- 30 Kasım 2017
- 189
- 171
- 18
- 35
- Konu Sahibi babyonthego
-
hamiş misinYaa o zaman inşallah bu kabızlık hamileliktendir :))
Geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay bata 6 gün var henüz bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir canım dua ediyorum. Geçen ay da böyle çok şiddetli kabızlık olmuştu. Bu ay da aynısı olunca acaba tekrar hamile miyim yoksa ilaçtan mı oldu anlayamadım.hamiş misin
vücüdunu sen daha iyi tanırsı belli belirtiler varsa olabilir .geçmiş olsun bende ekim ayında yaşadım kimyasal .Geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay bata 6 gün var henüz bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir canım dua ediyorum. Geçen ay da böyle çok şiddetli kabızlık olmuştu. Bu ay da aynısı olunca acaba tekrar hamile miyim yoksa ilaçtan mı oldu anlayamadım.
Çok istiyorum ya o yüzden beynim bana oyun oynuyo da olabilir bilemiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşuruz sana da çok geçmiş olsun. Kimyasal çok üzücü gerçekten senin de ilk miydi ?vücüdunu sen daha iyi tanırsı belli belirtiler varsa olabilir .geçmiş olsun bende ekim ayında yaşadım kimyasal .
Evet ilkti . 3 4 senedir uğraşıyorum bende kısmet artıkÇok istiyorum ya o yüzden beynim bana oyun oynuyo da olabilir bilemiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşuruz sana da çok geçmiş olsun. Kimyasal çok üzücü gerçekten senin de ilk miydi ?
Canım bende hafif ağrı oluyo ama ilaçtan mı yoksa kimyasaldan kalan bi ağrımı inan anlayamadım. İnşallah bebiştendir kasık ağrın :)Kızlar bu ilacı kullanıp kasık ağrısı yasayan oldu mu ? Normal mi acsaba ?
Canım benim geçen ay kimyasal gebelik oldu o yüzden bu ay olmadı sanırım. Kahverengi bi akıntı var 2-3 gündür. Test yaptım negatif. Bu ilacı kullanıp hamile kalan çok var bence başlayın siz de.Benim umutlar önümüzdeki aya kaldı gibiMerhaba konu sahibi girmiyor.mu hic son durum.nedir hanimlar bende baslayacagimda nerak.ettim
Siz ne zamandır deniyorsunuz ? İlk gebelik mi ?Merhaba konu sahibi girmiyor.mu hic son durum.nedir hanimlar bende baslayacagimda nerak.ettim
Canım benim geçen ay kimyasal gebelik oldu o yüzden bu ay olmadı sanırım. Kahverengi bi akıntı var 2-3 gündür. Test yaptım negatif. Bu ilacı kullanıp hamile kalan çok var bence başlayın siz de.Benim umutlar önümüzdeki aya kaldı gibi
Siz ne zamandır deniyorsunuz ? İlk gebelik mi ?
İnşallah en yakın zamanda sen de sağlıkla al bebeğini kucağına. Allah isteyen herkese versin.10 yildir ugrasiyoruz ama devamli ugrasmiyotum uzun surecli tedaviler gormuyorum kilolu oldugum icin hep.yolluyorlardi taki pazartesi bir dr bulana kadar troitlerimin az calistigini ve insulim direncimden kilo veremedimi soyledi ilac verdiler diyet yaparak bu ilaclarla rahat kilo verebilecegimi soylediler doktorlar hayirlisi biraz kilo vereyim catlama ignesiyle son care hamile kalabilirmisim kilo vermeden vermiyor drum igmeyi
İnşallah en yakın zamanda sen de sağlıkla al bebeğini kucağına. Allah isteyen herkese versin.
Bana da bugun verdi doktor. Hatta az once ictim ilk kapsülü bakalim ne olacak. Allah ozlem cektirmeden hepimize nasip eder inşallah.
Amin canım yumurtlama gününden önce mi başladın içmeye? Ben geçen ay yumurtlama günlerim geçtikten sonra başladım sanırım o yüzden henüz etki etmedi ama önümüzdeki ay olacak bu iş hayırlısıyla inşallah hissediyorumBana da bugun verdi doktor. Hatta az once ictim ilk kapsülü bakalim ne olacak. Allah ozlem cektirmeden hepimize nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?