İnnovita gebelik testi

hemsirebiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
363
223
53
Merhaba 4 gün var reglime ama bende pcos var belli olmuyor bazen, bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ama reglimin 16. Günü koyu gördüm sonra bırakmadım devam ettim tekrar koyulaştı, şimdi içinden çıkan testlerden yaptım 1.5 saat sonra böyle çıktı.. sanmıyorum bu çok hassasmış ama daha öncede yaptım biri iki gün önce diğeride 6 gün önce filandı, sizde değerlendirir misiniz? Çoğu kişi böyle görüp negatif sonuçlanmış gibi

Eklentiler

• 20231124_140202.webp
    35 KB · Görüntüleme: 944
  • 20231122_225919.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 1.036
Bu da 3.5 saat sonrası aynı testin durumu

Eklentiler

• 20231124_152231.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 908
Bu da 3.5 saat sonrası aynı testin durumu
Sonradan çıkan silik cizgilere güvenmeyin bende de çok çıktı sonu hüsran en iyisi adet tarihini bekleyip kan vermek inşallah vardır bebis bendede pcos var pcoslarda geneldd yumurtama bile gerçekleşmese bile testler pik gösteriyormus bende hiç pik olmadı pcos olmama rağmen

Yok güvenmiyorum zaten, bu markayıda ilk defa kullandım böyle doğru çıkmadığı çok oluyormuş yinede kullanan varsa bi şeyler der dedim, ben görüyorum testlerde pik genelde, ama 1.5 ay ömce histeroskopi oldum ve takviye ocean polysitol kullanıyorum, daha rahat hissediyorum sizde bir ürün kullanıyor musunuz? Bide kilo verdim 4-5 kilo iyi oldu

Ben adet söktürücü kullanmadan düzenli adet görmem kullanmadan bir buçuk 2 ayda bir kyllanjnca 30 günde bir oluyorum 99 dan 87 kiloya düştüm hala devam ediyorum diyet spor. ben pembe olan inositol kullanıyorum ama bende mavi ocean polystiyol geçeceğim ek olarak d vitamini, demir ,magnezyum, OMEGA 3 ,balık yağı arı sutu polen. Aspir yağı, keten tohumu yağı, çörek otu yağı,ve c life macun aldım onu adet olunca başlayacağım.ayriyeten bu ay adet bitimi soğan kürü deniyorum diğer adetle incir ve havuç kuru deneyecegim

Pcos maalesef insanı çok yoruyor, bir sürü takviye diyet, spor, insülin direnci, tiroid her şeye sebebiyet veriyor. Ama bu takviyelerde iyi geliyor bana, reglimi filan biraz daha erkene çekiyor. Bende omega 3, b12, d vit kullandım, ocean mor paket benim. Polysitol inositol ve myositol var. Şu soğan suyu bende deneyecektim ama uzunca inceledim çok içime sinmedi. Havuç ve incir kürü daha faydalı göründü ama denemedim. Bu arada bir arkadaşımda sizin gibi ilaçla regl görebiliyordu, ilk çatlatma iğnesi denemesinde gebe kaldı. O dahil herkes şaşırdı. Ama şansla ilgili sanırım bu işler

Hem fiziken hem ruhen çok yoruyor insülin direncim var ilaç kullanıyorum troidim de bı sorun yok diyet spor Şubat ayından beridir bırakmadım çok zor ya çaba olmadan olmuyor ben oğluma 93 kiloyla hamile kaldım iğneye çok zor tepki veren yumurtalardan biriyle kaldım herşey nasip inşallah sizinde olur en kısa sürede Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…