Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkİNOFOLİC COMBİ İLE HAMİLE KALAN VAR MI
Yok değilim düzenli adetlerim 15. Ayimiza girdik hâlâ bebis olmadi. Ben hayıt da kullandim bir faydasi olmasi sadece eskiden meme hassasiyetim vardi simdi yok
Yok değilim düzenli adetlerim 15. Ayimiza girdik hâlâ bebis olmadi. Ben hayıt da kullandim bir faydasi olmasi sadece eskiden meme hassasiyetim vardi simdi yok
Merhaba, ben kullandığım ay hamile kaldım. Ama eşimde takviye kullaniyordu. Bende herhangi bir sorun yoktu doktorların gördüğü ama normalden cok daha önce yumurtlma gördüm ovulasyon testinde. Etkili olduğunu düşünüyorum acikcasi
Merhaba, ben kullandığım ay hamile kaldım. Ama eşimde takviye kullaniyordu. Bende herhangi bir sorun yoktu doktorların gördüğü ama normalden cok daha önce yumurtlma gördüm ovulasyon testinde. Etkili olduğunu düşünüyorum ac
Ben de hamile kaldım çok sukur ilk aydan ama adetten 6 gun once beta hcg 4 ikigin sonra 14 sonra 17 sonra 56 sonra 195 cikti bunlar 2 ser gun arayla az mi artmış
Merhaba, ben kullandığım ay hamile kaldım. Ama eşimde takviye kullaniyordu. Bende herhangi bir sorun yoktu doktorların gördüğü ama normalden cok daha önce yumurtlma gördüm ovulasyon testinde. Etkili olduğunu düşünüyorum acikcasi
Merhaba, eşimde morfoloji biraz düşük çıkmıştı. Doktor argifertil verdi ben ek olarak evicap fort 400 vitamini de almıştım. Argifertil biraz pahalı ama bir ay gidiyor. Günde üç tane alıyordu. İkinci kutuya yeni geçmişti işte hamile kaldım.