Doktorunuzun adı nedir? Zira gercekten değerli bütüncül bakan bir hekim belli kiKızlar yıllardır pko var bende şimdi bebek planlıyoruz doktor inofolic ve yanında b-d-demir vitamin verdi, bide diyet verdi hayvansal gıda ve gluten yasak dedi. Kilo problemim yok oldum olası da hiç olmadı. Zayıflamak için vermedi yani bu diyeti. Size de böyle bir diyet verdi mi doktorunuz
Doktorum çok kıymetli yıllardır gidiyorum o ne dediyse çıktı bende sorgulamadan ne diyorsa yapıyorum dediğiniz gibi çok detaylı baktı zaten bende hiç neden böyle bir diyet yapıyorum diye sormadım o anda dediklerini aklımda tutmaya çalışıyordum. Nazan Karadeniz ismiDoktorunuzun adı nedir? Zira gercekten değerli bütüncül bakan bir hekim belli ki
Doktorum çok kıymetli yıllardır gidiyorum o ne dediyse çıktı bende sorgulamadan ne diyorsa yapıyorum dediğiniz gibi çok detaylı baktı zaten bende hiç neden böyle bir diyet yapıyorum diye sormadım o anda dediklerini aklımda tutmaya çalışıyordum. Nazan Karadeniz iDoktorunuzun adı nedir? Zira gercekten değerli bütüncül bakan bir hekim belli ki
İnofolic de sonra adet oldunuz muDemir de çok etkili. Değerim düşük çıktı 2 Aydır adet olamıyorum. İnofolic de kullanmıştım bi dönem iyi geliyo
Düzenli adet olmamı sağladıDoktorum çok kıymetli yıllardır gidiyorum o ne dediyse çıktı bende sorgulamadan ne diyorsa yapıyorum dediğiniz gibi çok detaylı baktı zaten bende hiç neden böyle bir diyet yapıyorum diye sormadım o anda dediklerini aklımda tutmaya çalışıyordum. Nazan Karadeniz i
İnofolic de sonra adet oldunuz mu
Ben kendim yumurta kalitesini artirmak için diyet aradigimda hel hayvansal gida gluten yasak . B, D ve demir, omega 3 takviyesi alinmali yaziyordu. Doktorunuzun tavsiyesine uyun. Bence ilaçdan once duzgun beslenmeyle hamile kalmak mumkunKızlar yıllardır pko var bende şimdi bebek planlıyoruz doktor inofolic ve yanında b-d-demir vitamin verdi, bide diyet verdi hayvansal gıda ve gluten yasak dedi. Kilo problemim yok oldum olası da hiç olmadı. Zayıflamak için vermedi yani bu diyeti. Size de böyle bir diyet verdi mi doktorunuz
Zaten doktoruma çok güveniyorum ne derse yapıyorum sadece merak ettim başka böyle diyet yapan oldu mu diye , peki siz bu şekilde diyetle kaç ayda hamile kaldinizBen kendim yumurta kalitesini artirmak için diyet aradigimda hel hayvansal gida gluten yasak . B, D ve demir, omega 3 takviyesi alinmali yaziyordu. Doktorunuzun tavsiyesine uyun. Bence ilaçdan once duzgun beslenmeyle hamile kalmak mumkun
Ben ilk hamileligimde ilaç kullaniyordum ama tedavinin 7ci ayiydi artik. Hamile kaldigim ay duzenli egzersiz yaptim, seker tuketmedim, ceviz badem cok yedim. Ekmeyi kesdim. Sogan kuru yaptim. Simdi yeniden diyet egzersize verdim kendimi. Bakalim hayirlisi. Daha yeni başladim duzenli beslenme ve egzersizeZaten doktoruma çok güveniyorum ne derse yapıyorum sadece merak ettim başka böyle diyet yapan oldu mu diye , peki siz bu şekilde diyetle kaç ayda hamile kaldiniz
Hayırla gelsin inşallah bebeginizBen ilk hamileligimde ilaç kullaniyordum ama tedavinin 7ci ayiydi artik. Hamile kaldigim ay duzenli egzersiz yaptim, seker tuketmedim, ceviz badem cok yedim. Ekmeyi kesdim. Sogan kuru yaptim. Simdi yeniden diyet egzersize verdim kendimi. Bakalim hayirlisi. Daha yeni başladim duzenli beslenme ve egzersize
Yok vermemişti. Ben aşılama oldum. Birde günde bir saat yürümenizi tavsiye ederim çok etkiliSevindim bunu duyduguma teşekkür ederim. Peki size böyle bı diyet verdi mi doktorunuz
Diyeti biraz daha açıklar mısınız lütfen?Zaten doktoruma çok güveniyorum ne derse yapıyorum sadece merak ettim başka böyle diyet yapan oldu mu diye , peki siz bu şekilde diyetle kaç ayda hamile kaldiniz
Hayvansal gıda (et süt peynir yoğurt tavuk yumurta vs) köy yumurtası bulursan ye ama başka yumurta yeme sakın dedi. Ve glutensiz beslen dedi. İnofolic le birlikte 9 gün sonra adet oldum çok mutluyum. Son bir yıldır tarlusal kullanmadan adet olmamistim 3 ayı geçiyordu yine olmuyordum. Şimdi oldum şükür ise yariyorDiyeti biraz daha açıklar mısınız lütfen?
Kızlar bilgisi olan var mı adetliyken de içmek gerekli mi inofolic? Sonuçta pahalı bı ilaç etkisi olmayacaksa içmek istemiyorum.ve diyete de ara versem keskeKızlar yıllardır pko var bende şimdi bebek planlıyoruz doktor inofolic ve yanında b-d-demir vitamin verdi, bide diyet verdi hayvansal gıda ve gluten yasak dedi. Kilo problemim yok oldum olası da hiç olmadı. Zayıflamak için vermedi yani bu diyeti. Size de böyle bir diyet verdi mi doktorunuz
Kizlar herkese merhaba yeniden, ben 3 ayda hamile kaldım çok şükürKızlar yıllardır pko var bende şimdi bebek planlıyoruz doktor inofolic ve yanında b-d-demir vitamin verdi, bide diyet verdi hayvansal gıda ve gluten yasak dedi. Kilo problemim yok oldum olası da hiç olmadı. Zayıflamak için vermedi yani bu diyeti. Size de böyle bir diyet verdi mi doktorunuz
Inofolic combi mi kullandınız bir de ne zaman başladınızKizlar herkese merhaba yeniden, ben 3 ayda hamile kaldım çok şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Merhaba canım, hayırlı olsun gebeliğin inofolic combi ile mı hamile kaldın ?Kizlar herkese merhaba yeniden, ben 3 ayda hamile kaldım çok şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?