• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

tatlım kan makınası bozukmuymus neymıs bı gıtım pztesı gelıp bı daha verın dedı ne geldıyse kanın basına artık sınır oldum bı yarım saat de cekmeden adet oldum malesefff :43:

canın sagolsun canım insallah subatta gelir bebişin canım ates ölçme yada ovulayson testi denedinmi onlarıda denesene[/QUOTE]

ya ovulasyıon testını ne kadar denedıysemm hep sılık cıktı ıkıncı cızgı sınır oldum pcolyum ya ovulasyon testı saglıklı sonuıc vermıyormus kacıncı gun baslayacagın bellı dıl yanı ama ates olcme yontemını bılmıyorumm hıc :50:

canın sagolsun canım insallah subatta gelir bebişin canım ates ölçme yada ovulayson testi denedinmi onlarıda denesene

ya ovulasyıon testını ne kadar denedıysemm hep sılık cıktı ıkıncı cızgı sınır oldum pcolyum ya ovulasyon testı saglıklı sonuıc vermıyormus kacıncı gun baslayacagın bellı dıl yanı ama ates olcme yontemını bılmıyorumm hıc :50:[/QUOTE]

canım bence dene onuda forumda var

Ahh canim umarim en kisa zamanda hamile kaliriz.. Yine birinin hamile olduğunu duydum nedense uzukuuorum uzulmek istemiyorum tabi ki Rabbim bebeklerini onlara bagislasin ama napayim tutamıyorum kendimi... O zamanda daha çok hirslaniyorum bebis için bakalim ... :43:

boyle yapma cnm kendıne zarar verırsın bunun yerıne mutlulukları paylas ve bol duA et onun da vardır bır zamanı elbet :16:
Canim çok dua ediyorum onların adina sevinoyorum tabi ki ama kendi adima da çok üzülüyorum ...
Umarim hamilesindir canim...

insallah cnm kan verdım aksam ustu alıcam sonucu bakalım :50:
Canim hayirlisi olur inşallah...
canım durumu yaz cok merak ettim

tatlım kan makınası bozukmuymus neymıs bı gıtım pztesı gelıp bı daha verın dedı ne geldıyse kanın basına artık sınır oldum bı yarım saat de cekmeden adet oldum malesefff :43:[/QUOTE]

Olsun canim saglik olsun inşallah şubat ayındaiinşallah bebislerimiz gelecekhepimizin....

canın sagolsun canım insallah subatta gelir bebişin canım ates ölçme yada ovulayson testi denedinmi onlarıda denesene

ya ovulasyıon testını ne kadar denedıysemm hep sılık cıktı ıkıncı cızgı sınır oldum pcolyum ya ovulasyon testı saglıklı sonuıc vermıyormus kacıncı gun baslayacagın bellı dıl yanı ama ates olcme yontemını bılmıyorumm hıc :50:[/QUOTE]

Canlar ovulaston testini eczaneden mi aliyorsunuz ? Bende denesem mj acaba ?siz nezamandir bebis istiyorsunuz ?

Canim hayirlisi olur inşallah...

tatlım kan makınası bozukmuymus neymıs bı gıtım pztesı gelıp bı daha verın dedı ne geldıyse kanın basına artık sınır oldum bı yarım saat de cekmeden adet oldum malesefff :43:

Olsun canim saglik olsun inşallah şubat ayındaiinşallah bebislerimiz gelecekhepimizin....[/QUOTE]

aminn cnmmm aminnnnnnn:2:

ya ovulasyıon testını ne kadar denedıysemm hep sılık cıktı ıkıncı cızgı sınır oldum pcolyum ya ovulasyon testı saglıklı sonuıc vermıyormus kacıncı gun baslayacagın bellı dıl yanı ama ates olcme yontemını bılmıyorumm hıc :50:

Canlar ovulaston testini eczaneden mi aliyorsunuz ? Bende denesem mj acaba ?siz nezamandir bebis istiyorsunuz ?[/QUOTE]

cnm bn netten aldım labaquık dıye bı marka ama bnde pcolu oldugum ıcın gosteermdı bı sonuc pcoluysan bosa o kadar para verme derım cnm ama sen bılırsın yınede

Canlar ovulaston testini eczaneden mi aliyorsunuz ? Bende denesem mj acaba ?siz nezamandir bebis istiyorsunuz ?

cnm bn netten aldım labaquık dıye bı marka ama bnde pcolu oldugum ıcın gosteermdı bı sonuc pcoluysan bosa o kadar para verme derım cnm ama sen bılırsın yınede[/QUOTE]

Maalesef pkoluyum canim.. Almiyim o zaman napiyim bize hic biseyin fayda edeceği yok bu ggidişle :D

insallah bebişin süpriz yapar sana insallah hamissindir bencede doktora git canım.insallah insallah 2014 bizimiçin ugurlu olsun insallah.serephone içince bende aynı seyleri yasarsam yazarım canım.doktor sonucunu haber etmeyi unutma:16:

Hayatım dayanamadım cuma doktora gittim.İyiki de gitmişim 2 tane kist oluşmuş yumurtalar çok büyümüş ve çatlamamış hala adet olmadım çok canım sıkıldı tarsual içiyorum şimdi.Tabii sizin de yazdıklarınızı okuyunca şüphelendim yumurta takibi yapmadığı için farklı bir doktora gittim oda aynı şeyi söyledi yani bu ilaçlara başlandığında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi mutlaka yapılması lazım dedi.Bu ayda doktor kurbanı oldum çok üzüldüm:50:Şimdi tarsual verdi onu içiyorum inş kistler gider beni fazla uğraştırmaz doktoruda değiştirdim zaten çok sinir oldum:47:Sen ne yaptın hayatım merak ettim

canın sagolsun canım insallah subatta gelir bebişin canım ates ölçme yada ovulayson testi denedinmi onlarıda denesene[/QUOTE]

