inofolic kullananlar veya kullanmış olanlar :s

ysmnbyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
259
47
34
Arkadaşlar 9 martta inofolic kullanmaya başladm. Sabah 2 akşam 2 verdi doktor. aşırı adet duzensizligim var yumurtalarn yavaş dedi verdi. Aranzda kullanıp bebek için fayda gorenler varmı??

hala kullananlar mide bulantısı yapıyormu bende son zamanlarda bulantı yapmaya başladı..

merhaba inofolic 3 kutu almıştım hamile kalmak için doktor önermişti. ben 1. kutuyu bitirdim hamile olduğumu öğrendim. 2 kutu elimde var almak isteyenlere 20 tl satarım hepsini

Bende bu ay kullandim sabah aksam bir kapsül tabi yaninda klomende kullandim adetime 10 gun var henuz hamilelik konusunda bir faydasi olup olmadigini bilmiyorum ama bende niyde bulantisi yapmadi

Arkadaşlar 9 martta inofolic kullanmaya başladm. Sabah 2 akşam 2 verdi doktor. aşırı adet duzensizligim var yumurtalarn yavaş dedi verdi. Aranzda kullanıp bebek için fayda gorenler varmı??

hala kullananlar mide bulantısı yapıyormu bende son zamanlarda bulantı yapmaya başladı..
Bende aynı şekilde 2 sabah 2 akşam kullandım mide bulantısı yapmadı. Pko vardı Yaklaşık 1 -1.5 ay sonra da hamile kaldım

Hayırlı olsun canım. Ben hamilede kalamadım.. insallah saglıkla kucagına alırsın...
Amin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zaman da sizde hayırlı haber alırsınız kullanmaya devam ediyor musunuz ?

X