• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanip gebe kalanlar lutfen yazar misiniz

Merhaba. İnofolice yeni basladim 2 kutu bitti bendede adet gecikmesi yapti. 7 gündür gelen yok ama ciddi bel ve kasik ağrisi var. Wc ye gidiyorum surekli oldum sanip ama yok. Idrar testi surekli negatif. Bende ilactan oldugunu dusunuyorum ama cok can sıkıci bi durum oldu.senin kac gun gecikti????
Benim de gecikti, ama ondan mı başka birşeyfen mi bilmiyorum,pko da varmış bende

Benim de gecikti, ama ondan mı başka birşeyfen mi bilmiyorum,pko da varmış bende
Kasık ağrısı da bu ay çok fazla var,gaz var gibi bir de sancı, bi akşam nerdeyse acillik olacaktım da ağrı kesici yaparlarsa diye gitmedim

Merhaba. İnofolice yeni basladim 2 kutu bitti bendede adet gecikmesi yapti. 7 gündür gelen yok ama ciddi bel ve kasik ağrisi var. Wc ye gidiyorum surekli oldum sanip ama yok. Idrar testi surekli negatif. Bende ilactan oldugunu dusunuyorum ama cok can sıkıci bi durum oldu.senin kac gun gecikti????
Benim bir hafta gecikmişti zaten iki ay sonrasında gebe kaldım ben inofoliği çok kullanmadım bir ay kullandım sadece inşallah sizde en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

Teşekkur ederim cevabiniz ve iyi dilekleriniz için. Bugun 19 gün oldu gelen giden yok. Biraktim inofolici bende.

Bu arada ben pcoluyim oyuzden doktor inofolic vermişti bana toz olanını kullandım adetlerim duzensizdi ilk kullandigimda 45.gun adet oldum sonraki ay yumurtlama akıntısı yaşadım pembe akıntı adet zamanıda hamile olduğumu öğrendim önce Rabbimin izniyle inofolic vesile oldu

Bu arada ben pcoluyim oyuzden doktor inofolic vermişti bana toz olanını kullandım adetlerim duzensizdi ilk kullandigimda 45.gun adet oldum sonraki ay yumurtlama akıntısı yaşadım pembe akıntı adet zamanıda hamile olduğumu öğrendim önce Rabbimin izniyle inofolic vesile oldu
45 günluk sürede hep ictinmi peki inofolic i.

Ayol ne çok şey var ya bendemi alsam napsam acaba kızlar yaaa

Adetleriniz duzenliyse bence hiç bulasmayin inofolic zaten pkolular için tavsiye edilen bir folic asit
Yani çok fazla olan ağrılarımı saymazsak düzenli bu ay aynı gün 2 ağrı kesici içtin yine kıvrandım

Benim adetlerim son 6 aydir duzenliydi 28 günde oluyordum. Bu ay inofic kullandim 2 kutu bitti 19 gün gecikti adetim şimdi. Pcolulara daha uygun bencede

İnofolic combiyi 3 ay sabahları 1 tane olarak kullandım ama hamilelik olmadı. Nasip kısmet...

Back
X