inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

benim test yaptırmak için en azından bir haftaya daha ihtiyacım var. inşallah o zamana ben de sizler gibi güzel haberler veririm. o zamana kadar inofolic kullanmaya devam :KK66:
sende herhangi bir belirti falan var mıydı?

sabirla bekle canm zamani gelince hepsi oluyo inofolic aksatma yeter ben bi ara 2 gunluk ara vermistim sonra yine basladim

canm beniim en buyuk belirtim 10 gundur suren bel agrisi oturup kalkrken cok zorlaniyodum ters hareket yaptim yada gecen ay isi birakmistim butun gun yatmaktan diye dusundum aklima hamilelik geliyodu ama cok baglamak istemedim .. 3 4 gun onecede goguslerim agirmaya basladi .. ara ara kasiklarima batma oluyodu o kadar .. bence en buyuk belirti iki gundur adet olcakmisim gibi karnim agriyodu cok hafif 2 dk suruyodu bugun kan verdikten sonra yine adet olcakmisim gibi karnima agri girdi sadece akinti geldi ....
ya benim de bir süredir sancım var ama sanki adet olacakmışım gibi geliyor. öyle çok fazla bel ağrısı da olmuyor sadece geçen hafta bir kere oldu sabah. ama bugün sabah batmalarım vardı. diyorum ya muhtemelen kendime belirtiler uyduruyorum. allah hepimizin hakkında en hayılısını versin inşallah.

ya benim de bir süredir sancım var ama sanki adet olacakmışım gibi geliyor. öyle çok fazla bel ağrısı da olmuyor sadece geçen hafta bir kere oldu sabah. ama bugün sabah batmalarım vardı. diyorum ya muhtemelen kendime belirtiler uyduruyorum. allah hepimizin hakkında en hayılısını versin inşallah.

diyorum ya bel agrisi gogus agrisi onlar degilde bence adet olucakmisim gibi agri giriyo bence en buyuk belirti bu ... bende onceden habire bu kesin belirti bu diyodum ama malesef herkeste farkli belirti veriyo vucut sonucta herkesin organizmasi farkli . ben zaten benm sonuca gore 2 haftalik hamile oluyorum buyuk ihtimal gec dollenme bat 6 mayis ti cunku .. calismalara devam canm hic belli olmaz ne zman olacagi bazilari 1 hafta kala gebe kaliyo

diyorum ya bel agrisi gogus agrisi onlar degilde bence adet olucakmisim gibi agri giriyo bence en buyuk belirti bu ... bende onceden habire bu kesin belirti bu diyodum ama malesef herkeste farkli belirti veriyo vucut sonucta herkesin organizmasi farkli . ben zaten benm sonuca gore 2 haftalik hamile oluyorum buyuk ihtimal gec dollenme bat 6 mayis ti cunku .. calismalara devam canm hic belli olmaz ne zman olacagi bazilari 1 hafta kala gebe kaliyo
ama ben çatlatma iğnesi olduğum için yumurtalarımın ne zaman çatladığı belli. 14. günde doktora gittiğim zaman çatlamış yumurtaların artık normal hayatınıza dönebilirsiniz demişti. geçti yani artık ya hamileyimdir ya değilimdir benim için bir üçüncü ihtimal yok.

o zman umidimizi kaybetmiyoruz pozitif dusunuyoruz ve her sey pozitif oluyoo sadece azicik sabirr bitanem eminim haftaya baska topikte subat anneeri yada mart anneleri topigine katilicaz orda sohbetimize devam edicez

Allah duysun sesini inşallah. ben de bu ay hamile kalamasam bile devam edicem kullanmaya. daha önce benim de başımdan böyle bir şey geçtiği için anlıyorum ne demek istediğini. inşallah hayırlısıyla gerçek ve sağlıklı bebişlere seviniriz artık en kısa zamanda

bence kendini gerçekten boşuna üzüyorsun değerin çok güzel. 2-3 katı kadar artması çok normal lütfen stres yapma kendine

haklısın canım boşa sters yapıp bebeğime zarar vermiyorum artık. inşallah her şey hepimiz adına güzel olacak :KK68:

ama ben çatlatma iğnesi olduğum için yumurtalarımın ne zaman çatladığı belli. 14. günde doktora gittiğim zaman çatlamış yumurtaların artık normal hayatınıza dönebilirsiniz demişti. geçti yani artık ya hamileyimdir ya değilimdir benim için bir üçüncü ihtimal yok.
inşallah sendende duyucaz güzel haberler arkadaşım, ama bu işte sabır çok çok önemli. incir kürü ve inofolik eşlerede keçi boynuzu :) sonuç er yada geç oluyor. ama sizinde dediğiniz gibi pozitif olmak çok önemli. en hayırlısı olsun hakkımızda. ben gibi panik olmayın lütfen.

