- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
Canm hayırlı olsun yeni topiğimiz... Beni de eklermisinnnnn
Selamun aleykum kızlar liste kişi alimina aciksa ben de araniza katilmak isterim esra ben.
bende katılmak isterdim ama kaçırmışım
KIZLAR SIZI DE LISTEYE ALIYORUM HABERINIZ OLSUN.Selam canım benide alirmisiniz
Canım benim nasıl olacak 2 kişiye kaçar adet okuyacagiz bu arada teşekkür ederimKIZLAR LISTEYE KATILMAK ISTEYENLER OLDUGU ICIN VE OKUMA SAYISINI AZALTIP GUNDE 2 KISIYE OKUMA YAPABILELIM DIYE LISTEYE YENI ARKADAŞLARI EKLEDIM.. 2. ARKADAŞ ICIN BUGUN OKUYANLAR FAZLADAN OKUMA YAPTILAR HAKKINIZI HELAL EDIN
1.buttrfly (Elif)
2.COLIN (Aslı)
3.mini87 (Hatice)
4. @whitepearll
5.tubatesbih
6.bal10cukk (tuğçe)
7.sevdakusum
8.basbelasiyim (çiğdem)
9.damla_22
10. E ecrin23 (merve)
11.dyg_brk (duygu)
12.AsiNaz
13. @selince3
14.kumrukusum (sevgi)
15.saydin78 (sevda)
16.hayalimm77
17. U ucan balon
18.agustos72
19.ayseygt1453
20.feraheymen (zeliha)
Canim 1. Arkadasa toplam 8000 bin okundu nerdeyse daha sayiyi kararlastiramadkCanım benim nasıl olacak 2 kişiye kaçar adet okuyacagiz bu arada teşekkür ederim
Yarın tekrar girip bakarım ozaman alırım Dualarımı Allahım şimdiden kabul etsin inşallahCanim 1. Arkadasa toplam 8000 bin okundu nerdeyse daha sayiyi kararlastiramadk
Canım benim hosbulduk bende tamda seni gordum sen bana yazdın :) canım benim nasılsın iyimisin buaralar göremedim seni bende merak ediyordum bugünlerde ne yapıyorsun... canım benim herzaman dualarimdasin kalbimde dualarimda herzaman seninle ..rabbimize dua ediyorum hayirlisiyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tüm isteyenlere nasip olsun diye hep anıyorum allahım kimsenin kucağı boş kalmasın diye allahım kabul etsin inşallah inşallah da güzel haberlerini alırız......ayseygt1453 canim hosgeldim
Canimm suan listedeki kisi sayisini artirip okuma sayisini dusurcem o zamanda okuyamazmisnCanim ben bir gunde iki kisiye okuyamam. 500 birine 500 digerine okuyamam yani. Diger arkadaslari bilemiyorum ama. Gunde bir kisiye okuyabilirim ancak.
Canim ozetle gunde 500 den fazla okuyamam. 2 kisi olursa 250. 250 okuyabilirim. Ama cok kisi olunca duzensizlik oluyor. Diger topiklerde gordugum bu. Herkes gunu gunune okumuyor. Umarim boyle sorunlar cikmaz.Canimm suan listedeki kisi sayisini artirip okuma sayisini dusurcem o zamanda okuyamazmisn
Canim 8000 sayisini dusursem olmuyor 1.kisiye 8000 okundu neredeyse. Haksizlik olmasn diyorm ama baska care de kalmadiCanim ozetle gunde 500 den fazla okuyamam. 2 kisi olursa 250. 250 okuyabilirim. Ama cok kisi olunca duzensizlik oluyor. Diger topiklerde gordugum bu. Herkes gunu gunune okumuyor. Umarim boyle sorunlar cikmaz.
Canim listeyi kapattim suan da 20 kisi diye duzenledim.feraheymen bende katılabilir miyim
Teşekkür ederim nasip değilmiş demekkiCanim listeyi kapattim suan da 20 kisi diye duzenledim.
Canim bi kac defa liste degisti. Bu kesin hali degisemeycgi icin seni alamadim kusura bakma. Takip et liste bitince yeni listeye seni de yaziyim :)Teşekkür ederim nasip değilmiş demekkineyse allah dualarınızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?