Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimleri varsa atar mısıninnovita marka iki adet erken gebelik testi pozitif verdi, awox marka ise inanılmaz silik gözle bile zor görülür şekilde yani hatta negatif denilebilir bence.
19-20 ekim innovita pozitif
21-23-25 ekim awox negatif gibi bir şey
Yorumunuz nedi
Resimleri varsa atar mısın
Yani 9-10 sanırımDpo kaç oldu şu an
Dpo kaç oldu şu an
Evet attıklarının hepsi kuruma çizgisi şu anEki Görüntüle 3664194
Satıcısı ile görüştüm bu normal kuruma çizgisiymiş pozitif değilmiş
Adet günün ne zaman awox kuruma çizgisi vermez. Adetim 6 gün varken senin gibi cizgi çıkmıştı. Gün gün koyulaşmaya başlamıştı. Önemli olan ilişkiden kaçgün sonra test yaptığıninnovita marka iki adet erken gebelik testi pozitif verdi, awox marka ise inanılmaz silik gözle bile zor görülür şekilde yani hatta negatif denilebilir bence.
19-20 ekim innovita pozitif
21-23-25 ekim awox negatif gibi bir şey
Yorumunuz nedi
Bata 3 gün falan var sanırım döngümde karıştı gerçde. İlişki olalı daha doğrusu yumurtlama olalıda 10 gün oldu sanırımAdet günün ne zaman awox kuruma çizgisi vermez. Adetim 6 gün varken senin gibi cizgi çıkmıştı. Gün gün koyulaşmaya başlamıştı. Önemli olan ilişkiden kaçgün sonra test yaptığın
Eğer ilişki üzerinden 10 gün geçtiyse testler pozitif olabilir. Cünkü baya erken bi dönemdesin. İki gün sonra tekrar dene.Bata 3 gün falan var sanırım döngümde karıştı gerçde. İlişki olalı daha doğrusu yumurtlama olalıda 10 gün oldu sanırım
Canım son durum neEki Görüntüle 3664194
Satıcısı ile görüştüm bu normal kuruma çizgisiymiş pozitif değilmiş
Gebelik yok canım, bu aya kaldık bakalım :)Canım son durum ne