İnnovita gebelik testime bakar mısınız

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.541
1.636
333
Merhaba kızlar , bat a 6 gün var . Dün hiç bir şey yoktu ikisi de negatifti.Bugün innovita testim böyle çıktı kaset test negatif çıktı. Bu markayı kullanan yanlış pozitiftik alan ya da böyle olup daha sonra koyulaşan hamişler bana da bilgi verebilir misiniz . Doğru düzgün sevinemedim şu an 🥹

Eklentiler

• DCA91A83-1C83-4E95-9B1C-3BC6FD115E77.webp
    DCA91A83-1C83-4E95-9B1C-3BC6FD115E77.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 1.844
  • 9D7BC7E9-3AAA-4712-8E9B-2A4147D6A70D.webp
    9D7BC7E9-3AAA-4712-8E9B-2A4147D6A70D.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.201
  • 31A8F55E-6333-4532-A193-11BE224246C7.webp
    31A8F55E-6333-4532-A193-11BE224246C7.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.133
Merhaba kızlar , bat a 6 gün var . Dün hiç bir şey yoktu ikisi de negatifti.Bugün innovita testim böyle çıktı kaset test negatif çıktı. Bu markayı kullanan yanlış pozitiftik alan ya da böyle olup daha sonra koyulaşan hamişler bana da bilgi verebilir misiniz . Doğru düzgün sevinemedim şu an 🥹
Silikte olsa görünüyor ikinci çizgi bence var hayırlı olsun

Silikte olsa görünüyor ikinci çizgi bence var hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Ben de görüyorum ama inmovita cok hassas adet öncesi artan hcg yi bulmuştur belki dedi bi arkadaş içine kurt düştü , kasette negatif çıkınca . 🌺

Var gibi canım 🥰 testi tekrarlarsın varsa zaten yarına daha belirgin çıkar 🥰

Merhaba insallah gebelik çıkar 😇🙏 ovulasyon takip ettiniz mi piki gördüğünüz tarih neydi. Benimde bata 7 gün var bugun dayanamafim test yaptim negatif cikti haliyle

Çok teşekkür ederim Ben de görüyorum ama inmovita cok hassas adet öncesi artan hcg yi bulmuştur belki dedi bi arkadaş içine kurt düştü , kasette negatif çıkınca . 🌺
Benim 20 Eylül adet tarihim bu sabah erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktı artık gunumu bekleyeceğim

Evet ettim 3 ünde pik gördüm 4 ünde çatlama oldu. 2 ve 4 ünü değerlendirdim. Beklenen ader tarihim 21 Eylül. Düne kadar hiç bir şey çıkmadı bugün daha ilk dakikalarda görünce çok heyecanlandım..

Son düzenleme:
Benim 20 Eylül adet tarihim bu sabah erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktı artık gunumu bekleyeceğim
Bende erken gebelik yapmıştım hayalet bile çıkmamıştı 2 gün sonra adet günümde tekrar kaset test yapım onda silik çıktı bekle canım daha erken. Umarım güzel sonuçlar alırsın🤲🏻🌹

Evet ettim 3 ünde pik gördüm 4 ünde çatlama oldu. 2 ve 4 ünü değerlendirdim. Beklenen ader tarihim 21 Eylül. Düne kadar hiç bir şey çıkmadı bugün daha ilk dakikalarda görünce çok heyecanlandım..
Bende 6 sı pik gördüm ama sadece pik gününü degerlendirdik .bakalim hayirlsii beklemedeyim

Bende erken gebelik yapmıştım hayalet bile çıkmamıştı 2 gün sonra adet günümde tekrar kaset test yapım onda silik çıktı bekle canım daha erken. Umarım güzel sonuçlar alırsın🤲🏻🌹
İnşallah canım ya mübarek cuma günü hürmetine dualarınızda unutmayın beni iki kızım var bir oğlum olsun istiyorum 🤲 adet tarihimi bekleyeceğim artık 🤷

İnşallah canım ya mübarek cuma günü hürmetine dualarınızda unutmayın beni iki kızım var bir oğlum olsun istiyorum 🤲 adet tarihimi bekleyeceğim artık 🤷
Yaaa benimde bir oğlum var kızım olsun istiyorum nasipse. Saglikli hayirli olmasi oncelikli duam tabi. Size de nasip olsun gonlunuzdeki Amiin

Benimde bu markanın pembe olanını kullanmıştım böyle çıktı kuruma çizgisi dediler

Daha önce kullanmadığım ve de duymadığim bir marka. Bgn predictor'ün erken kaset testini alıp tekrar deneyebilirsiniz.

Back
X