Kızlar ayın 24 ünde lekelenme oldu 2 gün sürdü bugün testlerim böyle çıktı tekli olan ovulasyon testi var içinde dün kan verdim ama negatif acaba daha erken mi böyle başına gelen var mı günüm 2 gün geçti
Kuruma çizgisi olabilir. HCG önce kana sonra idrara gecer yani kanda olmayan HCG idrarda görünmez kesin sonuç için adetinizin gecikmesini bekleyin ve tekrar test verin. Gönlünüze göre versin rabbim
Kuruma çizgisi olabilir. HCG önce kana sonra idrara gecer yani kanda olmayan HCG idrarda görünmez kesin sonuç için adetinizin gecikmesini bekleyin ve tekrar test verin. Gönlünüze göre versin rabbim
İdrarda test pozitif çıkmış ama kanda negatifse yanıltmış olma olasılığı yüksek çünkü idrarda gördüyseniz kanda da azda olsa yükselme olurdu kuvvetle muhtemel kuruma çizgisi oldu ama yine dediğim gibi adetiniz gecikmeye devam ederse tekrar kan verin
Kızlar ayın 24 ünde lekelenme oldu 2 gün sürdü bugün testlerim böyle çıktı tekli olan ovulasyon testi var içinde dün kan verdim ama negatif acaba daha erken mi böyle başına gelen var mı günüm 2 gün geçti
İdrarda pozitif çıkan testin kanda pozitif çıkması beklenir normalde. Ama geç döllenme gibi bir durumda olabilir benim bat 3. Gününde aşırı silik çıkmıştı 2 gün sonra filan test yaptığımda değerim 90lardaydı geç döllenmeydi benimde
İdrarda pozitif çıkan testin kanda pozitif çıkması beklenir normalde. Ama geç döllenme gibi bir durumda olabilir benim bat 3. Gününde aşırı silik çıkmıştı 2 gün sonra filan test yaptığımda değerim 90lardaydı geç döllenmeydi benimde
Evet geç döllenmeyse olabiliyor. Yani ben öyle yaşadım adet 3. Günü erken gebelik testi yapmıştım Predictor early silik çizgi çıkardı 2 gün sonra kan verdim 90 olmuştu. Test dahada belirgin diyorsunuz bence 2 gün sonra tekrar sabah ilk idrarla testi tekrarlayın. Kan değeriniz kaç çıkmıştı
Evet geç döllenmeyse olabiliyor. Yani ben öyle yaşadım adet 3. Günü erken gebelik testi yapmıştım Predictor early silik çizgi çıkardı 2 gün sonra kan verdim 90 olmuştu. Test dahada belirgin diyorsunuz bence 2 gün sonra tekrar sabah ilk idrarla testi tekrarlayın. Kan değeriniz kaç çıkmıştı
Benimde ilk gebeğimde testlerde aynı hafif çıkıyordu günümde geçmişti yine ama kan vermemiştim tabi aradan 1 hafta sonra falan özelde verdim ondada beta hcg(idrar) yazıyordu idrarlamı baktı anlamına geliyor bilmiyorum ondan 6 gün sonra kanda çıkmıştı
Kande negatif çıkan test idrarda pozitif çıkmaz, başkaları da yazmış zaten. Önce kana geçiyor, orada yükselmeye devam ediyor sonra idrarla atılmaya başlıyor be idrar testlerinde pozitif çıkıyor.
5in altında kesin negatif oluyor 5in üstü gebelik var ama şüpheli değerlendiriyorlar genelde artış gözlemlenmesi gerekiyor. Yani idrarda gebelik testinin yapılmasının bi anlamı kalmıyor bu sürede negatif çünkü şu an. Predictor early hassasiyeti 10hcg benim değerim 14ken aşağıda ekledim nasıl göründüğünü