- 16 Şubat 2025
- 225
- 63
- 13
- 25
- Konu Sahibi orange3752
innovita ovülasyon testi basarılımı sizce kızlar ilk defa bu markanınkını kullanıyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence güzel tam gününü yakaladım hatta bu ay yine tam gününü göstererek gebe kaldım çok şükürinnovita ovülasyon testi basarılımı sizce kızlar ilk defa bu markanınkını kullanıyorum da
innovita ovülasyon testi basarılımı sizce kızlar ilk defa bu markanınkını kullanıyorum da
Bende merak ediyoruminnovita ovülasyon testi basarılımı sizce kızlar ilk defa bu markanınkını kullanıyorum da
Başarılı ilk çocuğuma öyle hamile kaldım 2.yide kullanıyorum yine hatta minnak kurabiyeler sayfası var onunda takip edin satıcıları kadın yardımcı oluyorBende merak ediyorum
Sizin görsel varmıBence güzel tam gününü yakaladım hatta bu ay yine tam gününü göstererek gebe kaldım çok şükür![]()
Belki sizde sıkıntı yoktur sebepsiz infertilite dediler bana bende denemek için yaptım bu ay aslında yumurtluyormuyum merak ettim pek anlamıyorum doğrusuBaşarılı ilk çocuğuma öyle hamile kaldım 2.yide kullanıyorum yine hatta minnak kurabiyeler sayfası var onunda takip edin satıcıları kadın yardımcı oluyor
Hayır olsun çok sevindim gerçekten rabbim kucağına almayı nasip etsin,Bence güzel tam gününü yakaladım hatta bu ay yine tam gününü göstererek gebe kaldım çok şükür![]()
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahHayır olsun çok sevindim gerçekten rabbim kucağına almayı nasip etsin,![]()
Sizin görsel varmı
12 ve 13 yumurtlama olmuş oluyor degilmiEki Görüntüle 3591643
Bugün çatlamış bende mesela yumurtlamayı 32.gunde gördüm bugunde geç yumurtladim
bu pik mi oluyor şimdibu pikmi oluyorSizin görsel varmı
Canım bende anlamıyorum ilk defa denedim benim net çıkmadı hiç ben yumurtlamadim galiba kimisi koyu hatta daha koyu diyor ama bende olmadı bilen yorumlarsa daha sağlıklı olur sanirimbu pik mi oluyor şimdi
bu pik mi oluyor şimdi
Bu şekilde oldu en fazla ama bu yumurtladigim anlamına gelmiyor tabi ben denemek için yaptım eşimden habersiz yaptım bana boşuna kendini yipratma diyor çok şükür bizim iki kızımız var rabbim hiç olmayana nasip etsin benimkinde bana bagislasinbu pik mi oluyor şimdi
Ama koyu çıkmış sen istersen bugün yarın değerlendir ya nasıp de başla çalışmalara hakkında hayırlısı olsunbu pik mi oluyor şimdi
Hayır pik değilbu pik mi oluyor şimdi