inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ben inan bu konuda artik dr kadar bilgiliyim. Hele devlet hastanelerine git infertilite bölümü acmislar doktorlara ben diyorum böyle olması gerek die. Sadi konuk hastanesinde dr başka bi dr ye telefon aciyo soruyo bilmiyorlar. İyi araştır bi dr ye takılı kalma. Bu hafta sonu emre karatekelioğlu na gideceğim. Artik zaman kaybetmeden emre beyle yoluma devam edicem.
sizin için en iyi yöntem tüp bbek gibi görünüyor aşılama klomen boş yere ilaç alma canım bende bu ay son kez doğal yöntem deneyeceğim hep bir aksilik çıkıyor sana inanırım kadın doğumda bende aynı durumdayım ben söylüyorum şöyle olacak böyle olacak diye çok sancılı bir sürüç Allah sonumuzu hayır etsin

sizin için en iyi yöntem tüp bbek gibi görünüyor aşılama klomen boş yere ilaç alma canım bende bu ay son kez doğal yöntem deneyeceğim hep bir aksilik çıkıyor sana inanırım kadın doğumda bende aynı durumdayım ben söylüyorum şöyle olacak böyle olacak diye çok sancılı bir sürüç Allah sonumuzu hayır etsin
Sekiz ay once gebe kaldim. Rahim karin zarona yapisik oldugu icin hareket edemedigi icin durmadi dustu hemen. Eger rahim hareket etseydi hamileydim suan. Simdi ameliyat oldum ama zaman kaybetmek istemiyorum. Artık tup mu asilamami yapacaz deneyecegiz. İns hakkimizda hayirlisini rabbim tez vakitte nasip etsin.

Sekiz ay once gebe kaldim. Rahim karin zarona yapisik oldugu icin hareket edemedigi icin durmadi dustu hemen. Eger rahim hareket etseydi hamileydim suan. Simdi ameliyat oldum ama zaman kaybetmek istemiyorum. Artık tup mu asilamami yapacaz deneyecegiz. İns hakkimizda hayirlisini rabbim tez vakitte nasip etsin.
özelden msj atacağım ama kullanıcı bulunamadı diyor

merhabalar
bnde ilk defa inofolic saşeyi kullanacagim doktorum mesajla atti bu ilacı kullan dedi gunde kac kere ve adet gunlerindede kullaniliyormu

Tam 3.yılımda inofolik kullandığım ilk ay hamile kaldım.ama malesef kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.9 ay önce.4 ay önce aşılama denedik yine hüsran.3 aydır inofolik başladım doktoruma sormadan.ama başladığımdan beri adetlerim çok geçiyor.40 50 güne oluyorum.hafif pko var bende.normalde bile bu kadar adetim geçmez idi.ilaçla neden geçiyor anlamadım.adeti düzene sokmuyor ise nasıl hamile kalcam ben bu ilaçla.bu durum normal mi lütfen yardımcı olun.

Tam 3.yılımda inofolik kullandığım ilk ay hamile kaldım.ama malesef kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.9 ay önce.4 ay önce aşılama denedik yine hüsran.3 aydır inofolik başladım doktoruma sormadan.ama başladığımdan beri adetlerim çok geçiyor.40 50 güne oluyorum.hafif pko var bende.normalde bile bu kadar adetim geçmez idi.ilaçla neden geçiyor anlamadım.adeti düzene sokmuyor ise nasıl hamile kalcam ben bu ilaçla.bu durum normal mi lütfen yardımcı olun.
canim keske doktora gorunup ona gore kullansaydin

dr vermeden kullanmamak gerek. bende arkadaş tavsiyesi ile kullandım. yumurtlamamı 4 gün adetimi de 4 gün geciktirdi. hemen bıraktım. aslında kafamıza göre kullanarak hata yapıyoruz.

canim keske doktora gorunup ona gore kullansaydin
Ne bileyim ya burda yazanlar olmuştu kendim aldım kullandım diye bide yan etkisi yok diyenler olmuş.nasılsa daha önce doktor verdi diye aldım başladım bende.bıraksam mı acaba?bi ümit işte yine hamile kalırım diye.

dr vermeden kullanmamak gerek. bende arkadaş tavsiyesi ile kullandım. yumurtlamamı 4 gün adetimi de 4 gün geciktirdi. hemen bıraktım. aslında kafamıza göre kullanarak hata yapıyoruz.
Daha önce doktorum vermişti ya ondan yine kullanayim dedim.artık doktora gitmek istemiyorum o kadar bunaldim ki.doktor daha uğraşma git tüp bebek yaptir dedi.ama eşim yanaşmıyor bi defa kendiligimden hamile kaldım diye.bende boş boş beklemiyim iciyim dedim.5 6 ay düzenli içip hamile kalanları duyunca ümit oldu bana da.

Merhaba kızlar bende de pco var 3 yıldır denemediğimiz yol kullanmadığım ilaç kalmadı ama çocuk sahibi olamadık tüp bebek yaptırmaya karar verdik doktorum bu ilacı günde 1 tane almamı söyledi kapsül olanı yazdı 1 aydır devam ediyorum ama herkes sabah akşam 1 er kapsül yani günde 2 kez almış bende öyle alsam yumurta gelişimim daha iyi olurmu?

Bende bu ay ilk kez kapsulunden içiyorum doktorum 3 ay verdi pko belası yüzünden 10 tane kaldı günde 1 tane bana az gibi geldi ama bilemedim tabi ecz. Dedi doktor şu kadar al felan demedi

Bende bu ay ilk kez kapsulunden içiyorum doktorum 3 ay verdi pko belası yüzünden 10 tane kaldı günde 1 tane bana az gibi geldi ama bilemedim tabi ecz. Dedi doktor şu kadar al felan demedi

Valla bende hic bir sorun yok sadece sol tupum kapali ve soldan yumurtluyorum devamli hamile kalmami engelliyor. Yumurtlamamdada sorun yok. Fakat inofolic i içtim iki ay önce 14 tane içtim şakır şakır yumurtlattı valla. Keşke açık taraftan yumurtlasam bende. Reglimi geciktirdi sandim ama yanilmisim doktora anlattim tavsiye üzerine kullaniyorum iceyim mi dedim ic hic bir zarari yok dedi. Yanliz sormak istedigim bi konu var devamli icilen bi folic asit değil mi bi kac ay mi iciliyor en fazla.

Inofolic kombi kullanıyorum 48 60 a çıkan döngü 29 a çekti düzenleyici etkisinde var

Kızlar selam bende 2aydır inofolic combi ve glukofen kullanıyorum. Adetlerim aşırı düzensiz kendiliğinden olamıyorum diyebilirim. Bu ilaçlarla hamile kalanları duymak Ümit veriyor inşallahbdarısı bize..

Kızlar bende inofolik kullanıyordum ilk hamileliğim klomen le oldu inofolik combi bir ay kullandım doktorum 3 ay kullan demişti ama kullanmadım çok aşırı midem bulaniyordu bıraktım acaba tekrar baslasam mi bilemiyorum

Back
X