- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 29
Amin canım evet öyle, buda imtihan ne yapalım :)Allah kimseye yaşatmasın, yaşayan biliyor gerçekten Yaşamayana yalan geliyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım evet öyle, buda imtihan ne yapalım :)Allah kimseye yaşatmasın, yaşayan biliyor gerçekten Yaşamayana yalan geliyor :)
Benim de gecikti, ama ondan mı başka birşeyfen mi bilmiyorum,pko da varmış bendeMerhaba. İnofolice yeni basladim 2 kutu bitti bendede adet gecikmesi yapti. 7 gündür gelen yok ama ciddi bel ve kasik ağrisi var. Wc ye gidiyorum surekli oldum sanip ama yok. Idrar testi surekli negatif. Bende ilactan oldugunu dusunuyorum ama cok can sıkıci bi durum oldu.senin kac gun gecikti????
Kasık ağrısı da bu ay çok fazla var,gaz var gibi bir de sancı, bi akşam nerdeyse acillik olacaktım da ağrı kesici yaparlarsa diye gitmedimBenim de gecikti, ama ondan mı başka birşeyfen mi bilmiyorum,pko da varmış bende
Benim bir hafta gecikmişti zaten iki ay sonrasında gebe kaldım ben inofoliği çok kullanmadım bir ay kullandım sadece inşallah sizde en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınızMerhaba. İnofolice yeni basladim 2 kutu bitti bendede adet gecikmesi yapti. 7 gündür gelen yok ama ciddi bel ve kasik ağrisi var. Wc ye gidiyorum surekli oldum sanip ama yok. Idrar testi surekli negatif. Bende ilactan oldugunu dusunuyorum ama cok can sıkıci bi durum oldu.senin kac gun gecikti????
45 günluk sürede hep ictinmi peki inofolic i.Bu arada ben pcoluyim oyuzden doktor inofolic vermişti bana toz olanını kullandım adetlerim duzensizdi ilk kullandigimda 45.gun adet oldum sonraki ay yumurtlama akıntısı yaşadım pembe akıntı adet zamanıda hamile olduğumu öğrendim önce Rabbimin izniyle inofolic vesile oldu
Evet ben hiç bırakmadım adetliykende içtim bırakma dedi doktor45 günluk sürede hep ictinmi peki inofolic i.
Adetleriniz duzenliyse bence hiç bulasmayin inofolic zaten pkolular için tavsiye edilen bir folic asitAyol ne çok şey var ya bendemi alsam napsam acaba kızlar yaaa
Yani çok fazla olan ağrılarımı saymazsak düzenli bu ay aynı gün 2 ağrı kesici içtin yine kıvrandımAdetleriniz duzenliyse bence hiç bulasmayin inofolic zaten pkolular için tavsiye edilen bir folic asit