İnoflolic ve dostinex

Lolapink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
1.463
3.168
133
Merhaba herkese. Yaklasık 1 yıldır çocuk istiyoruz ancak olmuyordu. 1 hafta önce doktora gittiğimde prolaktin yüksekliği oldugunu öğrendim 1 haftadır dostinex adlı ilacı içiyorum birde yanında inofolic verdi sabah akşamda onu içiyorum.
Ama sat 9 ekim ve hiçbir adet belirtim yok. Göğüs ağrısı ya da kasık ağrısı gibi sadece gaz sancım var.
Bu kullandığım ilaçlar düzensizlik yapabilir mi acaba Şimdiden teşekkürler.

Dostinex i bilmiyorum ama inofolic b vitaminli folik asit takviyesi, bende yapmamıştı. Takviyenin düzensizlik yapacağını sanmıyorum

Bende yapacağını düşünmedim ama bilemedim hiç böyle olmazdım.

Dostinex ben de kullandım prolaktin yüksekliği sebebiyle ancak adette bir düzensizlik yapmadı, bitiminden sonraki ay zamanında regl oldum ve bir sonraki ay da hamile kaldım. Hayırlısı olsun sizin hakkınızda da

Teşekkür ederim çok sagolun bana doktor korunmalısın vs birşey söylemedi size söylemiş miydi acaba ?

Dostinex ben de kullandım prolaktin yüksekliği sebebiyle ancak adette bir düzensizlik yapmadı, bitiminden sonraki ay zamanında regl oldum ve bir sonraki ay da hamile kaldım. Hayırlısı olsun sizin hakkınızda da
Teşekkür ederim çok sagolun bana doktor korunmalısın vs birşey söylemedi size söylemiş miydi acaba

Teşekkür ederim çok sagolun bana doktor korunmalısın vs birşey söylemedi size söylemiş miydi acaba
Bana gittiğim ilk doktor ilacı içerken hamile kalabilirsin dedi, başka bir doktora gittiğimde ise iyi ki hamilelik oluşmamış çünkü ilaçtan dolayı sağlıksız olurdu dedi. Ağır bir ilaç olduğu için bence siz de korunun içtiğiniz süre boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…