Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testine göre var kanla netleştir
Ben canım bu ovulasyon testi ile gebe kaldım can sıkıntısına yapmıştim 5 gün kala pikti herkes bura daki kız arkadaşlarım test yap dediler yaptım 4 farklı marka ile pozitfdi ben hala yok yalancı diyordum 5 gün var Sonuc gebeydim ama düşükle sonuçlandı sağlıkla gelsin seninko inşallahAdete 2 gün kala ovülasyon testi koyu çıkınca sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım böyle silik bi şekilde öğrenen var mı acaba ?
İnşallah vardır adet gecikmesini bekliyeceğim 2 gün kaldı 2 senedir istiyoruz ilk defa testte silikte olsa belirdiBen canım bu ovulasyon testi ile gebe kaldım can sıkıntısına yapmıştim 5 gün kala pikti herkes bura daki kız arkadaşlarım test yap dediler yaptım 4 farklı marka ile pozitfdi ben hala yok yalancı diyordum 5 gün var Sonuc gebeydim ama düşükle sonuçlandı sağlıkla gelsin seninko inşallah
İnsllah canimİnşallah vardır adet gecikmesini bekliyeceğim 2 gün kaldı 2 senedir istiyoruz ilk defa testte silikte olsa belirdi
Merhaba benim de böyle çıkmıştı 2 gün sonra awox marka yaptım onda görmedim. İnnovita daha hassas galiba bat 2 Aralık bekliyorum regl olmazsam test yaparım
Benimde 2 aralık inşallah rabbim bizlerede nasip ederMerhaba benim de böyle çıkmıştı 2 gün sonra awox marka yaptım onda görmedim. İnnovita daha hassas galiba bat 2 Aralık bekliyorum regl olmazsam test yaparım
İnşallah kendimi test yapmamak için tutuyorumBenimde 2 aralık inşallah rabbim bizlerede nasip eder![]()
Tut tutİnşallah kendimi test yapmamak için tutuyorum![]()
Ay inşallah ikimizde güzel haberler alırızTut tutbenide haberdar et olur mu bebiş varsa eğer
![]()
Merak ettim durumun nedir canım inşallah güzel haberler verirsinİnşallah kendimi test yapmamak için tutuyorum![]()
Dün yaptığım testte ( awox marka ) negatif gördüm canım bugün regl günüm ama olmadım beş gün daha olmazsan doktora giderim .Merak ettim durumun nedir canım inşallah güzel haberler verirsin
Dün yaptığım testte ( awox marka ) negatif gördüm canım bugün regl günüm ama olmadım beş gün daha olmazsan doktora giderim .
Var görünüyorBugün adet günümdü olmadım Az önce erken gebelik testi days comfort yaptım ilk 3 4 dakika da çıktı var mı sizce yarında kan testi yaptıracağım
Hayırlı olsun pembeleşti görmüşüzBugün adet günümdü olmadım Az önce erken gebelik testi days comfort yaptım ilk 3 4 dakika da çıktı var mı sizce yarında kan testi yaptıracağım
Kan verdim beta 143 çıktı cuma günü tekrar vereceğim . Sende durumlar nedir inşallah sende de vardırHayırlı olsun pembeleşti görmüşüz![]()
Daha regl olmadım 30-35 arası döngüm o yüzden beklemeye karar verdim pazara kadar tam 35 olsun olmazsam test yapacağım negatif çıkarsa doktora giderimKan verdim beta 143 çıktı cuma günü tekrar vereceğim . Sende durumlar nedir inşallah sende de vardır![]()