- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
Benimki duzensizdi canim. Gerci duzenliydi de korunmayi birakinca duzensizlesti 15 20 gun gecikiyordu. Simdi duzene girdi
bir tek bu belirtin mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki duzensizdi canim. Gerci duzenliydi de korunmayi birakinca duzensizlesti 15 20 gun gecikiyordu. Simdi duzene girdi
İnş cnm denemekten zarar gelmez :) ne buldysak artk:)Bende alayim o zaman insallah faydasini goruruz. Herseyden umutlaniyoruz bakali ne zaman olacak :)
Evet canim killanma kist vs yok.. Sadece gec yumurtluyorum. :)bir tek bu belirtin mi var
Oyle canim. Bal tarcin corek otu karisimida yapiyorum. Progestanda kullaniyorum. İnofolicte kullanayim ohhh hepsi bir arada :) birde dort cuma 1000 Ya Evvel 707 Ya Varis okumaya basladim ikinci cumam bu :) hergün fetih okumakta iyiymis. Ama onlara baslayamadim henüz. 41 yasin ve meryem süreside var. Bir suru sey ogrendim burdanİnş cnm denemekten zarar gelmez :) ne buldysak artk:)
Tarlusal kullanma birak adetin nezaman geliyorsa ozaman olursun. Ben kullandim hamileymissim cocuk dustu. Tatlusaldanmi kaynakli bilmiyorum ama kullanma derim.tebrik ederim arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin.Bana da doktorum bugün bunu verdi ama peki ne zaman başlamam gerek?BEn şimdi tarlusal kullanacağım sonra adet olacağım sonra klomene başlayacağım.Bu ilacı adet olunca mı kullanmaya başlayacağım??yardımcı olun lütfen doktora ne zaman başlayım diye sormayı unuttuuumm![]()
merhaba cnm ,
bende pko hastasıyım. benimde doktorum vermişti. 1 sene kullandım sonra hamile kaldım. ondan dolayımı oldum bilmiyorum tabi takdir ilahi yani.
umarım en kısa sürede sende aramıza katılırsın :)
Aleyküm selam canim.. Cook sevindim senin adina . Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasip eder insallah.. Bir ay mi kullandin ? Ne zaman başladin ? Cok sevindim ya gercekten insallah darisi başimiza ..Selamünaleyküm
14 aydır çocuk istiyorduk fakat doktora gitmemiştik. Birkaç aydır bu siteden yazılanları takip ediyorum. İnofolic hakkında yazılanlar çok mantıklı geldi ve kullanmaya karar verdim. Aynı zamanda Hz Zekeriya'nın duasını da sürekli olarak okuyordum. Eğer hamile kalırsam yaşadıklarımı burda yazacağıma dair kendime söz verdim. Ve bir ay kullandıktan sonra hamile kaldım. Kullandığım inofolic ve manevi olarak beni rahatlatan dua. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ümidinizi kaybetmeyin. Allaha emanet olun kardeşlerim.
Selamünaleyküm
14 aydır çocuk istiyorduk fakat doktora gitmemiştik. Birkaç aydır bu siteden yazılanları takip ediyorum. İnofolic hakkında yazılanlar çok mantıklı geldi ve kullanmaya karar verdim. Aynı zamanda Hz Zekeriya'nın duasını da sürekli olarak okuyordum. Eğer hamile kalırsam yaşadıklarımı burda yazacağıma dair kendime söz verdim. Ve bir ay kullandıktan sonra hamile kaldım. Kullandığım inofolic ve manevi olarak beni rahatlatan dua. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ümidinizi kaybetmeyin. Allaha emanet olun kardeşlerim.[/QUOTE aralıksız mı devam ettin inofolic e hiç bırakmadan hergün mü içtin
Aleyküm selam canim.. Cook sevindim senin adina . Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasip eder insallah.. Bir ay mi kullandin ? Ne zaman başladin ? Cok sevindim ya gercekten insallah darisi başimiza ..
Aleyküm selam canim.. Cook sevindim senin adina . Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasip eder insallah.. Bir ay mi kullandin ? Ne zaman başladin ? Cok sevindim ya gercekten insallah darisi başimiza ..
Hayırlı olsun canim. Hanginsini kullandin toz olan mi hap seklinde olani mi[/QUOTE]HayırlıE="Prison_06, post: 46549950, member: 757627"]Selamünaleyküm
14 aydır çocuk istiyorduk fakat doktora gitmemiştik. Birkaç aydır bu siteden yazılanları takip ediyorum. İnofolic hakkında yazılanlar çok mantıklı geldi ve kullanmaya karar verdim. Aynı zamanda Hz Zekeriya'nın duasını da sürekli olarak okuyordum. Eğer hamile kalırsam yaşadıklarımı burda yazacağıma dair kendime söz verdim. Ve bir ay kullandıktan sonra hamile kaldım. Kullandığım inofolic ve manevi olarak beni rahatlatan dua. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ümidinizi kaybetmeyin. Allaha emanet olun kardeşlerim.
Çok teşekkür ederim toz olandan kullandım düzenli olarak sabah aç karnına bir bardak su ileHayırlı olsun canim. Hanginsini kullandin toz olan mi hap seklinde olani mi
Selamünaleyküm
mrb bende bu ay deneyeyim diyorum ama folik asitle kullanılabilirmi acaba bilgin varmı canımÇok teşekkür ederim toz olandan kullandım düzenli olarak sabah aç karnına bir bardak su ile
Aç alınca etkisi daha fazla oluyormuş
amın cnım ınş.senıde tebrık ederım.pekı adetlerın nasıldı senın duzenlı gelırmıydı??