İnmeyen şişlik ve asimetri sorunu

Frecckless

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
8
0
1
36
Arkadaşlar merhaba.yaklaşık 9 ay önce burun estetiği oldum ancak burnum hala şiş ve olduğundan büyük duruyor.ayrıca burnumun iki taraf arasında özellikle deliklerden anlaşılan bir farklılık var .doktorum m şişlik k konusunda bir yıl bekledikten sonra inmezse kortizon enjeksiyonu yapacağını söyledi .bu iğneyi kullanan ve şişlikleri inen var mı?ayrıca bu asimetrik durum düzelebilir mi yoksa ikinci bir ameliyat olmak mı gerekiyor ?pek anlamadığım için resim ekleyip yorumlarınızı bekliyorum

Valla doktor orta kalınlıkta dedi.zaten en üzüldüğüm nokta şu kimse estetik olduğumu anlamıyor zaten kendi burnumda aşırı sorunlu bir burun değildi.doktorum da benim sorunlarımı hep geçiştiriyor sanırım

Ben de oldum guya onden degisiklik hic olmadi derim kalin. Burun 6ayda oturur derler seninki niye boyle olmus anlamadim nerde kime oldun

ucu yumusak mi yani. En gec inen ucuymus sislik orda gec iniyormus ama hamur degilde sertlik olur sisse eger

Ya İstanbul da oldum şimdi doktorun adını vermem doğru olur mu bilmiyorum.kaç aydır sabrediyorum ama artık gerçekten çok sıkıldım özellikle sabahları çok daha şiş oluyor

Bende öyle düşünüyorum çünkü en fazla altı ayda şişlikler iner diye okumuştum ancak çok az bir küçülme oldu burnumda.aklıma bu durumun kalıcı olabileceği geliyor ve çok üzülüyorum

Şimdi moral bozmayalım. En iyisi başka bir estetik doktoruna görünün. Hatta imkan varsa iki farklı doktora görünmekte fayda var. İşin ehlinden fikir almak daha iyi olacak. Önden güzel görünüyor, profilde ise kemer var sanki. Ödem mi, ödem değil mi başka bir doktor daha iyi bilir.

Arkadaşlar merhaba.yaklaşık 9 ay önce burun estetiği oldum ancak burnum hala şiş ve olduğundan büyük duruyor.ayrıca burnumun iki taraf arasında özellikle deliklerden anlaşılan bir farklılık var .doktorum m şişlik k konusunda bir yıl bekledikten sonra inmezse kortizon enjeksiyonu yapacağını söyledi .bu iğneyi kullanan ve şişlikleri inen var mı?ayrıca bu asimetrik durum düzelebilir mi yoksa ikinci bir ameliyat olmak mı gerekiyor ?pek anlamadığım için resim ekleyip yorumlarınızı bekliyorum
9 ayda şişliklerin çoğu geçiyor bence nedeni şişlik değil

Bana ameliyattan hemen sonraki fotoğrafları gösterdiler aslında o fotoğraflarda tam istediğim gibi çok hafif güzel bir kavis vardı ancak şimdi gördüğünüz gibi anlam veremediğim bir şekil aldı.Anladım galiba başka bir doktora muayene olup sonra kendi doktoruma gitmem gerekiyor umarım yine beni geçiştirmez

Back
X