• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita ovulasyon testi

adenn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
65
2
1
22
Merhabalar adetimin üstünden 2 gün geçti ve ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ama gebelik testinde negatif kan verdim ama yarın cıkıcak dediler acaba ovulasyon testim pik mi bütün belirtilerim var

Eklentiler

• IMG_4360.webp
    IMG_4360.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_4362.webp
    IMG_4362.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba adetime 1 gün var ovulasyon testine gore haamilelik biliniyormus sizce bu test pik mi
1000158243.webp

Merhabalar adetimin üstünden 2 gün geçti ve ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ama gebelik testinde negatif kan verdim ama yarın cıkıcak dediler acaba ovulasyon testim pik mi bütün belirtilerim var
Ne ile sonuçlandı lutfen bana dönüş yaparmisiniz şuan aynı durumdayim

2 1 e gore sanki daha pik gibi acaba yarın yapsam tekrar pike ulasirmiyim

Ovulasyon testine göre nasıl anlaşılıyor ki
Koyulasmaya baslarsa tekrardan gebelik olabiliyor ama asla kesin degil
Bugün günüm ama olmadım kanda negatif cikti ama ovulasyon testine Düne göre daha pik bugün hicbisey anlamadim
cnm olsaydi kanda az da olsa yukselme olurdu bekle bakalim gec dollenme va olabiir

4 yazan piknik adetim 30 dan hesaplarsak yarın 28 den olursa gecikti gebelik testi gölge gibi tam net değil ayın 2. Sinde verdiğim kan negatifti sizce hamilemiyimdir 4 5 gün önce bi lekelenmem olmistu degisik bi sekilde

Back
X