- 7 Haziran 2022
- 165
- 35
- 28
- 26
- Konu Sahibi Flowerswomen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son testiniz de pik. Çatlama olmamış daha. Yarın olur muhtemelenEki Görüntüle 3591118 arkadaslar çatlama olmamış demi henüz
Peki dün değerlendirdik 12 gece bu gece eşim çok yorgundu uyudu yarın değerlendirsek kaçar mı sizce pcos var 30 testten 2 tane kaldı tam 32.gunde yumurtladimSon testiniz de pik. Çatlama olmamış daha. Yarın olur muhtemelen![]()
Son yazdığıma bakar misini canimYok canım silikleşmesi lazım
2 gün oldu kaç günde çatlıyor birde ellerim yanıyor ateş basıyor beni yumurtlamadan miYok canım silikleşmesi lazım
Kacırmassın canım bir gün arayla daha sağlıklı diyorlarPeki dün değerlendirdik 12 gece bu gece eşim çok yorgundu uyudu yarın değerlendirsek kaçar mı sizce pcos var 30 testten 2 tane kaldı tam 32.gunde yumurtladi.
Benim de pik bu ayın 5 deydi benide çok ateş bastı valla2 gün oldu kaç günde çatlıyor birde ellerim yanıyor ateş basıyor beni yumurtlamadan mi
Vallaha canım regl 6 gün sürdü 10 Nisan'di düşün daha yeni yumurtluyorum bu test olmasa anlamicsm ama işte test bitti 2 tane kaldı uzun sürdüğü için yumurtlama dün değerlendirdik bide yarın yaparız yarında testi öğlen 12 gibi yaparizYok canım silikleşmesi lazım
Kacırmassın canım bir gün arayla daha sağlıklı diyorlar
Benim de pik bu ayın 5 deydi benide çok ateş bastı valla
Çatlamıs canım mutlaka değerlendir hemen de kalkma yataktanEki Görüntüle 3591598 sizce çatlamış mi kızlar bugün ilişki olmalı demi 12sinde oldu 13ü boş geçti bugün değerlendirilmeli mi
Tamam çanim kacirmamisimdir ddmi yaÇatlamıs canım mutlaka değerlendir hemen de kalkma yataktan
Yok canım zaten sprem rahimde 3 gün canlı kalabiliyor yumurta da 48 saatTamam çanim kacirmamisimdir ddmi ya
Peki sizce bunun döllenme günü ve cinsiyet ile alaksi var mıYok canım zaten sprem rahimde 3 gün canlı kalabiliyor yumurta da 48 saat
Çatlamıs canım mutlaka değerlendir hemen de kalkma yataktan
Bugünkü nasıl bugün çatlamış olmalı dünden itibaren
Bugünkü nasıl bugün çatlamış olmalı dünden itibaren
Aynen canım çatlamışEki Görüntüle 3593855
Akşam yaptığında böyle çıktı çatladı sanırım
Teşekkür ederimAynen canım çatlamış