- Konu Sahibi feraheymen
13,ve 14. ardeşlerimin dualarını kabul etsin hayırlı imanlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnn bitanemmmm Zelihammmm hepimize insallah tez vakitte Allah razı olsun kuzummmmsaydin78
hayalimm77 canlarim dualariniz bitti. Rabbimm en hayirli en guzel zamanda hayirli saglikli imanli salih saliha evlatlar nasip etsin.
Allah sizdende razi olsun kuzumm. Aminn insallahhhAminnnnnn bitanemmmm Zelihammmm hepimize insallah tez vakitte Allah razı olsun kuzummmm![]()
Canim okudu diye not aliyorum seni. Allah kabul etsin insallah15. U ucan balon ALLAHIM ESRA KULUNA HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI SALIH SALIHA EVLATLAR NASIP ET
16.agustos72 ALLAHIM AGUSTOS72 KULUNA HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI SALIH SALIHA EVLATLAR NASIP ETET
feraheymen canım benim okuyacagim allahım kabul etsin inşallah
Tabi tabi ekle canım başlıyorum şimdi okumaya birtek televizyon seyrederken okumuyorum gerisi elimde zikirmatik sürekli okuyorum allahım kabul etsin inşallahCanim okudu diye not aliyorum seni. Allah kabul etsin insallah