- 28 Mayıs 2025
- 2.254
- 448
- 38
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum innovita silik hâlâ ama sol kasigim çok ağrıyor ateş basması dizlerimde ağrı var sizce yumurtalama mi gebelik olabilir miCanım bu pik değil ne yazık ki ama hamile olabilirsin adresin geçtiyse gebelik testi yapmanı tavsiye ederim
Bugün günüm ama olmadım kanda negatif cikti ama ovulasyon testine Düne göre daha pik bugün hicbisey anlamadim
Cnm bazen psikolojik oluyo benim 5 aydir ayni sekilde batma vs oluyo ama sonuç negatif cikiyo hamilelik istedigimiz icin vucut bu sekilde cevap verebiliyor yumurtlaman oldu muKızlar bende ovulasyon testi yapıyorum innovita silik hâlâ ama sol kasigim çok ağrıyor ateş basması dizlerimde ağrı var sizce yumurtalama mi gebelik olabilir mi
Cnm gebelik testini tekrarla istersen koyulasmis cunku dedigin gibi
Yaptım görsellere bakarmisiniz kizlar sizce cizgi varmiSizin var gibi gebelik testi yaptınız mı daha
28 den hesaplarsam geçti 30 dan hesaplarsam günüm yarınBisey gozukmuyo cnm eeglin gecmisti galiba olsaydi daha koyu olurdu bnce
Gunun neyse ona gore hesapla cnm oyle bile olsa daha koyu olmasi lzm ben goremedim testin markasj ne28 den hesaplarsam geçti 30 dan hesaplarsam günüm yarın
Testin markasını hatırlamıyorum beyaz pembe bi kutuyduGunun neyse ona gore hesapla cnm oyle bile olsa daha koyu olmasi lzm ben goremedim testin markasj ne
Pyroclinic attığım resimden farkettim şuan testin markasiniTestin markasını hatırlamıyorum beyaz pembe bi kutuydu
Olabilir çok stres yapıyorum çok düşünüyorum hayır hâlâ olmadı yunrutlama ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini yine de değerlendiricem bugünü bakalım hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese versin İnsAllahCnm bazen psikolojik oluyo benim 5 aydir ayni sekilde batma vs oluyo ama sonuç negatif cikiyo hamilelik istedigimiz icin vucut bu sekilde cevap verebiliyor yumurtlaman oldu mu
Cnm o zmn o yumurtlama sancisidir yunurtlama olmadan gebelik olamaz yaniOlabilir çok stres yapıyorum çok düşünüyorum hayır hâlâ olmadı yunrutlama ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini yine de değerlendiricem bugünü bakalım hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese versin İnsAllah![]()
Cnm bisey yok yani kuruma cizgisini goruyor olabilirsinPsikolojim mi bozuldu olmayan çizgiyi mi görüyorum