Yeni gördüm hayatım olsun hiç üzülme yola devam:10: inşallah şubat ayında yüzümüz güler:16:

Hayatım dayanamadım cuma doktora gittim.İyiki de gitmişim 2 tane kist oluşmuş yumurtalar çok büyümüş ve çatlamamış hala adet olmadım çok canım sıkıldı tarsual içiyorum şimdi.Tabii sizin de yazdıklarınızı okuyunca şüphelendim yumurta takibi yapmadığı için farklı bir doktora gittim oda aynı şeyi söyledi yani bu ilaçlara başlandığında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi mutlaka yapılması lazım dedi.Bu ayda doktor kurbanı oldum çok üzüldüm:50:Şimdi tarsual verdi onu içiyorum inş kistler gider beni fazla uğraştırmaz doktoruda değiştirdim zaten çok sinir oldum:47:Sen ne yaptın hayatım merak ettim

iyiki gitmişsin canım bende ondan korkuyorum yani kist olusmasından ben yanlız yumurta takibi zor benimde cünkü düğünden hemen sonra nasıl yumurta takibine gidecegim pek uygun olmaz bide sehir dısına cıkıcaz.ben dügüne 2 gün kala gidicem serephoneyi içip elbet bişi der.doktor degişmekle cok iyi yapmıssın canım hadi insallah bu ay takiple bebişin gelir canım:21:7

Yeni gördüm hayatım olsun hiç üzülme yola devam:10: inşallah şubat ayında yüzümüz güler:16:[/QUOTE]

canım sevdanın yorumu o,alıntılar karısmıs:30:

iyiki gitmişsin canım bende ondan korkuyorum yani kist olusmasından ben yanlız yumurta takibi zor benimde cünkü düğünden hemen sonra nasıl yumurta takibine gidecegim pek uygun olmaz bide sehir dısına cıkıcaz.ben dügüne 2 gün kala gidicem serephoneyi içip elbet bişi der.doktor degişmekle cok iyi yapmıssın canım hadi insallah bu ay takiple bebişin gelir canım:21:7

Yeni gördüm hayatım olsun hiç üzülme yola devam:10: inşallah şubat ayında yüzümüz güler:16:

canım sevdanın yorumu o,alıntılar karısmıs:30:[/QUOTE]

Arkadaşlar merhaba bnde 11 aylık ewliyim hic korunmadk ama olmadi bebis doktora gtmeye basladm we bana klomen + inofolic+parlodel verdi ins bu ay benimde yuzum guler haftaya tekrar kontrle cagrdi :) umutluym rabbimin izniyle oluck ins bizimde kucagimz dolacak

Arkadaşlar bende adetimin 3.günü hormon testi yaptırdım. Doktor hafif Pkos olduğunu söyledi. Inofolic+Serophene+İMom omega diye bir ilaç verdi. Gıda takviyesiymiş, bunları kullan vitamin dedi. Inşallah faydasını görürüz ve Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısıyla tez vakitte güldürür.

Son düzenleme:
bana da bu ilacı verdi doktor konu sahibine msj attım ama gitmiyor msj o ay mı hamile kaldınız

Arkadaşlar bende adetimin 3.günü hormon testi yaptırdım. Doktor hafif Pkos olduğunu söyledi. Inofolic+Serophene+İMom omega diye bir ilaç verdi. Gıda takviyesiymiş, bunları kullan vitamin dedi. Inşallah faydasını görürüz ve Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısıyla tez vakitte güldürür.

canım pko teşhisi koymak için hormon testi şartmı? benim doktorum alttan muayene sonrası pco olduğumu söyledi. ama adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. ama gidemicem galiba, çünkü şehir dışına çıkmam gerekiyor. dönene kadar da adetim bitmiş olacak zaten. bi daha ki aya kaldı :14:

canım pko teşhisi koymak için hormon testi şartmı? benim doktorum alttan muayene sonrası pco olduğumu söyledi. ama adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. ama gidemicem galiba, çünkü şehir dışına çıkmam gerekiyor. dönene kadar da adetim bitmiş olacak zaten. bi daha ki aya kaldı :14:

Canım Pko vajinal muayenede de belli oluyomuş. Yumurtalar büyüyeyemeyince küçük kalınca Pko teşhisi konuyormuş. Ama kesin sonuç adetin 3.günü hormon testinde çıkar. Hormon testinde LH değeri FSH tan fazlaya Pko oluyomuş. Keşke hormon testini yaptırabilseydin. Bende geçen ay yaptırmak istemiştim ama hafta sonuna denk gelmişti kalmıştı. Bu ay yaptırdım. Bakalım artık ilaçları kullanıyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

kızlar mayıs 2012 den beri bebek sahibi olmak istiyoruz ama malesef daha birşey yok :(
ve 3 hafta evel kadın doğuma kontrolle gittim allaha şükür rahimim tertemiz çıktı yumurtlarımda da hiç bir sorun yok..

ve doktor bana inoflic saşe verdi sabah 2 akşam 2 olmak üzere kullandım bitti acaba tekrar alsam mı ?
birde kullanan oldu mu aranızda kullanan hemen o ay hamile kaldı mı ???

bilgi veririseniz çok mutlu olurum kızlar

Back
X