk için tedavi görüyoruz.Anladığım kadarıyla senin eşinin testisleri yerinde değil hiç ameliyat olmamış,canım testisler kasıktaysa eğer,testisler gelişmiyor ve bu durum çocuk olmasını engelliyor ama en önemlisi testisler kasıkta kalırsa tümör gelişme riski var oyüzden eşin bir üroloji doktoruna gitmeli, gerekli kontrollerini yaptırmalı,

ben eşime ne diyeyim ki dr git diyorum ama rahat davranıyor evet dediğin gibi maalesef tastisler yerinde değil ve çocukta yok ortada hala şaşkınım inanamıyorum millet soruyo bebek var mı diyee yok diyorum bakalım ne olacak ALLAHIM yardımcımız olsun

Back
X