İnofolic kullananlar? hamile kalanlar?

pucky06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.686
641
merhaba bayanlar bende inofolice bugun itibariyle başladım yumurtaları büyütmede geliştirmede etkisi varmış ve folik asit bulunuyor içinde besliyormuş daha kolay hamile kalınıyormuş dedi doktorum.. siz kullananlar nasıl souçlar aldınız? hamıle kalanlar var mı çok merak ediyorum

valla bilmiyorum ben devlet hastanesine gittim pkonun hiç bi belirtisi olmadığı halde o teşhisi koydu doktor. inofolic verdi. 3 ay dene olmazsa eşinde test yaptırsın dedi. bende 3 ayın sonunda özele gittim, ben pko görümüyorum hem olsada o hamileliğe engel değil dedi. hormon testi ve eşimin test sonuçları haftaya çıkıcak bakalım beklemedeyiz.kafamız karışık adette hiç bi gecikme olmadı saat gibi işliyor. haftaya hem yumurta takibine başlıcaz bakalım görcez yumurtalarda bi sıkıntı varmı, ilaç etkilimi

valla bilmiyorum ben devlet hastanesine gittim pkonun hiç bi belirtisi olmadığı halde o teşhisi koydu doktor. inofolic verdi. 3 ay dene olmazsa eşinde test yaptırsın dedi. bende 3 ayın sonunda özele gittim, ben pko görümüyorum hem olsada o hamileliğe engel değil dedi. hormon testi ve eşimin test sonuçları haftaya çıkıcak bakalım beklemedeyiz.kafamız karışık adette hiç bi gecikme olmadı saat gibi işliyor. haftaya hem yumurta takibine başlıcaz bakalım görcez yumurtalarda bi sıkıntı varmı, ilaç etkilimi
anladm cnm.. bgn banada doktor bu ilacı verdi. yumurtaları besliyor hamıleliği kolaylaştırıyor tavsye ederm dedi bende aldım.. bakalım 18 martta gidicem gelişme varmı. pkolulara mı veriliyor bu ilaç bende pko yokki :KK14:

sadece pkolulara değil, hamileliği kolaylaştırsın diye veriliyomuş özeldeki doktora sordum kullan devam et dedi. bende 18 martta gidicem bakalım. kısmet

sadece pkolulara değil, hamileliği kolaylaştırsın diye veriliyomuş özeldeki doktora sordum kullan devam et dedi. bende 18 martta gidicem bakalım. kısmet
güzel haberlerle gelrz inşş... başka kullananlarda yazsa keşke hamıle kalanlar fln

ben araştırdım canım inofolic kullanıp ilk aydan hamile kalan da var, aylarca kalamayanda. yani herkese göre farklılık gösteriyor sanırım. kaç doz verdi? ben sabah akşam 2şer doz kullanıyorum.

ben araştırdım canım inofolic kullanıp ilk aydan hamile kalan da var, aylarca kalamayanda. yani herkese göre farklılık gösteriyor sanırım. kaç doz verdi? ben sabah akşam 2şer doz kullanıyorum.
bende öyle cnm.. doktorun ne dediğini unuttum bugun 1 mi 2 mi dedi ama baktım tozlar çok az 2şer almaya başladım :) bi zararı olmaz heralde

yok hiç bi yan etkisi yokmuş, ilaç değil zaten vitamin takviyesi gibi bişi. hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah çok bekletmez bebeklerimiz bizi..

canım başka bi başlık var bunla ilgili ben de bugün sipariş ettim pazartesi gelicekmiş başlayacam buna da. 80 yaşındaki teyzelere döndüm avuç avuç hap yutuyorum resmen:KK53: başık var 45 sayfa yazılmış fakat gebe kalanlar dönmemiş geri hiç. yani yazanlar genelde kullanıp hamile kalan var mı demiş bırakmış. ama yazanların yarısı şu an gebe:KK66: deneyelim bakalım inş Rabbim sebep eder kavuşuruz miniklerimize

ayy kızlar bende okudum yazılanları bendede çikolata kisti var acaba içsem işe yararmı siz hamile kalırsanız bende sonradan içeyim bakalım hamilelik olursa yazın buraya lütfen

merhaba bayanlar bende inofolice bugun itibariyle başladım yumurtaları büyütmede geliştirmede etkisi varmış ve folik asit bulunuyor içinde besliyormuş daha kolay hamile kalınıyormuş dedi doktorum.. siz kullananlar nasıl souçlar aldınız? hamıle kalanlar var mı çok merak ediyorum
Pko vardı bende doktorum ınofolic verdi gebeligimi kolaylaştırmak için 1 ay da gebe kaldım. ama ben daha önce gebe kalmayi dusunmedigim için korunuyordum. adetlerim çok duzensizdi. şimdi bebis i mızı bekliyoruz çok şükür

ben 1. kutuyu bitirdim hamile olduğumu öğrendim. 2 kutu elimde var almak isteyenlere 20 tl satarım hepsini

ben 1. kutuyu bitirdim hamile olduğumu öğrendim. 2 kutu elimde var almak isteyenlere 20 tl satarım hepsini
Ben hamile kaldigimda elimde vardı doktor folik asit yazacakti elimde inofolic olunca onu kullan dedi. Başka folik asit almadım. Satmana gerek yok kendin kullanabilirsin

X