Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi ve Hacemat

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Simonzeyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
494
186
53
29
Merhaba kızlar 10 aylık evliyim 8 9 aydır bebek istiyoruz. Başta bir ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım. Polikistik ve hipotriodi var. Ama kesitlerin minik minik. 3 ay düzenli adet olurum yumurtlarım sonra 2 ay da anca olurum böyle düzenim var. 1 aydır inofolic combi içiyorum adetim 16 gün gecikti kan testi negatif. Ve Hacemat yaptırdım altın günde. Kasıklarım şişti normalde kahve lekelenme olur bende aralıklı kesildi tamamen. Ne kasık ağrısı ne vir şey adet söktürücü masaj hareketleri Civan perçemleri sökmüyor adetim. Üstelik 4 5 gündür de soğuk algınlığından dolayı yatıyorum. İnofolic hacemat adeti bu kadar geciktirir mi kasıkta Şişlüik yapar mı. Bu arada 35 gün falan hiç yumurtlamadım

Hacematı aslında öneren çok kişi yok. Genelde su süt buharına oturuyorlar. Bende oturdum enfeksiyonum çok var idrar yollarım intiyap kaplamıştı su ve sür buharına oturdum çok şükür iyi geldi. Ve mor soğan suyu hergün iç çok güzel söküyor. Beyaz soğan değil beyaz soğan iyi değil. Mor soğan Ufak bilgi inşallah bir an önce hamile kalırsın

Deneyeceğim bunu teşekküler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…