Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bir ay kullandım ama ara kanama falan yaptı adeti uzattı sonra bıraktım ama hamile kalanlarda varmış heraldeKızlar bende pcos var 1.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor doktora da gidiyorum ama tesadüfen önüme bu ilaç çıktı kullanıp gebe kalanlar var mo ? Bide basıl kullanıyorsunuz ?
Kanama yaptı mı ya ben kanama oldu diye bırakmıştım tekrar başlasam mıBende bu ay kullanmaya başladım o ilaç sayesinde gebe kalan çok varmış inşallah faydası olur bana doktor verdi sabah akşam kullanıyorum
Canım bende Pcos yok ama şüphem vardı kilo alınca adetlerim düzensizleşti amh baktrayım dedim 3.06 çıktı doktor pko yok ama kilo ver dedi rahim filmi de çektim temizdi bende rahim filminden hemen sonra inositol kullanmaya başladım şöyle söylim ovalüsyon da yumurtlamam hep geç olurdu geç adet oluyorum diye bu ay ilk kez 15 gün yumurtlama gördüm bi 15 gündür kullanıyorum pcos lular baya faydasını görmüş hem folikasit hem inositol var bir araştır hemen faydasını görünce şaşırdımKızlar bende pcos var 1.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor doktora da gidiyorum ama tesadüfen önüme bu ilaç çıktı kullanıp gebe kalanlar var mo ? Bide basıl kullanıyorsunuz ?
Hayır yapmadı bende devam edin yumurta kalistesinede çok iyi geliyormuşKanama yaptı mı ya ben kanama oldu diye bırakmıştım tekrar başlasam mı
İnofolic bir folik asit değil mi kuzenim önermişti kullandım hiç bir şey olmadıKızlar bende pcos var 1.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor doktora da gidiyorum ama tesadüfen önüme bu ilaç çıktı kullanıp gebe kalanlar var mo ? Bide basıl kullanıyorsunuz ?
Ay inşallah ya tekrar alayım o zamanHayır yapmadı bende devam edin yumurta kalistesinede çok iyi geliyomuş
Sifa olsun inşallah kapsül olarak mi kullaniyordunuzAy inşallah ya tekrar alayım o zaman
Amin cümlemize inşallah evet kapsül halindeydiSifa olsun inşallah kapsül olarak mi kullaniyordunuz
Bende kapsül olanından kullanıyorum inşallah güzel haberler alırızAmin cümlemize inşallah evet kapsül halindeydi
Ben de onu kullandığım ilk ay hamile kaldım onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama pcoslularda yumurta kalitesini arttırıyormuş ben de kanama vs yapmadı hiç öyle bir şey de duymadım daha önce hormon içeren bir şey olmadığı için ara kanama yapan arkadaşlarda ki ara kanamalar belki onunla birlikte klomen femara vs kullandılarsa onlarla ilgilidir. İçinde yağ asitleri ve folikasit bulunan gıda takviyesi sonuçtaKızlar bende pcos var 1.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor doktora da gidiyorum ama tesadüfen önüme bu ilaç çıktı kullanıp gebe kalanlar var mo ? Bide basıl kullanıyorsunuz ?
Ben başka bir şey kullanmamıştım ara kanama olduğunda doktor ondan kaynaklı olduğunu söylemişti ama yinede kullanabilirsin demiştiBen de onu kullandığım ilk ay hamile kaldım onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama pcoslularda yumurta kalitesini arttırıyormuş ben de kanama vs yapmadı hiç öyle bir şey de duymadım daha önce hormon içeren bir şey olmadığı için ara kanama yapan arkadaşlarda ki ara kanamalar belki onunla birlikte klomen femara vs kullandılarsa onlarla ilgilidir. İçinde yağ asitleri ve folikasit bulunan gıda takviyesi sonuçta
Mavi olanı mı kullanıyorsunuz?Bende bu ay kullanmaya başladım o ilaç sayesinde gebe kalan çok varmış inşallah faydası olur bana doktor verdi sabah akşam kullanıyorum
Yaaa maşallah mavi olanı mı kullandınız ?Ben iki ay kullandım. İki ay üst üste hamile kaldım. Biri kimyasal oldu. Diğer hamileliğim sağlıklıydı. Şimdi 7 yaşında.
Yaaa maşallah peki mavi olanı mı kullandınız bise günde kaç kere kullanıyorsunuzBen de onu kullandığım ilk ay hamile kaldım onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama pcoslularda yumurta kalitesini arttırıyormuş ben de kanama vs yapmadı hiç öyle bir şey de duymadım daha önce hormon içeren bir şey olmadığı için ara kanama yapan arkadaşlarda ki ara kanamalar belki onunla birlikte klomen femara vs kullandılarsa onlarla ilgilidir. İçinde yağ asitleri ve folikasit bulunan gıda takviyesi sonuçta
Yok mavi değildi benim ki pembeydi günde 1 adet kullandım şimdi hamile olduğum için başka takviyeye geçtikYaaa maşallah peki mavi olanı mı kullandınız bise günde kaç kere kullanıyorsunuz
Evet canımMavi olanı mı kullanıyorsunuz?