İnnovita gebelik testi

Bilgemsi

Elhamdülillah..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
1.260
1.479
133
kızlar innovita gebelik testiyle gebeliğini öğrenenlere adete kaç gün kala öğrendiniz? Yanılma payı varmı? Bide çift çizgi gördüğünüzde hcg değeriniz kaç çıktı? Diye sormak istiyorum.

merhaba bir sorum olacak size innovita testler nekadar güvenilir, siz kullandınız anladım kadarıyla
araştırma yaparken bu sayfayı buldum yardımcı olursunuz umarım

Canım ben ovülasyonunu da kullandım gebeliğini de. Gebeliği net sonuç verdi :) ovülasyonda da ben pco olduğum için pik yapmasını çok bekledim ;) fiyatına göre tavsiye edilecek bir ürün bence.

Hamilesin canım , hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin . innovita testleri aldım güvenilir demek , cvp için sagol. inşallah bende çift çizgi görecem

Kızlar konuyu canlandırıyorum ama inşallah gören olur. İnnovita ya ilk gün bakmadım nasılsa negatif diye. Ertesi gün baktığımda silik çizgi vardı. Hata payı var mıdır? Negatif olan test bozulup pozitif çıkabiliyor mu?

Kızlar konuyu canlandırıyorum ama inşallah gören olur. İnnovita ya ilk gün bakmadım nasılsa negatif diye. Ertesi gün baktığımda silik çizgi vardı. Hata payı var mıdır? Negatif olan test bozulup pozitif çıkabiliyor mu?
Baya zaman geçmiş ama cevap veriyim. Öyle bir gün bekleyip çift olan çizgiler geçersiz sayılıyor canım. Kurudukça renk alabiliyor çünkü.

Back
X