Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullandım bir sonuç alamadım alanlar varsa nolur nasıl ilerlediğini yazsınlarPcos olup İnofolic combi HP kullanıp hamile kalanlar lütfen süreç nasıl ilerledi paylaşır mısınız?
Ne kadar süre kullandınız?Bende kullandım bir sonuç alamadım alanlar varsa nolur nasıl ilerlediğini yazsınlar
Doktorum iki ay kullan dedi ve öyle yaptımNe kadar süre kullandınız?
Kullanmaya başladığınız zaman adetten çok çok önce karın ağrınız oldu mu?Doktorum iki ay kullan dedi ve öyle yaptım
Benim adetime 6 gün var beş gündür karnım ağrıyor her an adet olacakmışim gibiKasıklarımda hafif kramp gibi sancılar oldu ama uzun süreli değil
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBence kullandım iki ay ama hamilelik olmadı etkisi olmadı yani ama bazıları onunla hamile kalmış kişiye göre değişiyor canım herkesin vücudu farklı sonuçta
İnşallah canım ilk defa mi kullanıyosun İnfolic kombi yoksa kullanmak mi istiyosun. Düzenli kullanım gerekliymis onda üst üste mesela 3 ay devam edersen anca etkisi oluyo diye biliyorum eşim istemedi az kullandım ben biraz pahalı diyeHakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Pcos bende de var etkili olduğunu duymuştum o takviyenin hamileliğe ama düzenli kullanım önemli csnim eşim karismiyo dersen 3 yada 6 ay devam et kullanmayaHakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Ben kullandım ama hiç bı etkisi olmadı gebelik oluşmadı canımBen pcos değilim bildiğim kadarıyla 5 aydır deniyoruz olmadı. doktora değerlerime baktırmak için gittim değerlerime vs bakmadan inofolic yazdı yolladı vesile olur belki diye kullanmaya başladım bu ay. Bende merak ediyorum bunu kullanıp sonuç alan var mı
Anladım canım hayırlısı olsun en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallahBen kullandım ama hiç bı etkisi olmadı gebelik oluşmadı canım
Ben pcosum. Oğlum var 3.5 yaşında ona hamile kalmak için çok ugrasmistim o zaman çok ciddi kilo verip 3 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra oldu. Bu sene tekrar hamile kalmak istiyorum. 30 Ocakta inofolic combi şase kullandım Pembe olanı 25 Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim ama 1 Mart'ta kimyasala dönüştü. Marttan beri takviye bişe kullanmadım hamilelik olmadı. 20 Eylül'de inofolic combi HP kullanmaya başladım şimdide.İnşallah canım ilk defa mi kullanıyosun İnfolic kombi yoksa kullanmak mi istiyosun. Düzenli kullanım gerekliymis onda üst üste mesela 3 ay devam edersen anca etkisi oluyo diye biliyorum eşim istemedi az kullandım ben biraz pahalı diye
Yeni mi kullanmaya başladın? Keşke değerlerine baksaydi. Ben 15 yaşımda öğrendim pcos olduğumu. Şuan 33 yaşındayım.Ben pcos değilim bildiğim kadarıyla 5 aydır deniyoruz olmadı. doktora değerlerime baktırmak için gittim değerlerime vs bakmadan inofolic yazdı yolladı vesile olur belki diye kullanmaya başladım bu ay. Bende merak ediyorum bunu kullanıp sonuç alan var mı
Bende canım 33 yaşındayim ve ikinci gebelik istiyorum ilki kendiliginden olmuştu bu 14 ay sürdü hâlâ olmadı hayırlısı bakalım zamanı var demek ki inşallah kendiliğinden olur geneYeni mi kullanmaya başladın? Keşke değerlerine baksaydi. Ben 15 yaşımda öğrendim pcos olduğumu. Şuan 33 yaşındayım.
Doğum kontrol hapı bana da verdi doktor 2 ay kullan dedi ama yan etkileri çok olunca kullanmadim mide bulantısı çok yaptı ikinci gebelik istiyorum bende ama elde edemedim maalesefBen pcosum. Oğlum var 3.5 yaşında ona hamile kalmak için çok ugrasmistim o zaman çok ciddi kilo verip 3 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra oldu. Bu sene tekrar hamile kalmak istiyorum. 30 Ocakta inofolic combi şase kullandım Pembe olanı 25 Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim ama 1 Mart'ta kimyasala dönüştü. Marttan beri takviye bişe kullanmadım hamilelik olmadı. 20 Eylül'de inofolic combi HP kullanmaya başladım şimdide.
İnşallah canım inşallah alalım en kısa zamandaAnladım canım hayırlısı olsun en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah![]()
Bana ilk gebelik için vermişlerdi ama bu gittiğim doktor onermedi doğurganlık açısından. Zaten sıkıntı yaşıyoruz direk inofolic combi hp ye baslayalim dediDoğum kontrol hapı bana da verdi doktor 2 ay kullan dedi ama yan etkileri çok olunca kullanmadim mide bulantısı çok yaptı ikinci gebelik istiyorum bende ama elde edemedim maalesef