inşallah sendende duyucaz güzel haberler arkadaşım, ama bu işte sabır çok çok önemli. incir kürü ve inofolik eşlerede keçi boynuzu :) sonuç er yada geç oluyor. ama sizinde dediğiniz gibi pozitif olmak çok önemli. en hayırlısı olsun hakkımızda. ben gibi panik olmayın lütfen.
Ben kafama cok takiyorum walla devamli aklimda.. Ben bu keci boynuzu kurunu bilmiyorum ama :) dedigin gibi allah hakkimizda en hayirlisini versin bu ilacla herkes hamile kalmis darisi da bana inşallah

selam kızlar .bu infolıc doktor yazmadan alamıyormuyuz eczaneden alamammı
ben aldım canım, alınıyor genelde depodan getiriyorlar.
Ben kafama cok takiyorum walla devamli aklimda.. Ben bu keci boynuzu kurunu bilmiyorum ama :) dedigin gibi allah hakkimizda en hayirlisini versin bu ilacla herkes hamile kalmis darisi da bana inşallah
amin canım darısı başına,güzel haberlerini duyucaz inşallah. seni çok iyi anlıyorum kafana takmadan omuyor. bende hiç rahat olamadım. rahat ol gibi sözler söylesem boş ama ümitli ol, mutlaka olacak. keçi boynuzu şöyle : yarım litre kaynamış suya 6-7 tane keçi boynuzunu 3-4 parçaya bölüp 6 dk kaynatıyoruz. kapağı kapalı şekilde 20 dk demleniyor. ve süzüp içiliyor. kalan dolapta saklanabilir. baya faydalıymış. özellikle hızda.

ben aldım canım, alınıyor genelde depodan getiriyorlar.

amin canım darısı başına,güzel haberlerini duyucaz inşallah. seni çok iyi anlıyorum kafana takmadan omuyor. bende hiç rahat olamadım. rahat ol gibi sözler söylesem boş ama ümitli ol, mutlaka olacak. keçi boynuzu şöyle : yarım litre kaynamış suya 6-7 tane keçi boynuzunu 3-4 parçaya bölüp 6 dk kaynatıyoruz. kapağı kapalı şekilde 20 dk demleniyor. ve süzüp içiliyor. kalan dolapta saklanabilir. baya faydalıymış. özellikle hızda.
canım inşallah bu ay güzel haberler alırım. aslında çok ümitliyim ama bu ümidim boşa düşerse çok üzülürüm diye olumsuzu düşünüyorum birazda.
bu keçi boynuzu kürünü devamlı mı içmesi gerekiyor?

Kızlar merhaba bende inofolic kullanmaya başladım. Yumurtaların gelişmesini ve kalitesini mi artırıyor??? biraz bilgi verebilirseniz :(

Kızlar merhaba bende inofolic kullanmaya başladım. Yumurtaların gelişmesini ve kalitesini mi artırıyor??? biraz bilgi verebilirseniz :KK43:
ya sanırım kalitesini arttırıyor. normalde pko hastaları kullanıyor ama sorunu olmayanlar da kullandığı zaman hamile kalmalarını hızlandırıyor. sorunu olmadığı halde kullananların çoğu kullandıkları ilk ay hamile kalmış

canım inşallah bu ay güzel haberler alırım. aslında çok ümitliyim ama bu ümidim boşa düşerse çok üzülürüm diye olumsuzu düşünüyorum birazda.
bu keçi boynuzu kürünü devamlı mı içmesi gerekiyor?
ümitli ol tabiki canım. ama negatif olursada hiç üzülme, bidahaki aya daha iyisi olur diye düşün. ben ilk defa yaptım eşime canım. oda düzenli değildi. ama günlük içse enazından senin adet günü başlasa oda iyi olur bence. yine bi araştır istersen. tadı çok iyi değilmiş sürekli içmek istemeyebilir

Kızlar merhaba bende inofolic kullanmaya başladım. Yumurtaların gelişmesini ve kalitesini mi artırıyor??? biraz bilgi verebilirseniz :KK43:
benimde çok bilgim yok canım. buradan öğrendim bende gebe kalmayı özellikle pkolular için kolaylaştırıyormuş. galiba hem çatlamaya hemde gelişmesine katkı sağlıyor. ben dr. önermeden kullandım zararını görmedim. ama çok kullanmadım. günde 1 tane

Back
X