inofolic kullananlar adet gecikmesi yasadinizmi

zehsel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
3.265
480
198
Herkese merhaba ben 20 ekimde adet olunca inofolic kullanmaya basladim yumurtlamam olunca da kullanmayi biraktim yumurtlama içinde doktora gittim ultrasonla yumurtamın Çatladığı kesinleşti adetim 1 gün geçti olmadım acaba inofolic kullanıp adeti geciken varmı?

Ben de inofolic kullanmaya başladım 3 gün oldu merak ediyorum neler olacak..
Yumurtlama olunca bırakmak mı gerekiyor?

Ben de inofolic kullanmaya başladım 3 gün oldu merak ediyorum neler olacak..
Yumurtlama olunca bırakmak mı gerekiyor?

Ben bırakmıştım cnm sen doktoruna sor istersen galiba hamileyim adetim iki gün geçti benimde kan vericem bakalım

Ben bırakmıştım cnm sen doktoruna sor istersen galiba hamileyim adetim iki gün geçti benimde kan vericem bakalım

Hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle inşallah:)
Pko için mi kullandın destekleyici olarak mı verdi?
Ben de hiç bir sorun görünmüyor süreci hızlandırsın diye verdi
Sen de işe yaramış gibi görünüyor darısı başıma inşallah:)

Hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle inşallah:)
Pko için mi kullandın destekleyici olarak mı verdi?
Ben de hiç bir sorun görünmüyor süreci hızlandırsın diye verdi
Sen de işe yaramış gibi görünüyor darısı başıma inşallah:)

pko yok bende cnm hızlandırmak ıcın kullandım sabah aksa 1 tane ve gıdıp kan verdım bıraz once degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur

pko yok bende cnm hızlandırmak ıcın kullandım sabah aksa 1 tane ve gıdıp kan verdım bıraz once degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur

Gözünaydın çok sevindim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
bana da umut oldun:)
ben de destekleyici olarak kullanıyorum umarım işe yarar
umutlarımı çoğalttın darısı başıma:)

Amin cnm sagol darisi sana
Hayırlı olsun
bendede pko yok ama doktor bana desteklemek için verdi bunu sabah 2 akşam 2 içiyordum yumurtlama dönemim geçti sabah 1 akşam 1 içmeye başladım gerçekten faydası oluyor mu ama benim yumurtlama dönemi öne çekmedi 19 uncu gün yumurtlama oldu kaç yıllık evlisin

Hayırlı olsun
bendede pko yok ama doktor bana desteklemek için verdi bunu sabah 2 akşam 2 içiyordum yumurtlama dönemim geçti sabah 1 akşam 1 içmeye başladım gerçekten faydası oluyor mu ama benim yumurtlama dönemi öne çekmedi 19 uncu gün yumurtlama oldu kaç yıllık evlisin

Ben 6 yıllık evliyim cnm bu 2. Bebeğim olcak nasip se 4 yaşında bir oğlum var benimde yumurtlamam erken olmadı zamanı neyse o ama çok fayda gören var

Ben 6 yıllık evliyim cnm bu 2. Bebeğim olcak nasip se 4 yaşında bir oğlum var benimde yumurtlamam erken olmadı zamanı neyse o ama çok fayda gören var
inşaallah benim daha hic yok

Ben 1 kutu aldım adetim başladı bende kullanmaya başladım yumurtlamam olunca bıraktım ve kutum bitmedi hala var elimde

Canım hayırlı olsun bu arada saglıcakla kucağına alırsın inşaallah..biraz araştırdım ay boyunca kullananlar var nasıl kullansam acaba?sen bu şekilde kullanmaya nasıl karar verdin?

Canım hayırlı olsun bu arada saglıcakla kucağına alırsın inşaallah..biraz araştırdım ay boyunca kullananlar var nasıl kullansam acaba?sen bu şekilde kullanmaya nasıl karar verdin?

Çok sağolun amin is cnm ben adet olunca başladım günde bir tane aldım aç karnına adetim in bitmesine yakın günde 2 tane aldım yumurtlama ya kadar yumurtlama olunca da Bıraktım benimyyumurtalık lazımdısorun yoktu sadece hhızlandırırdiye yyaptımsorun olanlar ggünde4 tane bile iiçiyorama bence 2 tane yeterli

Inofolic kullanan kkızlar lütfen yazın ben yine inofolic kullanmaya başladım geçen ay ddüşük yaptım ama inofolic ilacına yeniden bbaşladım bu ay hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum ancak 26 günde bir adet oluyorum bugün 28.gunum daha adet olmadım acaba inofolic adet geciktirici mi yada düşükadet dongumumu degistirdi

Back
X