- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
Tamam bekliyorum yaz canım katılacağını arkadaşlar sizleri de beklerimKatilicam canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bekliyorum yaz canım katılacağını arkadaşlar sizleri de beklerimKatilicam canim
KIZLAR OKADAR YERE YAZDIMKİ.aaa Betül hamile misin neden burada bize müjdeyi vermedin çok sevindim
KIZLAR O KADAR ANİ OLDUKİ.. BİZ BİLE ŞOKTAYIZarkadaşlar içimizde bir hamiş var ama haberimiz yokmuş ben listeye bakınca gördüm hadi bakalım darısı bizlere amin
çok sevindim darısı bize hayırlarla hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ikiniz de kurtulursunuz bize dua etKIZLAR O KADAR ANİ OLDUKİ.. BİZ BİLE ŞOKTAYIZ
HER HALTI LYAPTIK BU AY.
HALI YIKADIK
AĞIR AĞIR ONLARI KALDIRDIM
EVE İNŞAAT YAPTIK
buradaki listeyi tamamladık canım yeni liste hazırlayacağım zaman haber ederim konuyu takibe alabilirsinMerhaba arkadaşlar listeniz tamamlandı mı? Ben de katılmak isterim aranıza.
Teşekkürler canım senden haber bekliyorumburadaki listeyi tamamladık canım yeni liste hazırlayacağım zaman haber ederim konuyu takibe alabilirsin
listeyi başlattığımda kesinlikle haber ederim canımTeşekkürler canım senden haber bekliyorum
bu zikri de çekmeli
olabilir canım ama şimdi taşınma işim var ya elim kolum bağlı taşındıktan sınra belkş bir hafta giremem net bağlanana kadar bakalım ondan sonra olabilir listeler kuzumListe yapsak ya hergün birine sayıyı tamamlarız ?