- 2 Ekim 2009
- 3.265
- 480
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de inofolic kullanmaya başladım 3 gün oldu merak ediyorum neler olacak..
Yumurtlama olunca bırakmak mı gerekiyor?
Ben bırakmıştım cnm sen doktoruna sor istersen galiba hamileyim adetim iki gün geçti benimde kan vericem bakalım
Hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle inşallah:)
Pko için mi kullandın destekleyici olarak mı verdi?
Ben de hiç bir sorun görünmüyor süreci hızlandırsın diye verdi
Sen de işe yaramış gibi görünüyor darısı başıma inşallah:)
pko yok bende cnm hızlandırmak ıcın kullandım sabah aksa 1 tane ve gıdıp kan verdım bıraz once degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur
Gözünaydın çok sevindim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
bana da umut oldun:)
ben de destekleyici olarak kullanıyorum umarım işe yarar
umutlarımı çoğalttın darısı başıma:)
Hayırlı olsunAmin cnm sagol darisi sana
Hayırlı olsun
bendede pko yok ama doktor bana desteklemek için verdi bunu sabah 2 akşam 2 içiyordum yumurtlama dönemim geçti sabah 1 akşam 1 içmeye başladım gerçekten faydası oluyor mu ama benim yumurtlama dönemi öne çekmedi 19 uncu gün yumurtlama oldu kaç yıllık evlisin
inşaallah benim daha hic yokBen 6 yıllık evliyim cnm bu 2. Bebeğim olcak nasip se 4 yaşında bir oğlum var benimde yumurtlamam erken olmadı zamanı neyse o ama çok fayda gören var
inşaallah benim daha hic yok
inşaallah sen kaç kutu kullandınIns tez zamanda olur cnm çok dua et çok
inşaallah sen kaç kutu kullandın
Arkadaşlar doktor tavsiyesiyle mi kullandınız?
Hmm..bende folik asit kullanıyorum bitmek üzere bu ay hamilelik yoksa ona başlayayım..Hayır canım eczaneden aldim kullandim
Ben 1 kutu aldım adetim başladı bende kullanmaya başladım yumurtlamam olunca bıraktım ve kutum bitmedi hala var elimde
Canım hayırlı olsun bu arada saglıcakla kucağına alırsın inşaallah..biraz araştırdım ay boyunca kullananlar var nasıl kullansam acaba?sen bu şekilde kullanmaya nasıl karar verdin?