- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kesinkabuletmezde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi diye aldım, hassasiyeti 10 diyor. Solda silik çizgi var ama buraya yükleyince belli olmamış. Emin olamadım belki testin böyle bir çizgisi herkeste vardır diyeErken gebelik bile silik çıkıyor bu normal gebelik testi regl gecikmeden çıkarması zor. Avox alın
Normalde bu marka güvenilir ben kullandığım için biliyorum ama bunun kırmızı olanını kullanmıştım . Yalnız şuan çok erken o yüzden çıkan çizgi kuruma çizgisi olabilir. Çünkü bu markada o çizgi hep varmış gölge gibi olunca geçersiz denilmiştiErken gebelik testi diye aldım, hassasiyeti 10 diyor. Solda silik çizgi var ama buraya yükleyince belli olmamış. Emin olamadım belki testin böyle bir çizgisi herkeste vardır diye
İlk 5 dakikada çıktı ama bende bilemedim, bende pembe diye aldım mor geldi şansıma yaNormalde bu marka güvenilir ben kullandığım için biliyorum ama bunun kırmızı olanını kullanmıştım . Yalnız şuan çok erken o yüzden çıkan çizgi kuruma çizgisi olabilir. Çünkü bu markada o çizgi hep varmış gölge gibi olunca geçersiz denilmişti
Yaa dilerim ki mutlu sonla biterBenim de dpo 8 veya 9’da böyle çok çok silik bi çizgi çıkarmıştı bu test, güvenmemiştim. Dpo 10’da kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah bebiş vardır, boş yere umutlandırmak istemem ama![]()
Elbet bir gün pozitif olacakPozitifte güvenli mi bilmiyorum ama negatifte kesin güvenilir ne zaman yapsam gerçekten de negatif çıkıyor hiç pozitif olmadı![]()
Bence dpo 12 de yenileyinİlk 5 dakikada çıktı ama bende bilemedim, bende pembe diye aldım mor geldi şansıma ya![]()
5/6 testim böyle pozitif çıktı hcgde gebelik yoktu.. seni üzmek istemem canım bence 48 saat sonra testi tekrarla koyulaşma varsa hcg ver.. inşallah güzel haberler alırız bu ayDpo 8. Gündeyim sabah ilk idrar ile İnnovita markasının mor testini yaptım böyle silik birşey çıktı. Gün olarak erken evet ama merak ediyorum haliyle. Bu test ile sonuç alan oldu mu? Yorumunuzu merak ediyorum
5/6 testim böyle pozitif çıktı hcgde gebelik yoktu.. seni üzmek istemem canım bence 48 saat sonra testi tekrarla koyulaşma varsa hcg ver.. inşallah güzel haberler alırız bu ay![]()
Ben bu markanın testiyle dpo 9da betayı 8le yakalamıstım.. bence dedikleri gibi hemen kan vermeyin birkac gün gecsin sonradan onun stresi daha kötü oluyorBu test böyle gösteriyor demekki, 2 gün sonra tekrar yapacağım teşekkür ediyorum![]()
En büyük mücadelem stres zaten maalesefBen bu markanın testiyle dpo 9da betayı 8le yakalamıstım.. bence dedikleri gibi hemen kan vermeyin birkac gün gecsin sonradan onun stresi daha kötü oluyor
Merhaba hamile misinizEn büyük mücadelem stres zaten maalesef