- 7 Nisan 2025
- 81
- 14
- 3
- 24
- Konu Sahibi heidilique
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediğiniz gibi vardırKesinlikle var hayırlı olsun kan ile netlestirinal
net var canımİnşallah dediğiniz gibi vardır
Büyük ihtimalle var hatalı değil çünkü test bende yaptım bu ay negatif çıkmışsı kan verin mutlakaİnşallah dediğiniz gibi vardır
Kan verdim bugün ama 12.8 çıktı düşük bayağı ama pozitifnet var canım
Umarım en kısa sürede pozitifi görürsünüz bana geçen hafta bile doktor pcos için gittiğimde en az 5 kilo ver çok sağlıklı beslen vs vs bir sürü şey söylemişti bugün hiç beklemediğim bir anda ovulasyon testi yaparken yanlışlıkla üzerinde gebelik yazanı alıp yapıp öyle anladım umarım kimyasal değildir tabiiBüyük ihtimalle var hatalı değil çünkü test bende yaptım bu ay negatif çıkmışsı kan verin mutlaka
Hadi inşallah ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin canımUmarım en kısa sürede pozitifi görürsünüz bana geçen hafta bile doktor pcos için gittiğimde en az 5 kilo ver çok sağlıklı beslen vs vs bir sürü şey söylemişti bugün hiç beklemediğim bir anda ovulasyon testi yaparken yanlışlıkla üzerinde gebelik yazanı alıp yapıp öyle anladım umarım kimyasal değildir tabii
İnşallah canım cümlemizeHadi inşallah ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin canım![]()
Merhaba benim de testim böyle çıktı sonuç ne acabaİnşallah canım cümlemize![]()
Merhabalar benim böyle çıktığında gebe olduğumu öğrenmiştim umarım sizinde öyledir:)))
merhaba canım. peki ovulasyon testi yaparken pik görmüş müydün yoksa pik görmeden mi hamile kaldın? :)Umarım en kısa sürede pozitifi görürsünüz bana geçen hafta bile doktor pcos için gittiğimde en az 5 kilo ver çok sağlıklı beslen vs vs bir sürü şey söylemişti bugün hiç beklemediğim bir anda ovulasyon testi yaparken yanlışlıkla üzerinde gebelik yazanı alıp yapıp öyle anladım umarım kimyasal değildir tabii
Ovulasyon testi kullanmaya başladığım zaman aslında hamileymişim 3 ay boyunca regl olmamıştım pcostan ötürü kullanmaya başladığım zamanda hep pozitif gibi çıkıyordu anlam verememiştik, meğerse gebelikten ötürüymüşmerhaba canım. peki ovulasyon testi yaparken pik görmüş müydün yoksa pik görmeden mi hamile kaldın? :)