inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ben geçen yıl1 ay kadar kullandım günde1 paket ondan mı bana etki etmedi acaba.ki bende aşırı düzensizlik yok.doğum kontrol hapı kullanmadım hic.hep soğan ve aslan pencesi kürü ile düzene soktum.

En etkilisi gunde 4 poset cnm.

Erteleme cnm genede sen
Anladım canım sağol.ertelemek istemiyorum ama insan da bi yandan doğal yolla olsun istiyor.madden ve manen o kadar yoruldum ki onu dene olmadı bunu dene.aşılama bile yaptırmadan tüp bebeğe karar verdik bizde.bide yaşım 29 ençok o beni strese sokuyor.

Anladım canım sağol.ertelemek istemiyorum ama insan da bi yandan doğal yolla olsun istiyor.madden ve manen o kadar yoruldum ki onu dene olmadı bunu dene.aşılama bile yaptırmadan tüp bebeğe karar verdik bizde.bide yaşım 29 ençok o beni strese sokuyor.

Canim neden asilama denemiyorsun seeeen????belki olacak

Herhangi bi durum derken pko var işte bende.geçen yıl 1 ay kadar kullanmış idim bıraktım şimdi gittiğim doktor.2-3 aya etki eder dedi.bende anlamadım yunurta kalitesi artar dedi.ki biz zaten tüp bebeğe karar verdik iğneler ile zaten yumurtalar geliştirilecek neden gerek duydu anlamadım.
Folik asit bebeğin sinir sistemi, beyin yapısı için cok gerekli bir vitamin. Her nekadar iğnelerle yumurta büyüse bile yumurtaların kalitesi folik aside bağlı

Folik asit bebeğin sinir sistemi, beyin yapısı için cok gerekli bir vitamin. Her nekadar iğnelerle yumurta büyüse bile yumurtaların kalitesi folik aside bağlı
Onu biliyorum da sadece folik asit neden önermedi onu anlamadım.öncesinden gittiğim diğer doktorlar sadece folbiol verdi hep.

Kızlar meraba bbde 3yıldr cocuk istiyorum olmuyor bnde de polıkıstık over varmış bu ay öğrendim bi aşılama yaptım olmadı esimde sperm hareketi yavas doktor bna glifor ve ınofolic verdi ama bnde mide bulantısı yapıyor sizde öyle bir şey var mı bıraksam mı acaba

Kızlar meraba bbde 3yıldr cocuk istiyorum olmuyor bnde de polıkıstık over varmış bu ay öğrendim bi aşılama yaptım olmadı esimde sperm hareketi yavas doktor bna glifor ve ınofolic verdi ama bnde mide bulantısı yapıyor sizde öyle bir şey var mı bıraksam mı acaba
İlaçların prospektüsünü okuyun. Yan etkilerine bakın

Ben brakma derim cnm

ita555, post: 47180355, member: 666567"]Anladim cnm olsun oda ayni nasilsa.ama neden miden bulandi ki.cok az bi seker tadi war bska bisiyi yok onun kiz.tadi bile belirsiz :))))[/QUOTE

Canım zaten tad yokki su zannediyorum ama içiyorum zorla içiyorum midem cpk kötü oluyor günde iki kez kullanıyordum bire düşürdüm

Back
X