Doğuma Hazırlık İNOFOLİC COMBİ İLE HAMİLE KALAN VAR MI

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fatmaaazzzzzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
82
14
18
25
Merhaba doktor inofolic combi verdi pcos değilim fsh yüksek hayıt tohumu aslan pencesi ile kullanıyorum fayda goren var mı

Adetin 2. Gunu kan verdiniz mi benim fsh yuksek cikti o yuzden iciyorum dusursun diye

Merhaba, ben kullandığım ay hamile kaldım. Ama eşimde takviye kullaniyordu. Bende herhangi bir sorun yoktu doktorların gördüğü ama normalden cok daha önce yumurtlma gördüm ovulasyon testinde. Etkili olduğunu düşünüyorum acikcasi

Ben de hamile kaldım çok sukur ilk aydan ama adetten 6 gun once beta hcg 4 ikigin sonra 14 sonra 17 sonra 56 sonra 195 cikti bunlar 2 ser gun arayla az mi artmış

Merhaba, ben kullandığım ay hamile kaldım. Ama eşimde takviye kullaniyordu. Bende herhangi bir sorun yoktu doktorların gördüğü ama normalden cok daha önce yumurtlma gördüm ovulasyon testinde. Etkili olduğunu düşünüyorum acikcasi
Merhaba eşiniz hangi takviyeyi kullanıyordu acaba?

Merhaba eşiniz hangi takviyeyi kullanıyordu acaba?
Merhaba, eşimde morfoloji biraz düşük çıkmıştı. Doktor argifertil verdi ben ek olarak evicap fort 400 vitamini de almıştım. Argifertil biraz pahalı ama bir ay gidiyor. Günde üç tane alıyordu. İkinci kutuya yeni geçmişti işte hamile kaldım.

Back
X