Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ile sonuçlandı lutfen bana dönüş yaparmisiniz şuan aynı durumdayimMerhabalar adetimin üstünden 2 gün geçti ve ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ama gebelik testinde negatif kan verdim ama yarın cıkıcak dediler acaba ovulasyon testim pik mi bütün belirtilerim var
Canım bu pik değil ne yazık ki ama hamile olabilirsin adresin geçtiyse gebelik testi yapmanı tavsiye ederimMerhaba adetime 1 gün var ovulasyon testine gore haamilelik biliniyormus sizce bu test pik miEki Görüntüle 3653479
Çok teşekkür ederimCanım bu pik değil ne yazık ki ama hamile olabilirsin adresin geçtiyse gebelik testi yapmanı tavsiye ederim
Sonucun ne peki test falan yaptın mıÇok teşekkür ederim
Sonucun ne peki test falan yaptın mı
Sizce negatif miŞuan yaptim negatif cikti
Maalesef yokMerhaba sonucunuz ne oldu
Maalesef benim yok inşallah sizin vardırNe ile sonuçlandı lutfen bana dönüş yaparmisiniz şuan aynı durumdayim
Gozukmuyo cnm reglin ne zmndi
Bugün günüm ama olmadım kanda negatif cikti ama ovulasyon testine Düne göre daha pik bugün hicbisey anlamadimGozukmuyo cnm reglin ne zmndi
Koyulasmaya baslarsa tekrardan gebelik olabiliyor ama asla kesin degilOvulasyon testine göre nasıl anlaşılıyor ki
cnm olsaydi kanda az da olsa yukselme olurdu bekle bakalim gec dollenme va olabiirBugün günüm ama olmadım kanda negatif cikti ama ovulasyon testine Düne göre daha pik bugün hicbisey anlamadim