inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

kizlar ilacin aslinda dozu eger pko var ise capsul olanini kullanacaksaniz sabah bir aksam bir ac karnina ama toz olani olacaksa sabah iki paket aksam 2 paket olcak.pko yok ise capsul olani sabah ac karnina 1 kez gunde aliyosunuz.toz olanini sabah 1 aksam 1 aliyosunuz ve duzenli kullaniyorsunuz.

kizlar ilacin aslinda dozu eger pko var ise capsul olanini kullanacaksaniz sabah bir aksam bir ac karnina ama toz olani olacaksa sabah iki paket aksam 2 paket olcak.pko yok ise capsul olani sabah ac karnina 1 kez gunde aliyosunuz.toz olanini sabah 1 aksam 1 aliyosunuz ve duzenli kullaniyorsunuz.

Canım var mı bir gelişme? Regl odun mu? Ben hala regl olmadim. Herhangi bir hamilelik belirtisi de yok.

Selam arkadaşlar bende inofolic kullanıyorum bu ay. Ama yumurtalıklarımda hep bi kıpırdama ani çok hafif kramplar var sizde de oluyor mu inofolic den olabilir mi sizce

Bende inofolic combi bu ay kullanmaya basladim. Esimdede bende de bir sorun yok doktorum inofolic verdi hamile kalmaya yardimci oluyor diye
Artik bende guzel sonuc almak istiyorum. Hamile kalanlar bize guzel moral oluyor
cnm bende bugün kullanmaya başladım kapsül olarak günde kaç tane iç dedi doktorun? bana tok karnına 1 tane dedi

bende proko var doktorum kapsül verdi günde 1 tane tok yazıyo

Merhaba kızlar martta transferim olacak yarın bebe asprini ve inofolik combiye başlamammı söyledi doktorum sabah akşam. pko değilim rahimde sıvı birikmesi oluşmuştu opudan sonra o yüzden ertedik transferi. inofolik combi tam olaran ne işe yarıyor doktorum araç kullanıyordu tlf da konuştuk detayları soramadım

Canım var mı bir gelişme? Regl odun mu? Ben hala regl olmadim. Herhangi bir hamilelik belirtisi de yok.
canim doktora gittim hamile degilim tarlusal verdi adet olmam icin klmen yazdi adetin 2 gunu basliycam sonra ilac bittince kontrole gidecem yumurta buyuklugune bakacak.bu arada inafolic yeterli devam etme dedi

Merhaba kızlar martta transferim olacak yarın bebe asprini ve inofolik combiye başlamammı söyledi doktorum sabah akşam. pko değilim rahimde sıvı birikmesi oluşmuştu opudan sonra o yüzden ertedik transferi. inofolik combi tam olaran ne işe yarıyor doktorum araç kullanıyordu tlf da konuştuk detayları soramadım
Bn bir bucuk kutu inofolic icip arkasindan hamile kaldim bildiğim kadarıyla yumurtaları kaliteli yapiyor

canim doktora gittim hamile degilim tarlusal verdi adet olmam icin klmen yazdi adetin 2 gunu basliycam sonra ilac bittince kontrole gidecem yumurta buyuklugune bakacak.bu arada inafolic yeterli devam etme dedi

Ben inofolic yüzünden gecikme yaşadım sanmıştım ama hamile kaldım. Yine doktor bilir iyisini ama devam et istersen.

arkadaslar benim adet olur gibi suanda kan gelio ilk üç gün pembe geldi suanda yoğun gelio infolic böyle sizlerdede kanama yapıomu ve neden öğle oluo yardımcı olursanız cok sevinicem

Ne zamandır evlisin canım ve ne zamandır bebek düşünüyosun

Back
X