inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

zaten bende siparis uzerine getirtiyorum doktur bana cabuk gebe kalmaya yardimci olacak dedi seninki sana ne diye verdi

slm kizlar banada doktur verdi gecen aydan beri kullaniyorum bu ay yine gebelik olmadi ama ben hap olanindan kullaniyorum benim gibi hap olarak kullanan var mi zaten bende siparis uzerine getirtiyorum doktur bana cabuk gebe kalmaya yardimci olacak dedi seninki sana ne diye verdi
bana dr. vermedi ben kendim başladım. 2 kürtajım var benim malesef. 3. gebelik için çalışıyorum ve biraz hızlandırmak istedim. yumurtlama sorunum yok ama inşallah hata yapmamışımdır.

ben adetime 1 gun kala basladim gunde 1 tane sabah kalkarkalmaz kullaniorum ac karnina adetin 10 veya 11 . gunu de yumurtaldim ovulasyon testine gore suan beklemedeyim ama adet gunune kadar gun asiri iliski dusnuyorum . arastirdigim sitelerdede 3 ay duznli kullanimda gercekten etkisi varmis . pko lu hastalar 6 ay kadar kullanmasi gerekiyomus
Kullandığım ilk ayda hamile kaldım.

bana dr. vermedi ben kendim başladım. 2 kürtajım var benim malesef. 3. gebelik için çalışıyorum ve biraz hızlandırmak istedim. yumurtlama sorunum yok ama inşallah hata yapmamışımdır.

inslh en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsin .. sonucta inofolic ilac degil vitamin takviyesi bu yuzden icin rahat etsin

inslh en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsin .. sonucta inofolic ilac degil vitamin takviyesi bu yuzden icin rahat etsin
inşallah canım hepimize nasip etsin Allah. bakalım daha çatlmadı yumurtam bugün 15. gün ama neden çatlamadı bilemedimki. acaba ters etkimi yaptı. 14. gün çatlardı. inşallah bugün çatlama olur.

herzman ayni gun yumurta catliycak die bi kaide yok tatlim . benm adet dngum 31 gun benm bu ay 10. gun cift cizgiyi yakaladim mesela . sabirla bekle testerini yap en kisa zamanda catlar eminim

yok canm iyide yapmissin doktur bana sende sorun yok bunu kullanirsan cabuk gebe kalirsin dedi Allah yardimcimiz olsun tez zamanda kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

sanada doktur mu tavsiye etti canim yoksa sen kendin mi basladin kullanmaya

herzman ayni gun yumurta catliycak die bi kaide yok tatlim . benm adet dngum 31 gun benm bu ay 10. gun cift cizgiyi yakaladim mesela . sabirla bekle testerini yap en kisa zamanda catlar eminim
çatladı canım çok şükür bugün. ters etki yapmamış :)
yok canm iyide yapmissin doktur bana sende sorun yok bunu kullanirsan cabuk gebe kalirsin dedi Allah yardimcimiz olsun tez zamanda kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
iyi canım içim rahatladı. inşallah bize nasib olur hayırlı ve sağlıklı bebişler.

değerlendirdik bakalım canım. inşallah bebiş gelmiştir. ilk 2 ay çok iyi değerlendirememiştik. bu ay iyi oldu ve şimdiden heyecan bastı. inşallah hüsranla sonuçlanmaz. birde ben dış gebelik geçirdim sağ taraftan. yumurtam solda gelişti bu ay. ilk 2 ay sağdaydı. o yüzden çok çok istiyorum bu ay gebe kalmayı. inşallah bu defa sorunsuz bir gebelik olur.

değerlendirdik bakalım canım. inşallah bebiş gelmiştir. ilk 2 ay çok iyi değerlendirememiştik. bu ay iyi oldu ve şimdiden heyecan bastı. inşallah hüsranla sonuçlanmaz. birde ben dış gebelik geçirdim sağ taraftan. yumurtam solda gelişti bu ay. ilk 2 ay sağdaydı. o yüzden çok çok istiyorum bu ay gebe kalmayı. inşallah bu defa sorunsuz bir gebelik olur.

inslh cnm umitsizlige kapilmak yok bi kere dis gebelik oldu diye hep olucak die bi sey yok ki sen gonlunu ferah tut inlsh bebsin en kisa zmanda tutunur anacigina

arkadaşlar ben az önce aranıza katıldım. yedi aydır bebek için çalışıyoruz ama malesef halen hamile kalamadım.
bende de eşimde de sorun yok. inofolic kullanıp hamile kalanları duyunca ben de doktoruma danıştım ve kullanabilirsin dedi. yaklaşık 13-14 gündür sabah 2 akşam 2 kullanıyorum aç karnına. adetimin ikinci gününde serophene de kullanmaya başladım yumurtalarım daha iyi gelişsin diye verdi doktor. sizce ben de bu ay hamile kalabilir miyim?
cuma günü doktor kontrolüm var yumurtaların gelişimine bakacakmış

arkadaşlar ben az önce aranıza katıldım. yedi aydır bebek için çalışıyoruz ama malesef halen hamile kalamadım.
bende de eşimde de sorun yok. inofolic kullanıp hamile kalanları duyunca ben de doktoruma danıştım ve kullanabilirsin dedi. yaklaşık 13-14 gündür sabah 2 akşam 2 kullanıyorum aç karnına. adetimin ikinci gününde serophene de kullanmaya başladım yumurtalarım daha iyi gelişsin diye verdi doktor. sizce ben de bu ay hamile kalabilir miyim?

inslh tatlim hamile kalirsin .. adet duzenin nasil . ben gunde 1 tane kullaniyorum inofolic bende mi sabah aksam mi icsem acaba

inslh tatlim hamile kalirsin .. adet duzenin nasil . ben gunde 1 tane kullaniyorum inofolic bende mi sabah aksam mi icsem acaba

aslında çok düzenliydi önceden ama bebek isteyemeye başladıktan sonra düzensizleşmeye başladı. belki de psikolojik olarak etkilenmişimdir diye düşünüyorum

inşallah olur canım. 7 ay çok uzun değil ama. hiç bir sorun olmamasına rağmen hemen olmuyor malesef. yumurtlaradüzenli gelişse ve çatlasada bazen olmuyor. ama madem eşinde de sorun yokmuş ozaman 3-4 ay daha olmazsa hsg çekilirsin. için rahat eder.

inşallah olur canım. 7 ay çok uzun değil ama. hiç bir sorun olmamasına rağmen hemen olmuyor malesef. yumurtlaradüzenli gelişse ve çatlasada bazen olmuyor. ama madem eşinde de sorun yokmuş ozaman 3-4 ay daha olmazsa hsg çekilirsin. için rahat eder.
inşallah canım yaa :( baktım ki herkes bu konuda yorumlarını yapıyor ben de üye olup kendi derdimi yazayım dedim.
sorunu olmayanlarda inofolic çok etkiliymiş kimisi ilk kullandıkları ayda hamile kalıyormuş. benimki de bir umut işte...

Back
X