Hayirli olsun canim benim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnn
Canm acele etme ben çok uzun yıllar sonra gebe kaldım 3.tüp bebeğe başlıyorduk embriyolarınız kalitesiz demişlerdi il denemelerde ben de kalitelileri için bir buçuk sene ön eden başladım hazırlığa ilk önce 8 kilo verdim 72 kilo idim soğan kürü hAyıt suyu içtim şükür adetlerim gelmeye başladı sonra eşim m eraslanın ilaçlarını kullanıyordu testlerde gelişme var ben de kullanmaya başladım onu bitirdik ardından inofolice başladım eşimde proxeed plusa tedaviye 2ay kalA vitaminlere başladım (colostrum coenzimq10 resveratrol gnc de solgar da var)bunları yaparken elimden geldiğince doğal beslenmeye çalıştım herşeyi mevsiminde yedim balık ve yeşillik çok tükettim bir de manevi gıdama dikkat ettim bir çok duanın yanında 41meryem okudum bir senedir de yumurtlama akıntısı takibi yapıyordum bir de pkos ailede diyabet olduğu için gilifor içtim bir sene Bi operasyon yapılacaktı rahme adetin geçmiş Bi test yapalım öyle gir dediler ve Rabbimin hikmetine bakki hiç umulmadık anda öğrendim Allah sağlık versin kucağıma almak nasip olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
Ah canim nasil acele etmem öyle çok istiyorum ki bi bebeğinin olmasini... Allahim tez zamanda isteyen herkese gondersin bebislerini.. Benim kirmizilar geldi.. Bakalim bende glukofhen 850 mg inofolic ve bebeaspirini beraber kullanmaya düşünüyorum bakalim p.tesi doktor nasil bi tedavi uygulayacak ona gore hareket edicem. Rabbim bebeğini sana bagislasin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Kızlar Allah'ın izniyle hamileyimm. O kadar mutluyum ki anlatamam. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip etsin. İnşaallah bende hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duyarım ve sağlıkla kucağıma alırım. Inanın her şeyin bir vakti var. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Dualarım sizlerle..
Canimm tebrik ederim çok sevindim senin adina Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Ne kadardır deniyordun ? Ne kullaniyordun ilaç olarak ?