• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 yıldır yasmin ile korunuyordum ,doktoruma gidip muayene oldum ve korunmayı bırakıp pko lu olduğum için inofolic yazdı 5 kutu her ay adet görüyorum ama düzensiz tarihler oluyor.Şu an 4. kutum bitiyor sabah 1 akşam 1 adet inofolic içiyorum benim gibi olup hamile kalan var mı ?? :17::30:

ewet cnm var ama önce kilo vermen lazım kilo pko lerde çok büyük rol oynuyor eğer kilo verrsen olabilir
bnm doktorum öle dedi bna ınofolıc ve glucophage verdi ınofolıc ben günde 4 paket kullanıyorum ama sabah 2 akşam 2

ewet cnm var ama önce kilo vermen lazım kilo pko lerde çok büyük rol oynuyor eğer kilo verrsen olabilir
bnm doktorum öle dedi bna ınofolıc ve glucophage verdi ınofolıc ben günde 4 paket kullanıyorum ama sabah 2 akşam 2

Merhaba 59 kiloyum 4 kg kdr fazlam var çok etkiler mi ? bana 61 üzerine çıkma şekere çevirir demişti.

merhaba
yardım ederseniz sevinirim ben 3hafta önce inofolic basladım adetim 10 gün oldu gecikti inofolicden midir aynı sorun sizde de oldu mu simdiden tesekkurler..

Kızlar merhaba Konuya biraz geri kaldım ama .. sizden bilgi almak istedim.. 11 aydır korunmuyoruz.. olmadı bir türlü .
en son çıktığım doktor polip gördü.. rahimde şimdi cuma günü histeroskopi olacağım alınacak polip .. gebeliğe engelmiş.. şimdi kontrolden sonra inofolic ilacını isteyeceğim doktordan.. 11 aydır olmuyordu.. kızken polikistik over sendromu vardı.. acaba yineledi mi düşünüyorum.. Allahım inşallah.. en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...

Kızlar merhaba Konuya biraz geri kaldım ama .. sizden bilgi almak istedim.. 11 aydır korunmuyoruz.. olmadı bir türlü .
en son çıktığım doktor polip gördü.. rahimde şimdi cuma günü histeroskopi olacağım alınacak polip .. gebeliğe engelmiş.. şimdi kontrolden sonra inofolic ilacını isteyeceğim doktordan.. 11 aydır olmuyordu.. kızken polikistik over sendromu vardı.. acaba yineledi mi düşünüyorum.. Allahım inşallah.. en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...

merhaba merak ettim alındımı polip sıkıntı oldumu birde genel anestezi mi yapıldı bende aldırcam ama biraz korkuyorum lütfen acil cevaplayabilrmisiiz.hastanede kaldınızmı hemen iyileştinizmi cevaplarsanız çok sevincem teşekkürler

merhaba hanımlar bu site çok ilginç bir site gerçekten evlilikten sonra kadın olmaya dair fiziki bir çok soru işareti oluştu kafamda ve hep karşıma bu site çıktı bahsedilen inofolic ilacını bana da doktor tavsiye etti 5 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz bu mesajları okumak insana umut veriyor bugün ilacı aldım bakalım önümüzde uzun bir yol var gibi Allah nasip eder dileğimizi inşallah isteyen herkese nasip etsin o tatlı bebişleri:KK60:

merhaba hanımlar bu site çok ilginç bir site gerçekten evlilikten sonra kadın olmaya dair fiziki bir çok soru işareti oluştu kafamda ve hep karşıma bu site çıktı bahsedilen inofolic ilacını bana da doktor tavsiye etti 5 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz bu mesajları okumak insana umut veriyor bugün ilacı aldım bakalım önümüzde uzun bir yol var gibi Allah nasip eder dileğimizi inşallah isteyen herkese nasip etsin o tatlı bebişleri:KK60:
bende almayı düşünüyorum bakalım nolcak var mı acaba kullanıp başka hamile kalanlar huhu hanımlar nerelerdesiniz:KK25:

slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
Ben 30 sadelik sabah 2 akşam 2 aç karnına kullanıyorum ve hamile kalmak istiyorum hamile kalan varsınız sürede ve benim 30 Şase bitti günde 4 poşet ic demisti doktorum

Hanimlar bende 2 kutu inofolic var eski tedaviden kalma aylik aliyordum4-5 kutu en son fayda görmeyince sinirlenip biraktim ama benim problemin başka ilaçla bi ilgisi yok suanki piyasa fiyatini bilmiyorum ama ben ikisini 35 TL ye veriyim size alan olursa kutu içinde olmayan birkaç tane şasem daha var onlarida üzerineekleyip ggönderirim ozelden mesaj atabilirsiniz. Rabbim tez zamanda evlatlarimiza kavustursun....

ne oldu bi gelişöe var mı adetiniz geldi mi ?

merhaba merak ettim alındımı polip sıkıntı oldumu birde genel anestezi mi yapıldı bende aldırcam ama biraz korkuyorum lütfen acil cevaplayabilrmisiiz.hastanede kaldınızmı hemen iyileştinizmi cevaplarsanız çok sevincem teşekkürler

bende almayı düşünüyorum bakalım nolcak var mı acaba kullanıp başka hamile kalanlar huhu hanımlar nerelerdesiniz:KK25:

Ben 30 sadelik sabah 2 akşam 2 aç karnına kullanıyorum ve hamile kalmak istiyorum hamile kalan varsınız sürede ve benim 30 Şase bitti günde 4 poşet ic demisti doktorum

merhaba arkadaşlar ben de 20 günde beri inofolic kullanıyorum umarım yararını görürüö

Hanimlar elimde iki kutu inofolic var isteyen var mi ?

Kızlar slm bende aralık 6 başladım 13 ünde hastalandı bu ay ocağın 13 ünde olmam lazım ama adet düzensizliği var pkos var kilo vermem lazım bilmiyorum ama Dr aksama dedi sabah 2 akşam 2 poşet böyle olupta hamile kalan varmi

Kızlar slm bende aralık 6 başladım 13 ünde hastalandı bu ay ocağın 13 ünde olmam lazım ama adet düzensizliği var pkos var kilo vermem lazım bilmiyorum ama Dr aksama dedi sabah 2 akşam 2 poşet böyle olupta hamile kalan varmi
Mrb bnde pko yok ama bnim rahmimde ur vardi ondan sabah aksam 2 sase kullniyodum bu 3.ay oldu kulandigm kalamadm hala bu ayda kalamazsm dr gtcm ama sana tavsiye ediyim ilaclq brlikte sogn suyu ic ac karnina sogani yika kabuguyla dilimle kynat 1 bardak suda iliyinca ic hamile kalman kolaylasir

merhaba kızlar bugün doktorum infolic verdi 23. gündeyim hemen mi başlanıyor yoksa adet olunca falan mı?

Adetle normal gunle alakasi yok inofoligin bn 3 aydir kullaniyorm hemen basla verdiyse
teşekkürler canım peki ne kadar süre kullanmak gerekiyor doktor pko deyince bunları sormayı akıl edemedim bana sabah akşam kullan dedi ama bitince tekrar başla demedi

Back
X