İnnovita silik çizgi

aaaddddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
41
19
88
29
Merhabalar, bat 20 Eylül. bugün innovita erken gebelik testi yaptim. Cok cok silik bir cizgi cikti. Kuruma cizgisi veriyor mu? Testi yarin tekrarlayacagim ama sormasam catlarim. Buraya atsam bile gorunmez zor gorunen bir çizgi yapar yapmaz baktim bu arada zaman gecince degil

Ben aynı markayla öğrendim reglden 5 gün önce aşırı silik çıktı 1 gün gecikmede tekrar yaptım aşırı belli olmuştu ikinci cizgi

Bu markanın kuruma yaptığını düşünmüyorum tekrar test yapıp buraya atar mısınız

Merhabalar, bat 20 Eylül. bugün innovita erken gebelik testi yaptim. Cok cok silik bir cizgi cikti. Kuruma cizgisi veriyor mu? Testi yarin tekrarlayacagim ama sormasam catlarim. Buraya atsam bile gorunmez zor gorunen bir çizgi yapar yapmaz baktim bu arada zaman gecince degil
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba. Bende şuan aynı durumdayım. Mide bulantilarimdan şüphelenip erken gebelik testi aldım. Benm de adetime 8 gün var. Silik çizgi çıktı.

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba. Bende şuan aynı durumdayım. Mide bulantilarimdan şüphelenip erken gebelik testi aldım. Benm de adetime 8 gün var. Silik çizgi çıktı.
Bu sabah tekrarladim 3 günüm var. Maalesef negatif çıktı. O siliklik yok. Umutsuzca yarın tekrar yapacağım yada Perşembe tekrar yapacağım. Olumlu olursa yazarım. Ama bu sabahki tertemiz bir beyaz😂

Back
X