• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita test güvenilir mi?

kesinkabuletmezde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Dpo 8. Gündeyim sabah ilk idrar ile İnnovita markasının mor testini yaptım böyle silik birşey çıktı. Gün olarak erken evet ama merak ediyorum haliyle. Bu test ile sonuç alan oldu mu? Yorumunuzu merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_8904.webp
    IMG_8904.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 195
Erken gebelik bile silik çıkıyor bu normal gebelik testi regl gecikmeden çıkarması zor. Avox alın

Erken gebelik bile silik çıkıyor bu normal gebelik testi regl gecikmeden çıkarması zor. Avox alın
Erken gebelik testi diye aldım, hassasiyeti 10 diyor. Solda silik çizgi var ama buraya yükleyince belli olmamış. Emin olamadım belki testin böyle bir çizgisi herkeste vardır diye

Erken gebelik testi diye aldım, hassasiyeti 10 diyor. Solda silik çizgi var ama buraya yükleyince belli olmamış. Emin olamadım belki testin böyle bir çizgisi herkeste vardır diye
Normalde bu marka güvenilir ben kullandığım için biliyorum ama bunun kırmızı olanını kullanmıştım . Yalnız şuan çok erken o yüzden çıkan çizgi kuruma çizgisi olabilir. Çünkü bu markada o çizgi hep varmış gölge gibi olunca geçersiz denilmişti

Pozitifte güvenli mi bilmiyorum ama negatifte kesin güvenilir ne zaman yapsam gerçekten de negatif çıkıyor hiç pozitif olmadı 😩

Benim de dpo 8 veya 9’da böyle çok çok silik bi çizgi çıkarmıştı bu test, güvenmemiştim. Dpo 10’da kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah bebiş vardır, boş yere umutlandırmak istemem ama 🥹

Normalde bu marka güvenilir ben kullandığım için biliyorum ama bunun kırmızı olanını kullanmıştım . Yalnız şuan çok erken o yüzden çıkan çizgi kuruma çizgisi olabilir. Çünkü bu markada o çizgi hep varmış gölge gibi olunca geçersiz denilmişti
İlk 5 dakikada çıktı ama bende bilemedim, bende pembe diye aldım mor geldi şansıma ya 😂

Benim de dpo 8 veya 9’da böyle çok çok silik bi çizgi çıkarmıştı bu test, güvenmemiştim. Dpo 10’da kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah bebiş vardır, boş yere umutlandırmak istemem ama 🥹
Yaa dilerim ki mutlu sonla biter 😍 uğurunuz banada bulaşır umarımm

Dpo 8. Gündeyim sabah ilk idrar ile İnnovita markasının mor testini yaptım böyle silik birşey çıktı. Gün olarak erken evet ama merak ediyorum haliyle. Bu test ile sonuç alan oldu mu? Yorumunuzu merak ediyorum
5/6 testim böyle pozitif çıktı hcgde gebelik yoktu.. seni üzmek istemem canım bence 48 saat sonra testi tekrarla koyulaşma varsa hcg ver.. inşallah güzel haberler alırız bu ay 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_9662.webp
    IMG_9662.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 157
Bu test böyle gösteriyor demekki, 2 gün sonra tekrar yapacağım teşekkür ediyorum 😍
Ben bu markanın testiyle dpo 9da betayı 8le yakalamıstım.. bence dedikleri gibi hemen kan vermeyin birkac gün gecsin sonradan onun stresi daha kötü oluyor

Back
X